Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.01.2015 05:55 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vďaka svadbe bol rok 2014 pre týchto prominentov celkom výnimočný: TOP sobáše celebrít

Uplynulý rok bol mimoriadne bohatý na svadby a v šoubiznise sa sobášilo jedna radosť: tajne i s fanfárami, doma i v ďalekom zahraničí.

Martina Štofaníková a Rory Sabbatini

Martina Sabbatini–Štofaníková (34) sa stala známou ako priateľka tenistu Dominika Hrbatého a neskôr porodila prvorodeného syna Šimona Heliodora podnikateľovi Borisovi Kollárovi (49). Momentálne prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. V októbri sa totiž za Veľkou mlákou tajne vydala za profesionálneho golfistu, boháča Roryho Sabbatiniho (38). Fotkami svojej šťastnej rodinky sa hneď pochválila na sociálnej sieti.

Mário Kuly Kollár a kráska Lucia

Svadobné zvony zneli tento rok spevákovi skupiny Desmod Máriovi Kulymu Kollárovi (42). Ten povedal svoje áno už druhýkrát, tentoraz o devätnásť rokov mladšej kráske Lucii po piatich rokoch randenia. Dvojica prežila svoj deň v kruhu najbližšej rodiny a priateľov. Svadobný obrad, ako aj hostina sa konali v prekrásnom prostredí dedinky Jelšovce pri Nitre!

Petra Lenártová a Marian Mokoš

V zahraničí, a to konkrétne v Indii sa vydala aj Petra Lenártová (32), známa najmä z realityshow Dievča za milión. Aj zásnuby prebehli ďaleko od domova – v Moskve. Modelka svoje áno povedala dlhoročnému priateľovi Marianovi Mokošovi. Nevesta mala na sebe nádherné sexi čipkované šaty, ktoré u domácich spôsobili poriadny rozruch.

 

Speváčka Tina a raper Separ

Svadobné zvony zazneli v lete aj speváčke Tine, ktorá začala randiť s kontroverzným raperom Separom len pár mesiacov po rozchode s futbalistom Richardom Lásikom, s ktorým má synčeka Lea. Aj keď si mnohí mysleli, že ide len o marketingový ťah, zdá sa, že to tak nebolo. Hneď po svadbe sa speváčka pochválila na instagrame fotkou, pod ktorou bolo napísané Pán a Pani K.

Ján Škorec a lekárka Katka

Mesiac po Kulym sa oženil po druhýkrát aj bubeník Desmodu Ján Škorec (41). Za manželku si vzal po sedemročnom vzťahu lekárku Katku. Po obrade, ktorý sa konal v Nitre, im na bubny zahralo niekoľko desiatok bubeníkov. Momentálne sa dvojica veľmi teší, pretože na budúci rok očakáva príchod spoločného dieťatka.

Jozef Vajda a partnerka Júlia

Presne v deň svojich narodenín sa ženil herec Jozef Vajda (59). Za manželku si zobral svoju dlho ročnú partnerku Júliu. Veselica sa konala na Devíne neďaleko domu, kde herec už niekoľko rokov žije. Sobáš sa mu podarilo utajiť aj pred niektorými blízkymi priateľmi. Pri príprave dvojnásobnej oslavy priložil dokonca sám ruku k dielu a pomáhal s nosením vecí aj organizáciou.

Tamara a Braňo Šimončík

Svoju staršiu dcéru v auguste vydala moderátorka Alena Heribanová (59).
Tamara (26) si za manžela zobrala uznávaného slovenského fotografa Braňa Šimončíka, s ktorým tvorí pár päť rokov. Kým však nevesta prišla oblečená v nádhernej róbe od návrhára Lukáša Kimličku, ženích šokoval vyhrnutými nohavicami a bielymi teniskami. Na svadbe im za spieval aj kontroverzný raper Rytmus.

Adriana Sklenaříková a André Ohanian

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (42) sa vydala za Andrého Ohaniana (59) v úplnej tichosti 14. júna v Monte Carle. Po dvoch rokoch od rozvodu s futbalistom Christianom Karembeuom (43) tak našla šťastie v náručí šarmantného marockého boháča. Je však zvláštne, že na modelkinom
veľkom dni sa zúčastnila mama Zlatica, sestra Natália s manželom Jánom, no vlastný otec chýbal napriek tomu, že pozvanie dostal. Na veselici jej pri tancovaní musel vlečku držať asistent, aby sa jej nezamotala pod dlhé nohy.

Richard Rybníček a priateľka Lucia

Primátor Trenčína a bývalý riaditeľ STV Richard Rybníček (44), ktorý bol dlhé
roky zarytým starým mládencom, sa konečne vzdal svojej slobody. Po štyroch rokoch si vzal za manželku priateľku Luciu. Svadba sa konala priamo na Trenčianskom hrade.

Zora Czoborová a priateľ Peter

Známa fitneska Zora Czoborová (47) sa po rokoch hľadania lásky konečne ocitla v chomúte. Za priateľa Petra (33) sa vydala tajne vo štvrtok začiatkom augusta. Obrad a oslava sa konali v úzkom kruhu rodiny a priateľov v romantickom hoteli pri Modre. Czoborovej k zásnubnému prsteňu s dvojkarátovým diamantom za 15 000 eur pribudla obrúčka so siedmimi briliantmi a bielym zlatom za 10 000 eur.

Lucia Senášiová a Simon Ruggeri

Jedna z najkrajších Sloveniek Lucia Senášiová (30) sa v Miami v tichosti vydala za Taliana Simona Ruggeriho. Senášiová trávi ako modelka väčšinu času v Taliansku. Tu ju zbalil Simone, ktorého živí práca v šoubiznise. Pár sa
rozhodol uzavrieť vzťah priamo na pláži v kruhu svojich blízkych a priateľov.

Veronika Husárová a Juraj Vágner

Svadba ako z rozprávky. Tak by sa dal opísať veľký deň slovenskej miss Veroniky Husárovej (28), ktorá sa v apríli vydala v romantickom kaštieli v maďarskej dedinke Öttevény za svojho dlhoročného priateľa Juraja Vágnera. Párik, ktorý spolu randil od Veronikiných šestnástich, si počas dlhých jedenástich rokov vzťahu preskákal mnoho. Hádky, odlúčenia, rozchody. Osud ich však vždy opäť spojil a tento raz už azda naveky.

Marek Hamšík a Martina Fraňová

V júli urobil svoj najväčší životný prestup slovenský futbalista Marek Hamšík (26). Povestné áno si povedal v beladickom kaštieli pri Nitre po siedmich rokoch s Martinou Fraňovou, s ktorou má už dvoch synov – Christiana a Lucasa. Stredopoliar Neapola dorazil do kaštieľa v sprievode vyvolenej na svojom červenom ferrari. Vstup do areálu strážilo množstvo ochrankárov.
Na svadbu bolo pozvaných 140 hostí.

Júlia Horváthová a Jakub Ružička

Sympatická herečka Júlia Horváthová (34) z markizáckeho seriálu Chlapi neplačú sa vydávala v septembri v nezvyčajných šatách. Inšpirovala sa Jakubiskovou rozprávkou Perinbaba. Manžel Jakub Ružička (27), s ktorým má dcérku Hanku (3) bol oblečený tiež netradične v kroji. Ceremoniálu v Zičiho paláci sa zúčastnili aj herečkini kolegovia. Zagratulovať jej prišli Ma rek Majeský s manželkou, kamarátka Zuzka Šebová s partnerom Michalom Kubovčíkom či herečka Táňa Pauhofová.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!