Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.10.2014 14:01 | Prominenti | Domáci Prominenti

Manželka odsúdeného Cinkotu prehovorila: Vo svojej spovedi odhalila bolestivé tajomstvá!

Po odsúdení manžela Dušana Cinkotu nepovedala ani slovo a na otázky médií reagovala s kamennou tvárou. Teraz je všetko inak. 

Zuzana (28) v projekte televízie JOJ s názvom Spoveď po prvýkrát verejne prezrádza ich najväčšie životné tajomstvá! Neskrýva slzy smútku nad tým, čo sa stalo s mužom jej života, ale nevzdáva sa. Verí totiž, že Dušan je jej osudová láska a je rozhodnutá počkať naňho, kým vyjde spoza mreží.

Mladá žena je pred kamerou šokujúco úprimná. „Keď vyniesli rozsudok, neverila som tomu. Keď to prišlo, zrútil sa mi celý svet. Vedela som, že nebude ďalšie ráno, keď sa zobudím vedľa neho,“ otvára svoje vnútro Cinkotová, ktorej manžel - známy herec - je od januára 2013 za mrežami ružomberskej väznice. Zamilovaná dvojica mala veľké plány, karta sa však obrátila.

 

Cinkotová teraz pred kamerou prezradila aj to, o čom doteraz vedeli len oni dvaja. „Pri človeku, ktorý je závislý od drog, ten strach k vráteniu sa k ich užívaniu je vždy. Blízki voči tomu musia mať rešpekt, celý život je tam obava, aj z mojej strany,“ priznáva Zuzana. Hoci sa Dušan zo závislostí od drog liečil, nebol zo všetkého vonku.

„Tým, že ja som bola vždy pri ňom prítomná, absolvovala som s ním rozhovory s primárom, absolvovali sme to ako pár, ktorý má spoločný problém, týmto spôsobom som ho podporovala,“ prezradila mladá žena. Dnes obaja dúfajú, že keď si Dušan odpyká trest za opletačky s drogami, budú opäť spolu.

„Tak, ako som bola presvedčená, že nechcem žiadneho iného chlapa vedľa mňa, tak som presvedčená aj teraz a verím tomu, že to bude až do konca života. Je to môj osudový chlap,“ hovorí Zuzana a na záver dodáva: „Každé ráno vstanem s tým, že zaklope na dvere a príde domov. A budeme mať krásny, šťastný a dlhý život!“

Cinkiho drží nad vodou ich spoločná láska. „Verím tomu, že vydržíme so Zuzkou spolu, že ona to zvládne. Ona ma naučila znovu veriť láske, vzťahu a veriť manželstvu. Vďaka nej som sa prestal báť,“ hovorí otvorene Dušan, ktorému je najväčšou oporou manželka.

Dve ženy už stratil

Cinkiho drogová závislosť mu v minulosti zničila niekoľkoročný vzťah s herečkou Soňou Norisovou. Vzťah so Soničkou som prefetoval, jednoznačne. Bol to prvý veľký pád, ktorý som si sám zaznamenal. Bola to úplne moja vina a mrzí ma to,“ priznal herec. Jeho prvou láskou bola však herečka Vanda Tureková. S ňou bol dokonca tri roky ženatý.

„Tým, že to bolo asi také intenzívne a silné, tak sme to nezvládli. Prišli sme o dieťa a vlastne sme si mysleli, že tou svadbou to vyliečime. Nebol to dobrý nápad a prišli sme na to, chvalabohu, dosť skoro. Ťažko sme to znášali, myslím obidvaja, no prijali sme to,“ povedal herec, ktorý môže požiadať o podmienečné prepustenie v júli 2018.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje
Princ William a jeho manželka Kate.
Foto
William a Kate zverejnili nečakanú FOTO: To musíte vidieť! Je na nej...
Marián si na obale svojho obloženého rožku všimol istú kuriozitu.
FotoVáš Tip
Marián si kúpil obložený rožok, po odbalení ho čakal šok: To myslia vážne?! Slovenský internet rozdelil na dva tábory
Politik z krajne pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) Björn Höcke.
Pravicový politik má vážny problém: Použil nacistický slogan?! Toto mu hrozí
Najjednoduchšia prevencia voči chorobám: Začnite od rúk! Nemocnice poskytnú užitočné rady
Vedci analyzovali mesačné kryštály z misie Apolla z roku 1972.
Je to tu! Vedci potvrdili, čo sa nachádza VO VNÚTRI mesiaca: Spadne vám sánka
ilustračné foto
Veľká zásielka pre Ukrajinu! Aha, čo im krajina odovzdala
Zuzana Čaputová počas návštevy Gymnázia Poštová a diskusie so študentkami a študentmi v Košiciach
Foto
Prezidentka úradovala v Košiciach: Takto znie Čaputovej postoj k východnému Slovensku
Dcéra mala s otcom vrúcny vzťah
Foto
Lauferova († 84) dcéra prelomila mlčanie: TAKTO to s otcom bolo naozaj! Posledné chvíle a rozlúčka