Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.10.2014 00:00 | Oprášené drámy

Mladík podrezal hrdlo hluchonemej žene: Motív vás nepríjemne prekvapí!

Mladík (16) chcel znásilniť a zavraždiť poštárku. Napokon podrezal hrdlo hluchonemej žene. Motív ohavného činu vraha je desivý! Čítanie nie je vhodné pre maloletých!

Otrasný čin sa stal pred desiatimi rokmi v okrese Poprad. Vtedy 16-ročný mladík sa rozhodol, že znásilní a usmrtí nejakú ženu. Prečo? Nemal ešte pohlavný styk a chcel zistiť, aký je to pocit zabiť človeka a aký je to pocit byť pánom, ktorého sa budú báť.  Približne tri týždne sledoval vtedy 31–ročnú poštárku. Každý pracovný deň ju sledoval, ako prichádza do dediny. Jedno ráno vzal kuchynský nôž a skryl sa v autobusovej zastávke. Keď poštárka prešla popri ňom, chcel ju znásilniť a nožom zavraždiť. Žena mala šťastie. Mladíka zbadal malý chlapec, pred ktorým sa nožom ozbrojený skryl do autobusovej zastávky. Poštárka medzitým vošla do dediny medzi domy.  

Vražedných chúťok sa mladý muž nezbavil. Keď zbadal prichádzať hluchonemú ženu, chytil ju jednou rukou okolo krku, druhou rukou za kabát a stiahol ju pod most. Vzápätí obeť dvakrát bodol do oblasti úst a trikrát do krku. Ženu zhodil na zem, kľakol si na ňu a bodol ju dvakrát do šije a päťkrát do krku. Potom ju otočil na chrbát, vyzul ju, vyzliekol a pokúsil sa s ňou sexovať, čo sa mu však nepodarilo...  Obeti prerezal krčnú miechu, čo bolo bezprostrednou príčinou jej smrti, ktorej sa nedalo zabrániť ani poskytnutím včasnej pomoci. 

Miništroval, zabíjal psy a mačky

O chlapca sa starala vtedy 75-ročná babka. Bývali v maringotke, pretože dom im vyhorel. Chlapcovi rodičia odišli do Česka. "Je to dobrý chlapec -  miništroval v kostole, správal sa slušne a nikomu nerobil zle," povedala o ňom babka. Otec mu doniesol videokazety s akčnými filmami a  chlapec si od známeho zaobstaral porná. Podľa odborníka jeho myslenie bolo charakterizované vytvorením si vlastného sveta, kde sa identifikoval s hrdinami akčných filmov, stotožňoval sa s nimi a potreboval si to aj dokázať, čím „stúpol vo vlastných očiach“.

Chlapec od šiestich rokov pozeral akčné filmy, porno a filmy o zabíjaní. Páčilo sa mu, že tí čo zabíjajú, majú moc a ľudia sa ich boja. Priznal sa, že zabil asi 20 psov a mačiek. Mačky zabíjal nožom a psov palicou. Uvažoval, aké by to bolo zabiť človeka, ktorý by sa ho pred zabitím bál. Rozhodol sa pre ženu, lebo boli slabšie ako muži a dieťa zabiť nechcel. Pretože ešte nemal sex, chcel ženu pred zabitím znásilniť. Chcel, aby ona kričala a on aby bol pánom situácie.

 

Za pokus o vraždu, pokus o znásilnenie a vraždu prešovský súd poslal mladíka do väzenia na osem rokov. Súčasne mu uložil trojročný ochranný dohľad.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Ana chcela ujsť pred trápením a odísť zo sveta dôstojne.
Ana († 47) bojovala za eutanáziu a vyhrala: Únik z nekončiaceho PEKLA
Ranná zrážka električky s chodkyňou.
Foto
Vážna nehoda v Bratislave: Električka vrazila do chodkyne! Skončila v nemocnici
(ilustračné foto)
Magický ZÁBER, aký sa podarí raz za život: AHA, čo bolo vo vlne vedľa surfistky
Matka s 9-ročnou dcérou na kolobežke spôsobili nehodu.
Foto
Totálna nezodpovednosť matky: S dcérkou skončili v nemocnici! Zovrie vám krv v žilách, čo s ňou robila na ceste
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Flašík († 66) stvoril Fica aj Mečiara: Mal ešte veľa plánov! Čo prezradil Kollár?
Miroslav Šatan, prezident SZĽH.
Šatan potvrdil päť posíl z NHL, v hre ešte ďalšie mená: Kedy sa pripoja k tímu?
Súdny proces s exšéfom Najvyššieho súdu Štefanom Harabinom.
Súdna rada sa vyjadrila o možnom návrate Harabina: Takto sa k tomu postavili členovia
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Aktualizované
Živelná pohroma na Slovensku sa rozširuje: Mimoriadnu situáciu vyhlásili v ďalších okresoch
75. výročie Hudby Ministerstva vnútra SR v SND.
Foto
ODMENA za podporu prezidentského kandidáta? Majk Spirit šokuje: Mohol som si PEKNE privyrobiť!
Ramzan Kadyrov
Šokujúce odhalenia z elitnej kliniky v Moskve: Významný politik má byť nevyliečiteľne chorý
Aktualizované
Kysučan Tomáš zažil hrozivý útok medvedice: V okrese vyhlásili mimoriadnu situáciu!
Mikuláš Černák (57) bol v 90. rokoch obávaným bossom.
Foto
Návrat bossa do Telgártu?! Černáka môže súd prepustiť na slobodu: Reakcie miestnych vás prekvapia