Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.11.2014 00:00 | Správy | Domáce správy

Brutálna vražda v centre Bratislavy: Priateľ krásnej Simony († 25) je v rukách polície a má čo vysvetľovať!

Zhromažďujú dôkazy! Polícia vo štvrtok celý deň strážila byt, v ktorom zatiaľ stále neznámy páchateľ brutálne zavraždil Simonu († 25).

Vyšetrovateľ zatiaľ nikoho neobvinil, strážcovia zákona však na políciu odviedli jej priateľa Garyho. Policajtom musí všeličo vysvetliť, najmä kde bol v čase, keď jeho priateľka zomierala. Zábery z domu, kde dievčina prišla o život, pripomínajú scény z hororu. Množstvo krvi našli policajti dokonca aj na prízemí pri schodisku. Nie je teda vylúčené, že Simonu zavraždili mimo bytu.

 

Policajti do domu na Obchodnej ulici vo štvrtok priviedli svedkov, ktorí im priamo na mieste vysvetľovali, čo videli krátko po vražde. Byt, kde Simona spolu s priateľom Garym bývala, bol nedostupný, policajná hliadka stála na prízemí a ďalej nikoho okrem obyvateľov domu nevpúšťala. Zatiaľ nie je jasné ani to, ako dievčina zomrela.

Keďže sa však množstvo krvi nachádzalo už na prízemí pod schodiskom, možno úplne vylúčiť nešťastnú náhodu pri manipulácii s horľavinou v byte. Navyše zakrvavená chodba sa nachádza až za dvoma dverami, od ktorých majú kľúče len obyvatelia bytového domu. Strážcovia zákona ešte v stredu dopoludnia pri byte zadržali Garyho, priateľa nešťastnej dievčiny.

„Muž sa objavil neďaleko bytu dopoludnia. Vyzeral rozrušene, dokonca pôsobil, akoby bol opitý. Okamžite ho zobrali dvaja policajti v civile, ktorým sa však vytrhol, a utiekol do neďalekej pasáže. Začali ho naháňať viacerí policajti, ktorí ho ihneď chytili,“ opísal zadržanie Garyho očitý svedok. Podľa svedka priateľ mŕtvej dievčiny rozčúlene gestikuloval a oháňal sa pasom, ktorý držal v ruke. Určite má čo policajtom vysvetľovať, zatiaľ však z vraždy obvinený nie je.

Tragédia v centre Bratislavy sa odohrala v noci zo stredy na štvrtok. Hasičov privolali k požiaru bytu na Obchodnej ulici, po jeho uhasení však našli obhorené telo dievčiny. V okolí sa nachádzalo viacero krvavých stôp. Podľa realitnej maklérky mladá Simona so svojím priateľom Garym bývali v byte len tri týždne. Zoznámili sa na výletnej lodi v Nemecku, kde dievčina pracovala ako vedúca baru a jej priateľ ako kapitán lode.

Na čo sa ho pýta polícia

  • kde sa nachádzal v čase vraždy jeho priateľky Simony
  • prečo mal vzadu na chrbte roztrhanú košeľu
  • prečo nedostatočne spolupracoval s políciou na mieste činu a vyzeralo to, akoby chcel ujsť
  • prečo mal už pripravený pas

Simonu poznala aj Božena Candráková z Farmy: Nebola problémové dievča!

„Je to pre mňa veľká rana a som z toho v šoku. Simonku som poznala zo Senice. Dokonca sme boli spolu pred dvomi rokmi na plese, kde sme sa výborne zabavili a tancovali. Tiež sme plánovali nejaký ďalší spoločný ples. Vždy, keď sme sa stretli, mali sme si čo povedať. Naposledy som ju videla pred rokom, keď bola navštíviť rodinu. Na prácu na lodi sa vôbec nesťažovala. Bola vždy veselá, veľmi šikovná, milá a slušná. Viem, že mala priateľa a chodil aj s ňou na Slovensko a bol to práve jeho nápad, aby sa prisťahovali do Bratislavy. Nebola konfliktná ani problémové dievča, nechápem, čo sa mohlo stať.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Kultový fantazijný film Nekonečný príbeh.
Foto
Pamätáte si Detskú kráľovnú z kultového Nekonečného príbehu? Strašné, čím si prešla! Takto vyzerá dnes
Ilustračné foto
Rusko zablokovalo kontrolu dodržiavania zbrojných sankcií voči KĽDR: Využilo na to veto!
Fire in an old wooden house
Tragický výbuch v Budapešti: Vyžiadal si život a mnoho zranení
(ilustračná fotografia).
Izraelský útok v sýrskej provincii si vyžiadal desiatky životov: Medzi nimi aj 6 militantov z hnutia Hizballáh
(ilustračné foto)
Ukrajina hlási úspech: Zostreliť mala desiatky striel
Zuzana Smatanová na premiére pokračovania filmu Gump.
Foto
Premiéra filmu GUMP2: Čo Zuzane Smatanovej vyčarilo široký úsmev? Speváčka dorazila s veľkou oporou
Martin Fenin si obliekal aj dres pražskej Slavie.
Tvrdý pád českej futbalovej hviezdy: Skončil na protialkoholickom liečení!
(ilustračné foto).
Čo sa stane ak člen NATO vyšle vojakov na Ukrajinu? Vysvetlenie odborníkov: Toto to bude znamenať pre členské štáty
Eva Pavláková
Foto
Eva Pavlíková otvorene: Okrem manžela je roky verná ešte jednej veci! Neuveríte, o čo ide
(ilustračné foto)
Vyšetrovanie v prípade akcie Meskáč naďalej pokračuje: O toto v nej ide!
(ilustračné foto).
Varovanie od Islamského štátu: Útočiť bude na židov a kresťanov po celom svete!
(ilustračné foto)
Hrob v Nemecku ukrýval desivé tajomstvo: Rituálna obeta?! Strasie vás, čo objavili