Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.01.2015 08:55 | Prominenti | Domáci Prominenti

Horváthová, Belányiová a Vajdová ako ich nepoznáte: Prezradili, čo sa v nich skrýva

Kveta Horváthová (37), Andrea Belányiová (38) a Petra Vajdová (29). Na obrazovke ich vídame takmer denne a ich tváre sú televíznym divákom notoricky známe.

V nových úlohách by ste tieto krásne dámy ale rozhodne nespoznali! Prezradili nám, čo sa v nich skrýva a odhalili svoje druhé ja.

Kveta Horváthová ako barová speváčka

Aké je vaše druhé ja? To, ktoré nevidia diváci na televíznej obrazovke?

Ja mám len jedno ja. (smiech) Nie som potetovaná pankáčka, ktorá sa pred príchodom do televízie prezlečie, uhladí si farebného kohúta na hlave do blond účesu, po vysielaní sadne na svoju vyblýskanú motorku a odfrčí do náručia vzrušujúcich dobrodružstiev.

 

Komu bez problémov ukážete svoje vnútro?

Nikto z nás nie je čierno-biely. To by bola nuda. V každom sa vo svojej podstate nachádza celé spektrum farieb. Diváci, samozrejme, vidia len časť z nás. Tí, ktorí nás zažívajú v bežnej realite, v rôznych životných situáciách nás poznajú komplexnejšie. V mojom prípade sú to rodina a priatelia.

Prečo ste sa rozhodli byť barovou speváčkou z 50. rokov?

Patrím k tým ľuďom, ktorí majú bohatú predstavivosť. Preto už od malička milujem knihy. Vždy, keď nejakú čítam, viem sa do nej tak ponoriť, že sa mi pred očami začne odohrávať film, v ktorom hlavnú ženskú hrdinku hrám, pochopiteľne, ja. V mojej fantázii som vždy iná, prispôsobená dobe a okolnostiam, v akých sa príbeh odohráva. Preto som si povedala, prečo si nevysnívať samu seba ako tmavovlasú barovú speváčku z 50. rokov minulého storočia v Paríži. (smiech)

Ako ste sa v tejto úlohe cítili?

Najvtipnejšie bolo, keď do kaviarne, v ktorej sme realizovali fotenie, začali chodiť ľudia a medzi nimi aj moja dobrá kamarátka. Keď som ju pozdravila, pozrela sa na mňa a neisto mi odzdravila. Bolo mi jasné, že ma nespoznala. Podišla som k nej bližšie a povedala: To som ja, Kveta! Obe sme sa nato začali schuti smiať. Toto fotenie bolo úplne iné, aké absolvujem bežne. Takže bol to pre mňa nezabudnuteľný zážitok. Ďakujem!

Andrea Belányiová ako pinapka


Aké je vaše druhé ja? To, ktoré nevidia diváci na televíznej obrazovke?

Ani neviem, či moje druhé ja existuje. Som stále rovnaká a nemám pocit, že vo mne drieme nejaká iná neprejavená Andrea. Skôr je to o tom, že ľudia, ktorí nás poznajú len cez obrazovku, si o nás vytvoria obraz, ktorý je niekedy ďaleko od reality.

Komu bez problémov ukážete svoje vnútro?

To, aká som, vedia všetci, ktorí ma poznajú. To znamená rodina, kamarátky a ďalší ľudia, s ktorými som cez pracovné alebo súkromné aktivity v pravidelnom kontakte. Som dosť otvorený človek, ak mám pocit, že dotyčnej osobe môžem dôverovať. To len novinárom nič zo súkromia  neprezrádzam. (smiech)

Prečo ste sa rozhodli byť pin-up dievčaťom?

Chcela som ukázať, že hoci nás bežne ľudia spájajú hlavne v kostýmami alebo večernými šatami, tiež sme presne také ako iné ženy. Doma sme mamy, ktoré sa starajú o deti a domácnosť. A neviem ako ostatné, ale ja mám veľmi rada tepláky. Samozrejme, nie staré rozťahané, ale také, v ktorých žena vyzerá sexi. A tak sme na fotenie hľadali klasickú veľkú práčovňu, keďže mám pocit, že dookola doma periem a vešiam bielizeň. (smiech) Keď sme boli na mieste, jednohlasne sme s redaktorkou, fotografkou a vizážistkou rozhodli, že ten priestor si priam pýta pin-up štýl.

Ako ste sa v tejto úlohe cítili?

Bolo to naozaj veľmi príjemné popoludnie. Myslím, že som ešte nikdy nebola tak silno nalíčená, doma som mala čo robiť, kým som to všetko odstránila. Musím potvrdiť to, čo niekedy hovoria herci, že keď je človek nastajlovaný do istého štýlu, osoby, akosi automaticky sa tak trošku aj správa. Takže tá póza pri práčkach nemohla byť iná. (smiech)

Petra Vajdová ako muž a sexi blondínka

Aké je vaše druhé ja? To, ktoré nevidia diváci na televíznej obrazovke?

Moje druhé ja? A ktoré? Mám asi sto až tisíc svojich ja. A všetky moje postavy na javisku sú moje druhé ja. Ja doma, ja na ulici, ja v práci – to všetko som ja a všade iná. Nemám jedno ja. A také, ktoré nevidia diváci? Asi to, keď spím. Vtedy som veľmi pokojná, šťastná a spokojná.

Komu bez problémov ukážete svoje vnútro?

To vidia len najbližší, ktorí pri mne spia. (smiech) Samozrejme, gro môjho ja vidí a pozná len moja rodinka.

Prečo ste sa rozhodli byť mužom a sexi blondínou?

Chcela by som byť muž. Aspoň si to vyskúšať. Aj s ich starosťami, radosťami, slasťam a koníčkami. Páči sa mi ich pozorovať a skúmať. Tiež by som chcela byť sexi blondínou a mať rande s pekným mužom.

Ako ste sa v týchto úlohách cítili?

Užila som si skôr fotenie, keď som bola muž a volala sa Peťo. Nemusela som byť dokonalá a sexi a bola som oveľa uvoľnenejšia. Kým byť ako Peťa-blondína, to som sa musela veľmi štylizovať. Vysoké topánky, na ktorých sa mi nedalo dobre chodiť ani stáť, obtiahnuté šaty, sťahovanie brucha a dokonalý mejkap, uf. Peťo-muž bol hotový asi za 20 minút, ale Peťa akože sexi blondínka, to bolo na vyše hodinky. (smiech)

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ryunosuke Omori brutálne vypol svojho súpera!
Takúto rýchlosť ste ešte nevideli: Japonský bojovník brutálnym KO ohúril celý svet!
Záchranári zasahujú po útoku ruskej armády v meste Odesa na juhu Ukrajiny.
Ukrajina vo veľkom buduje obranu: Tisícky protitankových bariér v Odeskej oblasti
Silný náraz usmrtil dôchodcu.
Predsviatočný večer v znamení tragédie: Vodič zrazil starčeka († 76) na bicykli
Maia Kennedy
Foto
Britka má rovnakú diagnózu ako Kate: Viem, čím si musí princezná prechádzať
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Do NATO sme vstúpili pred dvomi dekádami: Blanár zaujal k veci jasný postoj
Jozef Bíreš, minister pôdohospodárstva
Ďalšia zmena na vysokom poste: Exminister pôdohospodárstva príde o túto funkciu
high winds in a dust storm at a campground destroying a tent
Pred slnečným víkendom nám zafúka vietor: Pozrite sa, akú rýchlosť dosiahne
Depressed woman sitting on a chair in dark room at home. Lonly , sad, emotion concept.
Žena si kúpila DNA test, nasledovalo hrozivé zistenie: Život sa jej rozpadol na márne kúsky
Pápež František počas návštevy rímskej väznice Rebibbia.
Pápež umyl nohy väzenkyniam v rímskej väznici: Niektoré to nezvládli a rozplakali sa
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Kotlár o zásahoch do ľudských práv počas pandémie: Aha, na čo mala prísť odborná komisia
Sam Bankman-Fried je zakladateľom burzy kryptomien FTX.
Zakladateľa kryptoburzy poslal súd na 25 rokov do väzenia: Sedem hriechov, za ktoré musí pykať
V Ríme sa vytvorila obrovská diera, ktorá pohltila autá.
Hrozivá situácia v Ríme: Na ulici sa objavila obrovská diera, pohltila niekoľko áut