Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2014 00:00 | PR články

Lekári majú tajný recept proti nechcenému poteniu. Už ho používajú tisícky Slovákov!

Prepotené kolesá v podpazuší, dlane z ktorých odkvapkáva pot, ako z vodovodného kohútika, premočená obuv kamkoľvek sa pohnete.

Takéto a ďalšie úskalia so sebou prináša choroba ovplyvňujúca správnu činnosť potných žliaz s názvom hyperhidróza. Lekári, ktorých sme oslovili sa zhodujú na jednom. Jedná sa o nepríjemnú diagnózu, ale dá sa s tým niečo robiť. Ničí nadmerné potenie aj Vašu psychiku? Čítajte ďalej!

Potíte sa neustále? Dá sa s tým bojovať!

Ako spoznáte, že sa potíte viac ako by ste mali? Je to jednoduché. Dnešné teploty určite nepatria k najvyšším. Ak sa však Vaše telesné partie neustále potia, máte návaly tepla a pri najmenšej nervozite sa všetko len zhorší, trpíte hyperhidrózou. Táto abnormálna aktivita potných žliaz sa dokáže prejaviť v podstate na celom tele. Najčastejšie sa nami oslovení lekári stretávajú s nadmerným potením v oblasti podpazušia, nôh, ale aj dlaní, tváre, vlasového porastu, zadku a intímnych partií.

VIDEO O NADMERNOM POTENÍ


Čo sa môže stať? Ako riešiť nadmerné potenie

"Hyperhidróza nie je rozhodne život ohrozujúca choroba, jej vedľajšie prejavy však dokážu z postihnutého človeka doslova vysávať životnú energiu a sebavedomie", hovorí postihnutá pani Anna, ktorá nám ukazuje pot odkvapkávajúci z dlaní a končekov vlasov. Jej problém trvá v podstate od školy, kedy si ako malá žiačka musela dávať pod ruku pijak, aby pri písaní neprepotila celý zošit. "Jednoducho sa bojíte chodiť medzi ľudí, v spoločnosti, ktorá sa z veľkej časti zaujíma o vzhľad je to hrôza", opisuje nám reakcie okolia na jej stav.

VYRIEŠTE NADMERNÉ POTENIE AKO PANI ANNA

Lekári vedia, ako na to. Niečo to stojí, ale výsledok stojí za to

Po chvíli prichádza do ordinácie lekár a nasadzuje pani Anne na hlavu akúsi helmu, ktorú pripája na elektronický prístroj s názvom Electro Antiperspirant. Lekár spúšťa prístroj otočením gombíka a pani Anna sa začne nervózne hmýriť. "Brní to", hovorí. Po 10 minútach je všetko hotové a prichádzajú na rad dlane. Postup je podobný, len je potrebné ruky ponoriť do pripravených nádob s vodou, do ktorých sú pomocou Electro Antiperspirantu vysielané slabé elektrické impulzy, priamo ovplyvňujúce činnosť potných žliaz. "Na hyperhidrózu sú mastičky a čaje za pár eur krátke, Electro Antiperspirant niečo stojí, ale naozaj pomáha", vysvetľuje lekár.

KDE JE MOŽNÉ ELECTRO ANTIPERSPIRANT POUŽIŤ


Electro Antiperspirant pomohol už tisíckam Slovákov

"Máme veľa klientov, ktorí si prídu terapiu najprv vyskúšať, pretože sa boja, že to nebude fungovať, ale zaberá to všetkým a kupujú si Electro Antiperspirant domov", usmieva sa lekár a pani Anna dokončuje po ďalších 15 minútach terapiu prepotených dlaní. Najdôležitejšie je presne dodržať rozpis terapií a nadmerné potenie vždy zmizne aj na niekoľko mesiacov. "Potom sa už len udržiava, 2 alebo 3 terapie väčšinou pacientov usušia na pár týždňov alebo aj mesiacov, je to rôzne od človeka k človeku", vysvetľuje ďalej dermatológ.

KONIEC NADMERNÉHO POTENIA UŽ ZA JEDINÝ TÝŽDEŇ


Koniec nadmerného potenia? Vyzerá to, že áno

Je to naozaj ako zázrak, v minulosti sa hyperhidróza dala riešiť len drahým botoxom alebo operáciou, čo bolo veľmi často horšie ako lepšie. Od tej doby čo je na trhu, Electro Antiperspirant pomohol tisíckam ľudí. Ovládanie je pritom veľmi jednoduché a Electro Antiperspirant sa dá použiť kdekoľvek na tele, ak použijete správny adaptér. Ak aj Vy trpíte nadmerným potením, nech už kdekoľvek na tele, nájdete viac informácií a vyjadrenia lekárov o Electro Antiperspirante na tejto internetovej adrese:

100% ÚČINNOSŤ ALEBO PENIAZE NASPÄŤ

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť