Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.11.2014 17:20 | PR články

Thomas Puskailer flirtuje s dvojníčkou Kate Middleton

Thomas Puskailer predstavil nový videoklip k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“.

Klip nakrúcal akčný spevák vo vychytenom pražskom tanečnom klube počas reálnej párty. Thomas Puskailer stvárňuje mladíka s nízkym sebavedomím, ktorý túži po priateľke. V klipe k tanečnej skladbe flirtuje so sexi Thomasom krásna česká modelka a dvojníčka Kate Middleton! Zabavte sa pri novom videoklipe Thomasa Puskailera k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“!

Vždy usmiaty spevák, model a muzikálový herec Thomas Puskailer predstavil nový videoklip k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“! Klip sa nakrúcal v Prahe a Thomas v ňom stvárňuje mladíka s nízkym sebavedomím, ktorý sníva o stretnutí so svojou láskou. Zabavte sa pri novom videoklipe Thomasa Puskailera pri skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“!

"Moji kamaráti" máju v klipe všetko. Sú to fešáci, plní sebadôvery a ja hrám takého "úradníčka", ktorý si veľmi neverí. K tomu korešponduje aj môj výzor, ktorý sa počas príbehu zmení. V osobnom živote som ten najšťastnejší muž. Moja manželka Abbie je pre mňa všetkým. Či sa ale aj v postave tohto príbehu dokážem zoznámiť? To si pozrite už sami." Smeje sa Thomas Puskailer.

 

Videoklip režíroval a nakrúcal Lukáš Tobola. Hlavné klubové scény sa nakrúcali počas párty vo vychytenom pražskom klube. V klipe k tanečnej skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ flirtuje so sexi Thomasom krásna česká modelka Karolína Ludviková! Jej podoba s manželkou princa Wiliama Thomasa na nakrúcaní zaskočila.

„Všetky klubové zábery sme nakrúcali v populárnom KU Bar & Lounge v samotnom centre Prahy. Bolo to počas bežnej prevádzky a ľudia mali možnosť sa s nami baviť, čo zafungovalo veľmi dobre. Hodinu pred nakrúcaním hlavnej klubovej scény nám však telefonovala z castingu vybraná herečka, že ochorela, ale má pre nás náhradu. Boli sme v šoku, keď na pľac dorazila "Kate Middleton" - Karolína Ludviková, česká modelka, ktorá sa nielenže podobá na manželku princa Williama, ale skvelo odohrala svoju úlohu v klipe." Teší sa šarmantný spevák Thomas Puskailer.

Akčný spevák Thomas Puskailer, ktorý je známy svojim výchovným projektom „ECO TOUR“ zostal verný ochrane životného prostredia aj počas nakrúcania klipu. Aj v ňom totiž jazdí na bicykli. „Bicykel bola najskôr taká nadsádzka , ale potom som si povedal: "Prečo nie?, veď aj v živote som Eco". Všade, kde som žil, či už v Holandsku, v Nemecku, v Dánsku, v Anglicku, aj tu v Bratislave jazdím po meste na bicykli či chodím pešo.“ Vysvetlil Thomas.

Text a melódiu k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ napísal Thomas Puskailer spolu s významným americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a s anglickým skladateľom Harrym Mondrykom! Skladba už pri vzniku precestovala svet - zo Slovenska cez New York až do Londýna! Hudbu k skladbe Thomasa Puskailera produkoval uznávaný producent „electronic dance“ hudby - Miroslav Vrlík.

Thomas Puskailer nezaháľa a v súčasnosti pripravuje hudobnú komédiu „Slovak Showbiz For Beginner“, teší sa na nové skladby, koncerty a pokračovanie vzdelávacej šou ECO TOUR. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi nájdete na www.thomaspuskailer.com. a www.facebook.com/puskailerthomas.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Z väznice ušiel obávaný šéf gangu: Nastala vzbura! Úrady hlásia novinky
V Thajsku si dopraje chutné jedlo.
Foto
Pri pohľade na Czoborovú VYVALÍTE oči: Zora, nepreháňaš to už? Veď je z nej... Uff
(ilustračné foto).
Myslia si Slováci, že NATO prispieva k našej bezpečnosti? Aha, čo ukázali výsledky prieskumu
Peter Pellegrini (Hlas)
Aktualizované
Peter Pellegrini rozhodol: Zvolá mimoriadnu schôdzu k odstrelu medveďov?!
(ilustračné foto)
Slováci, pripravte sa: Vonku sa to bude hemžiť policajtmi! O čo ide?
Bojový dron
Ukrajinská armáda hlási úspech! Rusi budú zúriť: Aha, čo sa podarilo
Foto
Naša skupina na ME 2024 je kompletná: Ako vidia šance Slovákov bývalí reprezentanti?
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Rudolf Schuster spomína na vstup Slovenska do NATO: Museli sme si to zaslúžiť!
Mikuláš Černák
Foto
Pôjde Mikuláš Černák na slobodu?! O prepustení bosa podsvetia má rozhodovať súd
(ilustračné foto)
Okrem zrážok zasiahlo Slovensko aj niečo iné: Ešte nie je koniec! Takéto počasie nás čaká
Ilustračné foto
Peklo v domove dôchodcov: Požiar si vyžiadal jednu obeť! Ďalší sa priotrávili
(ilustračné foto)
Ochromená doprava! Tisíce vodičov autobusov vstúpili do štrajku: V metropole zavládol chaos