Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2014 14:30 | Šport | Hokej

Šokujúce prehlásenie Hlinkových († 42) priateľov: Psychické problémy, bitka manželky!

Musí sa v hrobe obracať. Meno slávneho hokejistu Miroslava Hlinku († 42), ktorý 14. septembra spáchal samovraždu, sa opäť pretriasa. 

Objavili sa totiž šokujúce detaily z jeho života. Hlinkovi rodičia vinia z toho, že sa zabil, exmanželku Mirku a dokonca vysvitlo, že na polícii podal trestné oznámenie proti vlastnému synovi Michalovi (21). Trestné oznámenia však ešte počas jeho života boli aj z manželkinej strany. Dôvodom bolo násilie v rodine!

Exmanželka Mirka je z toho, čo sa dostalo na verejnosť, zdrvená! Aj včera sme ju zastihli uplakanú v práci. Napriek všetkému to ďalej rozmazávať nechcela. „Nevládzem o tom hovoriť, som zo všetkého veľmi unavená. My sme sa s deťmi dohodli, že budeme na tatina spomínať iba v dobrom,“ povedala Mirka.

 

Liečil sa

Podľa spoločných kamarátov je pravda, že Mirka a ani syn Michal so sestrou Vanessou sa rok so svojím otcom nestretávali. „Vôbec to však nebolo preto, že by bola Mirka proti. Oni sa ho báli. Mirka s ním žila 25 rokov, milovala ho a dlho bolo ich manželstvo harmonické. Lenže potom, približne pred tromi rokmi, sa Miro zmenil a začalo peklo,“ prezradila nám rodinná priateľka. Tá potvrdila, že za zmenou správania hokejistu bola psychická choroba: „Liečil sa. To Mirka stála vždy pri ňom, ale už sa to nedalo zvládať. Strašne ju bil! Všetci sme sa o ňu báli. Ona teraz trpí tým, že sa tieto detaily dostali von, ale mala by prehovoriť, pretože všetko je inak, ako tvrdia jeho rodičia.“

Násilie v rodine prerástlo postupne do extrémov a Mirka musela žiadať o pomoc políciu. Súd vzápätí jej manželovi nariadil zákaz vstupu do domu v Zamarovciach! Trestných oznámení z jej strany bolo niekoľko, všetky sa týkali domáceho násilia. V decembri 2013 podala na súd návrh na vylúčenie manžela z užívania rodinného domu. Doložila ho fotkami, na ktorých je vidno jej zbitú tvár, a lekárskymi správami. Mirova mama Zlatica pre médiá porozprávala, že sa potom vrátil k rodičom s jednou igelitkou: „Povedal mi: ,Mami, nič som nechcel, len deti.‘“ Úplne niečo iné však tvrdia blízke Mirky Hlinkovej. „Za posledný rok nemal jej muž o deti záujem. Aj na súde pri rozvode sa vyjadril, že ak budú chcieť, deti si ho nájdu samy,“ dodala kamarátka.

Trestné oznámenia

Podľa trenčianskeho policajného hovorcu Pavla Kudličku polícia prijala dve trestné oznámenia od exmanželky. Prípady riešili ako priestupky na Okresnom úrade v Trenčíne v rokoch 2012 a 2014.

Trestné oznámenie padlo aj z druhej strany. To podal paradoxne Miroslav Hlinka na vlastného syna Michala (21) za to, že mal napadnúť babku Zlaticu. Rodičov Miroslava Hlinku sme včera našli doma v byte v Trenčíne. Dvere otvorila uplakaná Zlatica, ale vyjadriť sa už nechcela.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ