Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2014 12:10 | Šport | Kuriozity

Luxusné domy futbalových boháčov: Kde býva Beckham, Ronaldo či Messi?

Sú poriadne bohatí, a tak si môžu žiť v domoch ako z rozprávky. A presne to aj väčšinou robia.

Stačí sa pozrieť na luxusné sídla futbalových superhviezd a máte hneď jasno. Kto sú majitelia tých najdrahších a najväčších príbytkov?

David Beckham

Hoci už zavesil kopačky na klinec, David Beckham je stále najväčšou celebritou medzi futbalistami. Jeho bohatstvo a vplyv ešte zvyšuje manželka Victoria, bývalá Spice Girl. Beckham vlastní niekoľko drahých domov, jeden z nich bol prekrstený na Beckinghamský palác. Stojí v Londýne a má hodnotu 20 miliónov dolárov. Bývalý kapitán Anglicka ho kúpil v roku 1999 onedlho potom, čo sa oženil. Dom má vlastnú kaplnku, nahrávacie štúdio a samozrejme vlastné futbalové ihrisko...

 

Wayne Rooney

Dom v novogeorgiánském štýle leží v Cheshire, neďaleko bydliska súčasných i bývalých Rooneyho spoluhráčov Robina van Persieho a Ria Ferdinanda. Sídlo z roku 2004 s obrovským bazénom, súkromným divadlom, gréckymi sochami a vykurovaným trávnikom sa môže pochváliť kamerovým systémom za takmer 50-tisíc eur.

Lionel Messi

Je považovaný za jedného z najlepších futbalistov sveta, ale možno aj jedného z najlepších v histórii, a jeho dom tomu zodpovedá. Nepochybne stál milióny, má vlastné kúpele, súkromnú divadelnú scénu a dokonca i kryté futbalové ihrisko. Ale to nie je všetko! Argentínsky futbalový kúzelník si stavia úplne nové sídlo v tvare futbalového ihriska, z leteckého pohľadu je to jasne viditeľné. Nie je známe, koľko to celé bude stáť, ale je isté, že bude patriť k najdrahším.

Didier Drogba

Nie je jasné, kde teraz vlastne po návrate z neúspešnej epizódy v Číne a ročného pôsobenia v Turecku býva. Dom, v ktorom žil počas svojho prvého pôsobenia v londýnskom klube a ktorý stále vlastní, je priam výstavný. Bol postavený v roku 2007 a má hodnotu 9 miliónov dolárov, 750 metrov štvorcových rozlohy, osem kúpeľní, sedem spální a dokonca miestnosť na trofej!

John Terry

Tento dom už bol pred časom na predaj. Má podzemné akvárium, súkromné kino, ktoré pojme až 34 osôb, a 10 spální, ale záujemcovia zrejme neboli dosť štedrí. Terry má vraj slabosť pre speňažovanie svojich sídiel. Jedno predal začiatkom roka istému sultánovi a zarobil na tom v prepočte za 15 miliónov eur.

Frank Lampard

Bývalá hviezda Chelsea vlastní v Anglicku dom za 9 milióna eur s rozlohou takmer 1800 metrov štvorcových. Je to jedno z dvoch sídiel, ktorá kúpil, keď ešte hral na Stamford Bridge. Hodnota a rozloha domu znie šialene, a to, čo je vo vnútri, je ešte úchvatnejšie: deväť izieb, dvanásť kúpeľní, cvičný golfový green pre patovanie, bazén, tenisový kurt a dokonca vlastná lodenica.

Cristiano Ronaldo

Sídlo v Madride, ktoré úradujúci držiteľ Zlatej lopty kúpil v roku 2008 za šesť miliónov dolárov, je proste ohromujúco. Hoci, pokiaľ ide o cenu, patrí až do druhej päťky, nechýba v ňom sauna, súkromné divadlo, posilňovňa, bazén a obrie akvárium. Susedia ale asi nie sú príliš nadšení , že im dom kazí výhľad.

Gareth Bale/Kaká

Gareth Bale si zatiaľ dom v Madride nekúpil. Svoje sídlo v hodnote 3 milióny eur mu prenajal jeho predchodca v reale Kaká.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...