Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.12.2014 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herec Marek Majeský si Vianoce užíva: Ježiško nám po sviatkoch prinesie oneskorený darček!

Marek Majeský sa po náročnom roku preplnenom pracovnými povinnosťami teší na pohodu vianočných sviatkov, ktoré opäť prežije v širokom rodinnom kruhu.

"Pre mňa bol odjakživa Štedrý večer o rodine a o tom, že som konečne so svojimi blízkymi a najbližšími, keďže cez rok som dosť pracovne vyťažený," uviedol pre TASR Marek Majeský, ktorý ešte tento mesiac stihol v Divadle Aréna úspešne odpremiérovať novú inscenáciu Zabijak Joe, v ktorej stvárnil hlavnú úlohu.

Momentálne si už herec, ktorého tvár sa spája aj s najnavštevovanejším slovenským filmom minulého roka Kandidát, užíva pohodu sviatkov a rodinného zázemia, na ktoré sa tešil počas skúšobného obdobia. "Konečne budeme v pokoji všetci doma spolu a budeme sa rozprávať a povieme si, čo kto pozažíval, čo má nové," doplnil Marek a reagoval aj na tému sviatočných pozdravov. Klasické vianočné pohľadnice nestíha posielať a nepodporuje ani vianočné sms-kové "besnenie". "Neposielam esemesky, ale reagujem na ne v rámci slušnosti. Mobil si raz za čas zapnem. Keď tam osobné a konkrétne vinše nabehnú, snažím sa na ne odpovedať, dám si tú prácu, ale nie som ten typ, čo posiela nejakú všeobecnú vianočnú riekanku na x telefónnych čísel."

Majeský priznal, že sa radí medzi ľudí, ktorí uprednostňujú rozdávanie pred prijímaním darčekov. "Radšej obdarovávam, je to asi vekom. Už mám malú štyriapolročnú princeznú, teraz čakáme ďalšiu, ktorá sa nám má vykotúľať v novom roku. Budeme mať doma dve dievčatká, veľmi sa teším, ako si tá staršia bude užívať Vianoce a darčeky, a hlavne, že Ježiško nám po sviatkoch cez bociana prinesie ďalšie dievčatko do rodiny, nastane nám zaujímavé obdobie," pochválil sa šťastný otecko malej Emy. Meno pre druhú dcérku, ktorá má prísť do rodiny Majeských v prvej polovici februára, ešte rodičia nevybrali. Rozhodujú sa medzi troma-štyrmi menami. "Boli by sme radi, keby to bolo jednoduché kratšie slovenské meno, nechceme vymýšľať zahraničný 'vykrúckrk', chceme jednoduché milé slovenské meno."

 

Herec, ktorý popri divadelnej a televíznej práci stíha aj učiť na Vysokej škole múzických umení (VŠMU), v súvislosti s vianočnými prípravami ďalej prezradil, že sa nebráni ani nákupom darčekov cez internet. Zároveň však úprimne priznal, že zabezpečovanie potešení, ktoré si nájdu pod stromčekom jeho blízki, zostáva na jeho manželke. "Ona je úžasná v tom, že to dokáže zabezpečiť pre celú rodinu za mňa. A na mňa zostávajú darčeky pre ňu. Viem, čo má rada, dokážem to poriešiť," poznamenal Marek Majeský, ktorý koniec roka plánuje s rodinkou "v očakávaní" prežiť mimo hlavného mesta. "V tomto požehnanom stave si už nedovolíme ďaleko cestovať, ale chceme vypadnúť z Bratislavy a byť trošku v prírode s kamarátmi a známymi."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc
Polícia zadržala vnuka obete krátko po čine. Podľa susedov nejde o žiadne neviniatko.
Krvavý kúpeľ v Dlhej nad Váhom: Zabil Marek dedka Ernesta († 67) valčekom na cesto?!
Zviera skrýval pod sakom a počas prejavu ho pustil do rokovacej sály.
Najprv prevážal guľovnicu, teraz vypúšťa holubicu mieru v europarlamente: Odborníci reagujú na Radačovského
8:48 hod. Zakrátko vyšiel a veľmi mu nebolo do reči.
Foto
Na súd s Černákom prišla aj jeho krásna priateľka Monika: Mikuláš povedal len 2 strohé slová
V koncerne VW pracoval niekoľko rokov v rámci rôznych značiek.
Foto
Jozef Kubáň prerazil vo svete automobilového dizajnu: Čínske fára bude navrhovať Slovák!
Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život