Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2014 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kmotríková sa bojí o život: Šialený maniak ju prenasleduje na každom kroku!

Moderátorka Adriana Kmotríková má opäť vážne obavy. Muž z Partizánskeho, ktorý ju dlhodobo prenasleduje je opäť na slobode.  

Zdá sa však, že liečba nezabrala, pretože Igor M. (47) krátko po tom, ako opustil liečebňu, zamieril do televízie JOJ a v naštartovanom aute čakal na svoju „obeť“. Šokovaná moderátorka po zásahu bezpečnostnej služby chystá tvrdé opatrenia! 

Hviezde Jojky Adriane Kmotríkovej pred časom zamrzol úsmev na tvári. Podľa informácií Nového Času ju totiž pred budovou televízie na Kolibe opäť čakal Partizánčan Igor M., ktorý trpí schizofréniou a moderátorku roky prenasleduje.

„Sedel v naštartovanom aute v tme pred vysielaním Veľkých novín. Našťastie si ho všim­la bezpečnostná služba a vyprevadila ho z parkoviska,“ potvrdila nám šokovaná moderátorka, ktorá dúfala, že sa so svojou nočnou morou už nikdy v živote nestretne.

 

Rodinu ochráni!

Muž po svojom poslednom vyčíňaní v televízii, pri ktorom zasahovali aj ozbrojení policajti, putoval na psychiatrické liečenie nariadené sudcom Okresného súdu Bratislava III. Osem mesiacov od divokého incidentu na vrátnici televízie sa však dostal na slobodu! „Prijali sme opatrenia, ktoré zabezpečia, že sa tento pán nedostane k Adriane Kmotríkovej a neohrozí ani iných zamestnancov televízie,“ vyhlásila PR manažérka TV JOJ Katarína Nosková.

„Nebudem to špecifikovať, ale prijala som opatrenia, ktoré ochránia mňa a mojich najbližších,“ dodala aj moderátorka. Nový Čas kontaktoval aj psychiatriu v Pezinku, ale do uzávierky sa nám nepodarilo spojiť s primárom, aby vysvetlil, prečo sa Igor M. dostal z liečebne. „Mal voľnejší režim, nebol pod prísnym dozorom,“ povedal nám zdroj z mužovho okolia.

Chce ju za nevestu

Partizánčan opakovane obťažoval Kmotríkovú od roku 2012. „Tvrdil, že som jeho nevesta, ktorú mu vymenili na svadbe a že pôjdem s ním,“ povedala vtedy moderátorka, ktorú neraz ratovali vrátnici v Jojke, kde ju maniak zvykol čakať. Obchádzal aj jej dom a vypytoval sa na ňu u susedov.

Kmotríková preto podala trestné oznámenie, ale bratislavský prokurátor koncom februára stíhanie proti narušenému mužovi zastavil. „Obvinený nebol v čase činu pre nepríčetnosť trestne zodpovedný,“ píše sa v uznesení, ktoré má Nový Čas k dispozícii.

Liečili ho elektrošokmi?!

Petra Jenčová, psychiatrička, Košice

- Na psychiatrii sa lieči tromi spôsobmi, a to biologickým, psychickým aj sociálnym. Pri biologickom sa pacientovi podávajú tabletky, čapíky, infúzie či injekcie, ale aj elektrošoky. Pri psychoterapii sa využíva liečba slovom, pohybmi a môže byť individuálna alebo skupinová.

Pri sociálnej úrovni liečby ide o rehabilitáciu a socioterapiu, pri ktorej sa odborníci snažia pomôcť dostať pacienta späť do spoločenského života. Dĺžka liečby je individuálna a jej účinnosť závisí od stupňa psychickej poruchy pacienta.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily