Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2014 09:03 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mojsejovú priviedla policajná eskorta na súd: Tvárou v tvár Versacemu sa spustili výčitky

Známa podnikateľka z Pereša sa v pondelok znova postavila pred súd!

Nora Mojsejová (56) ešte minulý týždeň poslala súdu ospravedlnenie, s tým však u sudcu neuspela a na pojednávanie ju priviedla polícia. Na chodbe sa stretla so svojím najväčším nepriateľom Františkom Kabrheľom, známym pod prezývkou Versače, no do očí si pozreli až v súdnej sieni. Pondelňajšie pojednávanie sa týkalo kauzy, v ktorej mala známa košická podnikateľka podľa obžaloby podvodne vylákať od Versačeho vyše 853-tisíc €.

Nora Mojsejová bola celý čas nervózna, stále si niečo zapisovala alebo klopkala perom o stôl. „Poznám ho ako súťažiaceho ešte z roku 2005, potom sme rok nemali žiaden kontakt. Neustále mi potom telefonoval, aj trikrát denne, a obťažoval ma. Neviem si predstaviť, že ak by nebolo reality show, že by som mala takého kamaráta,“ uviedla podnikateľka z Pereša a k obžalobe uviedla, že 30. decembra 2008 nezobrala žiadne peniaze.

„Neexistuje žiaden doklad ani svedkovia. To môže povedať každý,“ uviedla Mojsejová, ktorá tvrdí, že v tom čase ani nebola v Košiciach, ale s exmanželom Braňom v apartmáne v Tatranskej Lomnici. Versače trvá na tom, že s Norou boli po ukončení reality show Mojsejovci priatelia. „V novembri ma požiadala, či jej neviem požičať 1,7 milióna eur. Zdôrazňovala, aby to bolo v tichosti. Keďže som jej aj v roku 2007 požičal 400-tisíc eur, a tie vrátila, nevidel som problém požičať jej opäť,“ trval na svojom Versače.

 

Peniaze v bielej igelitke jej mal priniesť do sídla firmy na Čermeľskej ceste. „Do dnešného dňa čakám, kedy mi peniaze vráti,“ doplnil Versače. Sudca oboch vyzval, aby si pozreli do očí a povedali svoje verzie. Nora zopakovala, že priatelia neboli a peniaze neprijala, Versače zase, že ich priniesol do jej kancelárie. Sudca ďalšie pojednávanie odročil na polovicu januára budúceho roka, pričom jednému zo svedkov, ktorý neprišiel, dal pokutu 200 €.

Tvárou v tvár v súdnej sieni

Versače: - Doniesol som 897-tisíc eur do Čermeľa, kde si sedela. Privítala si ma, mali sme nadštandardné vzťahy. Mali sme ťa radi. Nie je to pekné.

Nora: - Žiadne finančné prostriedky som 30. decembra nezobrala. Nadštandardné vzťahy sme nemali. Ty si mi telefonoval, natískal sa mi.

Nora: - Chcem podotknúť, že niektoré veci si pamätá detailne, ale niektoré veci si nepamätá. Je to veľmi zvláštne. Nemá doklad, nie je možné si takto pýtať peniaze. Žiaden doklad neexistuje na 30. 12. 2008, že mi Kabrheľ poskytol peniaze. Neexistuje.

Versače: - K meritu veci sa ani nevyjadrila. Podpísala 30. decembra, vystavila zmluvy a prevzala danú hotovosť. Urobím maximum, aby som získal tie peniaze, aby som ich vrátil ľuďom, majú školopovinné deti, musia im robiť desiaty. Urobte si obraz sami a spätne pozrite, čo som povedal. Je to pravda.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ