Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.10.2014 12:45 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zásnuby Puškárovej a Švajdu: Prebehlo to neštandardne, Zlatica skončila v slzách!

Dočkala sa! Zdá sa, že moderátorka Zlatica Puškárová (37) príde o status najtrpezlivejšej čakateľky na svadbu v slovenskom šoubiznise. 

Jej partner Patrik Švajda po 14 rokoch vzťahu konečne pokľakol a požiadal svoju lásku o ruku. Hviezdny pár televízie Markíza, ktorý má spolu syna Leonarda (4), by tak mal skončiť do roka a do dňa pred oltárom. Šoubiznisovú udalosť roka nám potvrdil exkluzívne samotný Švajda. Nový Čas vypátral aj ďalšie podrobnosti. Na svadbu markizáckeho hviezdneho páru Patrika Švajdu (42) a Zlatice Puškárovej (37) sa čakalo celé roky, teraz sú k nej o krok bližšie.

Po neuveriteľných 5 386 dňoch vzťahu sa moderátor rozhýbal a v utorok pripravil svojej polovičke obrovské prekvapenie. Podľa informácií Nového Času vytiahol Švajda svoju partnerku na usadlosť neďaleko Zvolena a na jednej z prechádzok v Kremnických vrchoch pokľakol a dojatú blondínku požiadal o ruku. Dlhoročný vzťah moderátorov Zlatice Puškárovej a Patrika Švajdu sa tak posunul o úroveň vyššie.

„Švajda s Puškárovou boli s partiou, zrejme s rodičmi, na večeri v hoteli v Banskej Štiavnici. Aj keď sedeli bokom, bolo počuť, ako sa Patrik chváli, že sa zasnúbili. Zlatica potom všetkým za stolom ukázala prsteň, vraj ručne robený,“ povedal Novému Času zdroj, ktorý mal sedieť pri vedľajšom stole. „To máte odkiaľ?“ najskôr zahmlieval prekvapený Švajda.

Po ďalšom telefonáte však vyšiel s farbou von. „Máte správne informácie. Požiadal som Zlatku o ruku a zasnúbili sme sa. Prebehlo to trošku neštandardne, ale detaily si zatiaľ naozaj necháme pre seba,“ potvrdil moderátor svoj veľký životný krok exkluzívne pre Nový Čas. Napriek tomu, že Puškárová na túto chvíľu čakala dlhých štrnásť rokov a radí sa tým medzi najtrpezlivejšie adeptky na svadbu v slovenskom šoubiznise, zostala podľa našich informácií zo situácie poriadne zaskočená.

„Zlatica sa rozplakala, pretože Patrik ju požiadal o ruku na lúke v Kremnických vrchoch neďaleko miesta, kde sa narodil jej otec, alebo starý otec, že v tom cítila symboliku,“ dodal náš zdroj. Romantickým chvíľam zamilovaných moderátorov sa prizeral aj ich spoločný syn Leo. „O zásnubách sme stihli povedať len našim rodinným príslušníkom,“ dodal Švajda.

Puškárová mala včera celý deň vypnutý telefón. Kedy kroky moderátorskej dvojice povedú pred oltár, a či je za zásnubami druhý prírastok do rodiny, zatiaľ nie je známe. Patrik so Zlaticou si momentálne užívajú chvíle pohody vo svojej vidieckej usadlosti mimo hlavného mesta a ako oficiálni snúbenci nastúpia bok po boku späť do šichty v Televíznych novinách až na začiatku budúceho týždňa.

Príbeh ich lásky

2000: Ženatý Patrik Švajda sa zahľadel do kolegyne Zlatice. Vtedajší moderátor
športu dokončoval dom v ‡obci Lipová pre svoju ženu Slávku a ‡ich dvoch synov. Po niekoľkých mesiacoch dal prednosť spoločnému životu so Zlaticou v ‡jej byte v‡ Bratislave. 

2005: Švajdova manželka podala žiadosť o ‡rozvod. Tvrdila, že za koncom ich vzťahu je Puškárová. Patrik obvinenia odmietol: „To, že so Slávkou nežijem, je dôsledok našich vzájomných nezhôd.“

2006: Švajda reči o‡ svadbe so Zlaticou zmietol zo stola. „Už som bol raz ženatý a‡ teraz nechcem dumať, či to bolo prvý aj posledný raz.“

Máj 2009: Objavila sa informácia, že Patrik strávil noc u‡ tanečnej partnerky z ‡Let´s Dance Kataríny Štumpfovej. „Je to totálna blbosť. Nebudem si predsa ničiť pekný vzťah iným vzťahom,“ povedal Švajda. „Paťovi verím. Nemala by som dôvod zostávať v‡ nefungujúcom vzťahu,“ tvrdila Zlatica.

Júl 2009: Dvojica sa presťahovala do priestranného bytu na bratislavských
Dlhých dieloch.

August 2009: Zlatica Puškárová oznámila, že je v treťom mesiaci tehotenstva.

Február 2010: Na svet prišiel cisárskym rezom Zlaticin a Patrikov syn Leonard.

Október 2013: Z Puškárovej a Švajdu sa stáva hlavná moderátorská dvojica
v Markíze. Netvoria tak pár len v súkromí, ale aj na obrazovke. Patria medzi najlukratívnejších moderátorov na mediálnom trhu.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet