Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.10.2014 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Farmár Tibor Repa: Prečo nenávidí ženy! Exmanželka mu naložila

Ženám na Farme nič nedaruje. Stále do nich rýpe a očividne o nich nemá najlepšiu mienku.

Ostatným farmárom s chuťou rozdáva rady, sám sa však v práci nepretrhne. Tibora jedni vychvaľujú, druhí by ho utopili v lyžičke vody...

Na Farme to vrie. Odlúčenosť od sveta a niekoľko týždňov na odľahlom statku odkrývajú pravú tvár účastníkov markizáckej reality show. Olej do ohňa s radosťou prilieva aj Tibor.

Ohováranie a vyhovorky trénuje každý deň. Navyše, ani k ženám sa nespráva ako správny chlap a označil ich za múmie. A tak sa na jeho hlavu valila spŕška kritiky. „Tibor je k ženám bezohľadný. Mal by k nim mať trocha úcty. Snaží sa všetko prevrátiť, len aby z toho vyšiel ako najlepší,“ vyjadrili sa farmárky na Tiborovu adresu. „Pripadá mi ako úchyl,“ povedala Jana.

Keď vtáča lapajú...

 

Pritom farmár Tibor je nezadaný muž. „Nie, nemá žiadnu ženu a ani by som mu žiadnu nedovolila,“ tvrdí rázne Tiborova mama Valika (71). Práve s ňou a bratom Robom (44) televízny farmár žije v dome v Pustých Úľanoch. Nebolo to však vždy tak.

Ako 34-ročný sa oženil s Dášou (44), bola to dobrá partia. Postavila si nový dom a pracovala v Rakúsku. To, že bola slobodnou matkou vtedy päťročnej Karolínky, Tiborovi neprekážalo. Správal sa k nej milo a dievčatko si ho obľúbilo. „Vždy som si vravela, že chcem muža, ktorý bude ľúbiť aj moju dcéru. A Tibor sa tak zo začiatku javil. Šiel po ňu do škôlky, kupoval jej hračky...“ spomína Dáša, ako si Tibor získal jej srdce.

Piatok trinásteho

No nie všetci boli ich láske naklonení. „Ja som hneď vedela, že to nie je chlap pre ňu,“ hovorí Dášina mama. „Keď prišla z prvého rande, už vtedy som jej povedala, že väčšieho somára, ako je on, som ešte nevidela. Oklamal ju rečami natoľko, že nakoniec aj svoj dom predala. Ale Dáša to vtedy nevidela. Fešák bol, to treba uznať, ale v hlave nemal nič.“

Svoj názor na nevestu má však aj Tiborova mama. „Mne sa od začiatku Dáša nepozdávala. Nemala som záujem, aby mi ju Tibor predstavoval. Dali sa dokopy, pretože každý si o tom druhom myslel, že má peniaze. Brali sa v piatok trinásteho, a tak to aj dopadlo,“ vysvetľuje pani Valika. „Viem, že ma jeho mama nechcela. Povedala, že si Tibor vzal kravu aj s teľaťom,“ spomína na drsné vyjadrenia Dáša.

Veľké gesto

Po ročnej známosti sa dvojica vzala a Tibor si Karolínku adoptoval. „To bolo od neho veľké gesto a všade sa ním chválil,“ vraví Dáša. Potom však prišla na svet Rebeka (13) a po nej aj Ninka (8).

Kým som bola v Rakúsku, boli aj financie. Peniaze z predaja domu som investovala do nového, spoločného s Tiborom. Postavili sme ho na svokrinom pozemku v Pustých Úľanoch. Potom však bolo peňazí čoraz menej. Ja som už nerobila v Rakúsku, bola som na materskej s Ninkou a Tibor sa o rodinu nevedel postarať,“ vraví rázne Dáša.

Pôžičky

Ubiehajúcimi rokmi sa u Repovcov vytrácali nielen peniaze, ale aj rodinná idyla. „Vždy som túžila mať po svojom boku muža, ktorý mi bude oporou, ale v Tiborovi som ju nenašla. On v živote nemal poriadnu robotu,“ tvrdí.

Kopili sa pôžičky aj nezaplatené šeky a medzi manželmi dochádzalo k čoraz väčším nezhodám. A vnímať to začala aj najstaršia dcéra Karolína. Zrazu to už nebolo malé prítulné dievčatko, ktoré svojho otčima zbožňuje. „Videla, že sa trápim, čo prežívam a vtedy medzi nimi vznikol odstup. A keď už Tibor nevedel, čo robiť, chodil za Rebekou a Ninkou a potajme im rozprával, že Karolína je ich nevlastná sestra. A to napriek tomu, že boli príliš malé, aby tomu rozumeli,“ vysvetľuje Dáša.

Facka aj policajti

Všetko sa úplne pokazilo, keď Tibor zistil, že 16-ročnej Karolíne mama dovolila fajčiť a vodiť si domov priateľa. „Nepáčilo sa mu to a Dáša chytila stranu Karolíne,“ hovorí mama televízneho farmára. Keď Tibor vyčítal svojej adoptívnej dcére jej správanie, šplech­la mu do očí, že jej nemá čo rozkazovať, pretože nie je jej otec. „Niečo mu Karolína odvrkla a on jej pred tým priateľom vylepil poriadnu facku. A to mu nikdy nezabudnem,“ tvrdí Tiborova bývalá svokra. Akčná Karolína neváhala a na otčima zavolala policajtov...

Po incidente sa Tibor z manželskej spálne odsťahoval do obývačky. „Mňa v živote neudrel, ale to sa už z psychickej stránky nedalo zvládnuť,“ vraví Dáša. „Nevedela som, čo bude, navyše celé noci ho doma nebolo. Chodil za frajerkou.“ Keď im pred Vianocami v dome vypli plyn aj elektrinu, mala toho Dáša dosť. „Tibor prešiel cez ulicu k mame, ale čo si ja počnem s deťmi, to ho nezaujímalo.

Predaný v exekúcii

A tak sa Dáša zbalila a od manžela odišla nadobro. Zrejme tým utrpelo Tiborovo ponížené ego a zabudnúť jej to nemôže ani svokra. „Mala tu všetko, ale ona radšej odišla do podnájmu, kde musí platiť. No čo jej tu chýbalo?“ ukazuje priestory domu Tiborova mama.

Zabudla však podotknúť, že ten dom už Tiborovi nepatrí. Skončil totiž v exekúcii a kúpil ho Tiborov brat Robo. O rozvod požiadal televízny farmár, ktorý teraz bojuje v reality show o 50 000 eur, aby zaplatil právnika a dostal svoje deti k sebe. Cíti totiž krivdu, že mu ich exmanželka nechce dávať. Ale ani deti sa za Tiborom netrhajú. „Otec nám nechýba,“ zhodne dodávajú Rebeka s Ninkou. 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!
Takto si diváci pamätajú Chodúra zo SuperStar.
Foto
Superstarista Chodúr a jeho o 17 rokov staršia Ivona: Sobáš prirovnal k pohrebu
(ilustračné foto)
Červené líčka detí môžu skrývať ochorenie: Keď si všimnete TOTO, už je zle
Umelkyňu († 59) mali nájsť v jej byte v pražských Vinohradoch. 
Smutné správy z Česka: Zomrela známa herečka († 59), našli ju v jej byte
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová o ďalšej kariére: Prezradila, kde chce pracovať
Kariéru mu ukončili chuligáni, brankár v smutnej spovedi: Lekári povedali, že zomieram
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Rozhodnutie, na ktoré čakal celý svet: Izraelský premiér o UKONČENÍ vojny
Foto
Ramsay robí čistky v kádri pred MS: Prichádzajú nové posily!
Chorý kráľ spraví, čo už nik nečakal: Musí byť splnená JEDNA podmienka
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka prezradila, ktorú krajinu navštívi poslednú: V rámci rozlúčky navštevuje všetky susedné štáty