Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.11.2014 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vulgárny Ego: Napadnutý muž z videa prehovoril! Poženie repera pred súd?!

Ľubo Ander, ktorému bývalý člen správnej rady piešťanskej nemocnice a spevák Michal Ego Straka praje smrť a jeho dvom dcéram nadáva do ku*iev, pre Nový Čas prehovoril. 

Čo bolo za vulgárnymi nadávkami? A ako sa k prípadu postavila polícia? Arogantný reper Ego zverejnil video, na ktorom sa vyjadruje k cétečku, ktoré stálo hlavu ministerky Zuzany Zvolenskej a podpredsedníčky parlamentu Renáty Zmajkovičovej. Pochválil ho, aké je skvelé.

Potom sa pustil do istého Ľuba Andera. „Tie tvoje dve malé ku*vy, keď budú veľké, nech vedia, že ich tatko je obyčajný zákerný rasistický potkan, bodaj by si skapal do rána. Aj tvoja mamka vy**baná!“ Po kritike si začal sypať popol na hlavu. „Prepáčte za moje emotívne vyjadrenie, neprajem nikomu nič zlé, bol to len výsledok týždeň trvajúceho osočovania a rasizmu voči mojej rodine,“ napísal.

Novému Času sa podarilo napadnutého muža z videa vypátrať v dedine pri Piešťanoch. Podľa našich informácií je to manžel spevákovej sesternice. Egove vyjadrenia označil za bezdôvodný a nepochopiteľný útok na seba a svoju rodinu. „Som úplne rozčarovaný z toho, že sa človek s právnickým vzdelaním môže takto vyjadrovať a útočiť na moju rodinu. Je to veľká hanba. Zvažujem voči nemu právne kroky, " povedal Novému Času Ander. S Egom sa dva roky vraj nestretol a nekomunikoval.

"Je pre mňa nepochopiteľné, prečo sa moje meno ocitlo v kauze, ktorú svojím zlyhaním vytvoril niekto iný a s ktorou nemám absolútne nič spoločné,“ dodal. Údajne by za útokom malo byť to, že Ander na facebooku označil, že sa mu páčia vyjadrenia doktora Alana Suchánka, ktorý kauzu spustil. Videonahrávku už preverovala aj trnavská polícia. „Vyplynulo, že by mohlo ísť o priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. V zmysle zákona je možné priestupok prejednať len na návrh postihnutej osoby alebo jej zákonného zástupcu alebo opatrovníka,“ vysvetlila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Nová správna rada

Včera v piešťanskej nemocnici zasadala prvýkrát nová správna rada. Sedia v nej štyria zamestnanci ministerstva zdravotníctva - Jana Kováčová ako predsedníčka, Milan Brdársky, Petra Kováčiková a Peter Magula. Doktor Suchánek skritizoval aj toto zloženie, nepáčil sa mu vysoký počet nominantov rezortu. Okrem toho chcú odvolať riaditeľku nemocnice, pretože podľa Suchánka neprešla výberovým konaním.

Egova mama: Je to jeho súkromie!

Reperova mama sa k videu vyjadrila len krátko. „Tie nadávky vôbec nesúvisia s piešťanskou nemocnicou. Je to súkromná záležitosť môjho syna,“ povedala Novému Času Ružena Straková. Viac sa o tom baviť nechcela. Ružena Straková je spoločníčkou trnavskej audítorskej firmy Tax Audit. Firmu má spoločne s Viliamom Kupcom, ktorého manželka Drahoslava bývalej správnej rade nemocnice predsedala. Tax Audit podľa výpisu z centrálneho registra zmlúv bol celkom úspešný v zákazkách v zariadeniach s účasťou štátu.

Ohlasy na nechutné video: Ego, toto si o tebe myslia!

Nezaobišlo sa to bez reakcií. Na vulgárne video speváka Michala Ega Straku reagovali politici. Popol na hlavu si sype aj Smer, ktorý ho do funkcie nominoval. Repera si však zastal jeho kamarát Rytmus, ktorý s ním vystupuje v skupine Kontrafakt. Ten mu poslal srdcervúci odkaz prostredníctvom sociálnej siete.

Marek Maďarič, minister kultúry

„Je pravda, že tento človek bol daný do správnej rady piešťanskej nemocnice a v tomto zmysle je jeho vystúpenie aj našou hanbou. To je pravda. Svojím vystúpením nás zašpinil a musíme si byť toho vedomí,“ priznal Maďarič s tým, že podľa neho sa s tým Smer-SD ešte nejakým spôsobom vo svojom vnútri vyrovná.

Jana Laššáková, poslanecký klub Smeru

„Klub poslancov Národnej rady Slovenskej republiky za Smer-SD ostro odsudzuje vyjadrenia Michala Straku alias Ega, ktoré zverejnil na internete k jeho pôsobeniu v správnej rade piešťanskej nemocnice. Tieto jeho vulgárne a agresívne vyjadrenia sú prejavom netolerancie, ktoré musia byť odsúdené každým slušným človekom.“

Zsolt Simon (Most-Híd)

„Toto je hrozné! Tento človek bol do dozornej rady dosadený Smerom. Toto poukazuje na aroganciu moci . Za toto by mal aj Fico podať demisiu.“

Ľubomír Galko (SaS)

„Hnusné a nechutné video kompletné. Priať smrť druhým ľuďom, dokonca ich rodinným príslušníkom, nazývať ich malé deti malými k**vami dokáže len smerácke ******.“

Igor Matovič (OĽaNO)

„Toto je nominant Smeru. Pýtam sa, ktorý idiot ho tam navrhol. Iný titul si ten človek nezaslúži. Toto vy páchate po celom Slovensku. Vám je jedno, že je niekto zlodej, alebo je blbý. Hlavne, že je váš.“

Patrik Rytmus Vrbovský

„Stojím/e pri tebe. My, čo ťa poznáme, vieme, ako to je. Čestnejšieho a lojálnejšieho človeka ako si ty nepoznám. Máš veľké srdce a neraz si veľkoryso pomohol a pomáhaš. Oni vedia komu, neboj. Netreba ich menovať. Ten, kto o tebe tvrdí, že si sa nabalil na CT, klame sám seba, pretože by ťa rád videl dole.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA