Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.10.2014 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Prchký Ján Beutel o živote na Farme: Niektoré veci sa robili účelovo!

Farmár Jano z markizáckej šou Farma nemá rád, keď ho niekto provokuje.

Priznáva, že je prchký človek, ale pozná svoje mantinely. Oháňanie kutáčom na Aničku a ostré slová pre Rezu boli vraj len divadielkom pre divákov. Viac ako to, že vypadol z hry, ho štve, že pre Farmu zostal úplne bez peňazí.

Na Farme Jána Beutela súťažiaci príliš v láske nemali. Napätie sa vystupňovalo po tom, ako mu Reza vykričal, že je falošný ako pes. Ostatných tým povzbudil a spoločne mu naložili. „Ja si z toho nič nerobím, a ani som si nerobil. Vedel som, že to ich nadávanie nebude trvať dlho,“ tvrdí dnes už vypadnutý farmár, za ktorým sme sa vybrali do Popradu.

 

Zradilo ho koleno

Jana vyradilo z hry jeho vlastné koleno. Pri zaháňaní ovečiek cez brod zle stúpil a nešťastie bolo na svete. „Zvrtlo mi kolenom a niečo zachrapčalo. Lekár povedal, že mám natrhnutý úpon, a ten drží stabilitu kolena. Takže teraz chodím s ortézou a koleno mám zafixované,“ opisuje svoj zdravotný stav bývalý farmár, ktorý sa operácii nevyhne.

Jano je presvedčený, že keby sa to nestalo, bol by to s Tiborom dotiahol na Farme až do finálovej trojky. „Navzájom sme si verili a spriadali sme taktiku, aby sme tam vydržali čo najdlhšie. Niekomu sa to nepáčilo, ale bola to taktická hra...“

Prianie sa splnilo

Pri Viktorovi sa ich taktika však rozchádzala. Tibor do duelu poslal Miriam, Jano zasa Viktora. „Snažil som sa Vikiho presvedčiť, aby si vzal do duelu mňa, lebo chcem ísť domov. V skutočnosti to však pravda nebola,“ osvetľuje Jano taktiku. „Už pri Aničke sa totiž osvedčilo, že keď chcela ísť domov, ostatní tomu zabránili. No a na to sa presne Viktor chytil a do duelu si naschvál nevybral mňa, ale Tibora, ktorý ho nakoniec vyhodil.“

Lenže to Jano ešte netušil, že jeho prianie bude nakoniec vypočuté a domov sa predsa len nechtiac poberie. „Bolo mi do plaču, veď som tam šiel s určitým predsavzatím, teda vyhrať peniaze,“ priznáva hokejový fanúšik a bývalý hokejový rozhodca.

Samá faloš

Odchod z Farmy ho nepríjemne zaskočil, ale rozčarovaný zostal najmä z toho, čo ho čakalo po návrate domov. „Nevychádzal som z údivu, keď som si pozrel v televízii Farmu, čo tí ľudia narozprávali pred kamerou, samá faloš,“ tvrdí.

To najhoršie však Jana ešte len čakalo. Po vypadnutí z televízie už nedostal ani cent! „Markíza sa z môjho zranenia vyzula. Neplatí mi práceneschopnosť, lebo som v zmluve podpísal, že tam idem na vlastné riziko.“ Zaplatené tak dostal len za september a teraz už nič, lebo na Farme skončil.

„Háčik je však v tom, že na úrade práce ma síce zaevidovali, ale pokiaľ mám zmluvu s Markízou, čo je do polovice decembra, tak mi nič vyplácať nemôžu,“ sťažuje sa na situáciu Jano. „Nemám žiadny príjem a zdá sa, že som pre reality show prišiel aj o zamestnanie.“

Kutáč v akcii

Skôr ako Jano upísal svoju dušu Farme, robil vodiča v popradských pekárňach. „Ako som podpísal zmluvu s Markízou, dostal som od zamestnávateľa výpoveď s prísľubom, že keď sa vrátim, zoberie ma späť.“ Opak bol však pravda. O Janovi si na základe reality show urobil vlastný úsudok aj zamestnávateľ. „Odmietol ma s tým, že má teraz šoférov dosť. Za všetkým však bola scéna s Aničkou a na margo toho sa ma spýtal, či mi švihá. Ale vôbec to nebolo tak, ako sa to prezentovalo, a veľmi sa na to hnevám,“ vysvetľuje. „Do obyčajného rozhovoru, ktorý sme mali s Miriam prifarbovať, sa zaplietla Anička. Tá ma mala vyprovokovať. Ja som sa k nej s kutáčom otočil a niekto tú scénu zasa otočil proti mne. Nikdy by som ju predsa kutáčom neudrel!“

Divadielko

Jano si s Aničkou na Farme veci vyjasnil, ale vonku zostali nedopovedané, a tak ich bývalý farmár vysvetľuje: „Nie som žiadny psychopat, ako ma vykreslili. Niektoré veci, ktoré sa tam diali v tom horšom svetle, boli robené účelovo. Poviem to otvorene, či sa na mňa bude niekto hnevať, alebo nie. Keď sme sa správali slušne, tak nám bolo jasne povedané, aby sme to celé začali koreniť. Niečo sa nám naservírovalo a nakoniec sa to otočilo proti nám.“


Všetci čerti

Okrem konfliktu s Aničkou zarezonovala aj potýčka Jana s Rezom. „Myslím si, že aj tá bola od Rezu vykonštruovaná. Lenže on to zahral až moc a do mňa vošli všetci čerti,“ vysvetľuje bývalý farmár. „Samozrejme, že by som ho neudrel. Urážku na seba znesiem, ale na deti, ktoré sú slušne vychované, majú školy a svoje rodiny, nech mi nikto nesiaha,“ vraví rázne Jano.

Nič neľutuje

Napriek všetkému, čo sa Janovi stalo na farme i to, čo ho čakalo doma, neľutuje, že sa do šou prihlásil. Schudol tam 14 kilogramov, má nové skúsenosti a opäť sa vrátil k priateľke Márii (47), s ktorou žije spokojne už šesť rokov. S exmanželkou má štyri dospelé deti. Dve dcéry, ktoré už majú vlastné rodiny, a dvoch synov. Všetci sú vzdelaní, najmladší je inžinier. No a na Jankov príchod domov sa tešilo aj jeho päť vnúčat.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo