Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2014 08:00 | Šport | Hokej

Hlinkova († 42) priateľka bráni zosnulého hokejistu: Prehovorila o Mirovom konflikte s rodinou!

Myslela si, že to najhoršie už má za sebou, no ocitla sa v strede špinavej rodinnej prestrelky.

Čo hovorí priateľka tragicky zosnulého hokejového šampióna Miroslava Hlinku Zuzana Kundrátová (36) na tvrdenia, ktoré vytiahla rodina športovca vrátane napadnutia starej mamy vnukom Michalom?

? Čo hovoríte na to, že Mirovi rodičia obviňujú jeho exmanželku z toho, že má podiel viny na jeho smrti?

- Mne vôbec nič nepovedal. O svojej minulosti so mnou vôbec nechcel rozprávať. Neviem, ako to medzi nimi bolo, čím si prešli. Ja som sa až po jeho smrti dozvedela napríklad to, že oni sa rozviedli až teraz v máji. Keď sme sa my dvaja zoznámili, povedal mi, že už rozvedení sú. Mne vravel, že odišiel z domu sám, a teraz sa dozvedám, že mu tam bol na základe súdu zakázaný vstup, takže ja vôbec neviem, čo sa tam dialo.

 

? O jeho minulosti ste sa s ním vôbec nerozprávali?

- Nie, nie. My sme si povedali, že minulosť nebudeme riešiť. On s tým prišiel prvý, že nie, minulosť ho nezaujíma. Keď som aj náhodou skúsila a chcela som niečo vedieť, nechcel nič povedať. Ja si myslím, že on sa k tomu už nechcel vracať.

? O tom, že Mirov syn Michal mal napadnúť starú mamu, ste vedeli?

- To som sa dozvedela až od jeho rodičov. Mirko mi povedal iba to, že so synom nie je v kontakte, ale nepovedal prečo. Povedal, že deti sa rozhodli, že s ním nechcú mať kontakt. O exmanželke sa vôbec nechcel baviť, že tá pre neho úplne skončila, a keď som sa aj náhodou spýtala na deti, tak vravel, že nie, to už má uzavreté, vyriešené. Povedal iba to, že s dcérou mal veľmi dobrý vzťah, že spolu varievali, že to boli ich chvíle, ale hovoril aj to, že so synom mal rozhovor, pri ktorom mu syn povedal, že on ho k životu nepotrebuje. Na to mu Mirko povedal, že keď ho nepotrebuje on, nepotrebuje ani on jeho. Ale tým rečiam o násilnostiach, tomu neuverím. Čo som ho ja zažila za tých sedem mesiacov, neuverím tomu, že on by bol nejaký násilný typ.

? Viete o tom, že Miro by mal psychické problémy?

- Mne to tiež z toho všetkého, čo sa dozvedám, vyplýva. Človek sa rozhodne riešiť trápenie smrťou jedine vtedy, ak tam nejaký psychický problém asi je. Taký psychický problém však nevznikne zo dňa na deň.

? Na ňom nebolo tieto problémy vidieť?

- Nie. Ja som bola doňho zamilovaná. Je pravda, že býval smutný, videla som ho viackrát plakať... Keď som bola preč, každý deň sme spolu volali, písali si, mal vtedy stavy, že bol smutný. Stále mi hovoril, že to sa bezo mňa nedá, že mu strašne chýbam. Ja som to ale brala tak, že mu chýbam, pretože nie sme spolu. Veď aj on chýbal mne, a vždy sme sa tešili, keď sa už vrátim. Hneď som utekala za ním a potom bolo všetko super. Keď sme boli my dvaja spolu, ja som nevidela vôbec nijaký náznak. Ale keď sme sa museli rozlúčiť, už bol zas smutný a pýtal sa, prečo už musím odísť. Keby aspoň povedal, že ho niečo trápi. To ma bolí, že mi to nepovedal.

? Mali ste spoločné plány do budúcnosti?

- Vravieval mi, že som najväčšia láska jeho života. Plánoval si so mnou rodinu.

? Aká je teda podľa vás pravda o Mirovi?

- Podľa mňa pravdu vie iba jeho exmanželka Mirka a jeho deti, možno čiastočne aj jeho rodičia. Ja mám jeho rodičov veľmi rada, ale podľa mňa aj ich chcel určitým spôsobom chrániť a nepovedal im úplne všetko. Určite vedia viac, ako viem ja, ale istotne nevedia až toľko, koľko vie Mirka.

? Ako to zvládate vy?

- Viete, aké to je pre mňa sa cez to vôbec dostať? Moja mamina je už tiež zo mňa hotová, pretože sa trápim, rýpem sa v tom, ale logické vysvetlenie na to, prečo sa to stalo, už asi nikto nenájde. Pre mňa bolo prvým šokom to, čo urobil, a druhým, keď som sa dozvedela o tom súdnom zákaze. Tomu som vážne nemohla veriť. Vôbec som netušila, že to tam bolo takto. Jeho mamina mi hovorila, že aj keď sa s ňou bavil, vravel jej, že so mnou chce krásny, čistý vzťah. O to mu asi išlo, asi preto sa nechcel k minulosti vracať. My sme spolu napríklad ani v Trenčíne neboli, a koľkokrát som mu hovorila, však poďme tam spolu. Ale on celý Trenčín mal tak, akoby všetko, čo sa tam stalo, chcel hodiť za hlavu...

O vojne v rodine čítajte v dnešnom vydaní denníka Nový Čas.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene
Ilustračné foto
Na západe zúri čierny kašeľ: Tento rok sa na Slovensku lámu rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Aktualizované
Fico odhalil plány: Koho navrhnú na post eurokomisára za Slovensko? Má to byť tento muž
Nájdete všetkých psíkov, ktorí majú zatvorené aspoň jedno oko?
Slováci, potrápte si hlavičky: Koľko psíkov má na obrázku zatvorené aspoň jedno oko?
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?