Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Zoznamka roka: Sympatický starosta si hľadá ženu! Dámy, máte jedinečnú šancu na lásku!

Starosta Dolného Dubového (okr. Trnava) Marek Hrčka (37) zvíťazil v posledných dvoch komunálnych voľbách a v obci sa pre svoju čestnosť a pracovitosť stal obľúbeným. 

Krivé slovo na neho nepovie nik v dedine. Napriek tomu v blížiacich sa voľbách kandidovať nebude. Za jeho ráznym a neľahkým rozhodnutím je túžba, ktorú v sebe potláčal už roky. Chce si už konečne založiť rodinu a nájsť životnú partnerku. Na toto pri poctivom richtárčení nemal celých osem rokov čas.

V Dolnom Dubovom nastane patová situácia! Keďže sa dlhoročný starosta Marek Hrčka (37) rozhodol nekandidovať a v hre nie je ďalší iný kandidát, ľudia nebudú mať koho voliť. Súčasný richtár im bude chýbať. „Jedným z dôvodov, prečo sa chcem pustiť už inou cestou, je, že by som si rád založil rodinu. Chcel by som si nájsť priateľku, manželku, na ktorú som nemal počas svojej pôsobnosti čas. Rád by som si založil rodinu, a to je podľa mňa na tomto poste takmer nemožné,“ povedal úprimne Marek Hrčka, ktorý bude musieť viesť obec do obdobia, keď sa nenájde aspoň jeden kandidát. Ďalšie voľby by boli vo februári 2015.

Starosta sa svojej obľube teší vďaka svojej úprimnosti a transparentnému hospodáreniu. Nový Čas sa o jeho popularite presvedčil na vlastné oči, keď ani jeden z oslovených obyvateľov dediny nemal proti nemu krivého slova. Pod jeho vedením sa obec rozrástla o nájomné byty, zrekonštruovala sa materská škola, futbalové ihrisko a vybudovala sa kanalizácia.

 

Po dvoch volebných obdobiach vo funkcii starostu vidím možnosť svojho ďalšieho rastu niekde inde. Chcem sa pustiť inou cestou. Mám dostačujúci vek na to, aby som začal kariéru ešte niekde inde,“ pridal ďalší dôvod sympatický richtár, ktorý sa svojmu povolaniu venuje 24 hodín denne. „Ak je akýkoľvek problém v obci, či s elektrinou, alebo inou vecou, všetko musí vedieť vyriešiť starosta. Či je sviatok, či piatok, či je polnoc, či ráno, vždy som bol k dispozícii pre obyvateľov,“ vysvetlil Marek Hrčka.

Dolné Dubové má vyše 600 obyvateľov a minimálny plat starostu je tu zákonom stanovený na 1 360 eur. „Obec je vo veľmi dobrej finančnej kondícii a nie je úverovo zaťažená. Úsporným hospodárením sa nám podarilo našetriť peniaze aj na ďalší rozvoj,“ pochválil sa Hrčka. Podľa neho práca starostu v tejto dobe nie je pre ľudí príliš lákavá. Niektoré z rozbehnutých aktivít chce dokončiť ešte v tomto roku, ďalšie prenechá svojmu nástupcovi.

Takto si predstavujem svoju partnerku: 

  • brunetka
  • usmiata
  • milá so zmyslom pre rodinu
  • chápajúca
  • tolerantná

Čo dokázal starosta Hrčka

  • vybudoval kanalizáciu
  • zrekonštruoval materskú školu
  • zrekonštruoval futbalové ihrisko
  • postavil nájomné byty
  • zrekonštruoval miestny kostol

Sexuologička: S novým vzťahom nebude mať problém

Starosta Marek Hrčka bol bez vážnej známosti celých osem rokov, počas ktorých sa naplno venoval politike. Napriek takému dlhému obdobiu bez partnerky nebude podľa sexuologičky Danice Caisovej problém začať nový vzťah. „Keď sa raz naučí človek bicyklovať, možno mu to po prestávke po rokoch pôjde pomalšie, ale problém to nebude. Môže mu pomôcť aj sama žena, ktorá bude iniciatívna,“ povedala odborníčka v súvislosti so sympatiami, ktoré starostovi Hrčkovi prejavujú spokojní obyvatelia obce. Fakt, že ostatné roky zasvätil práci, nie je podľa Caisovej ničím nezvyčajným. „Ak by s tým bol nespokojný, venoval by práci menej času. Existuje veľa ľudí, ktorí investujú do rozvoja svojich kariér značnú časť času a zvyšok potrebujú na regeneráciu,“ uzavrela sexuologička.

Ženy z obce: Zaslúži si tú pravú

Viera Behulová (50), referentka
- Som sklamaná, že starosta nekandiduje, ale chápem jeho dôvody, pre ktoré nemôže ísť ďalej. Nasadil veľmi vysoko latku a nastávajúci starosta bude mať čo robiť, aby bol minimálne taký obľúbený ako terajší.

Žaneta Ščibravá (37), predavačka
- Je nám veľmi ľúto, že náš starosta už nekandiduje. Všetci mu však želáme, aby si našiel tú pravú. Zaslúži si to. Starosta je podľa mňa milý, pekný, úprimný a starostlivý.

Darina Grofoničková (48), predavačka
- Náš starosta si zaslúži dobrú rodinu, milú ženu. Pre obec urobil veľmi veľa a teraz zrejme prišiel čas, keď sa potrebuje realizovať iným smerom. Želám mu, aby našiel to, po čom jeho srdce piští.

Komunálne voľby 2014

15. novembra
(v sobotu) si budeme voliť poslancov obecných a mestských zastupiteľstiev spoločne so starostami a primátormi. K voľbe budete potrebovať platný občiansky preukaz. Voličský preukaz pre voľbu mimo trvalého pobytu nebude možné vybaviť.

Celebrity
Každá politická strana môže mať až 55 kandidátov. Nájdeme medzi nimi exhokejistu Jozefa Golonku, klaviristu Richarda Rikkona (obaja Strana moderného Slovenska), speváka Martina Jakubca či ďalšieho bývalého hokejistu Miroslava Laža (obaja nezávislí).

47 percent
Slovákov sa podľa výsledkov prieskumu agentúry Focus chystá voliť iného kandidáta, aký v súčasnosti šéfuje ich mestu či obci. Z opýtaných by 37 % volilo presne rovnakého kandidáta.

Živý slon
Čo najviac zaujať sa snažil kandidát na primátora Prešova Alexander Ernst, ktorý si na tlačovú konferenciu priviezol živého slona. Podľa svojich slov tým chcel vyjadriť vládnutie súčasného primátora Pavla Hagyariho.

21 000 postov
V hre pre kandidátov bude viac ako 21 000 postov v obecných zastupiteľstvách po celom Slovensku. V prípade vedúcich postov bude k dispozícii viac ako 2 900 miest pre starostov a primátorov.

Bomba
Smrťou sa neznámy páchateľ vyhráža starostovi obce Lada (okr. Prešov) Milanovi Hudákovi, ak sa rozhodne v komunálnych voľbách kandidovať znovu. Polícia tašku s nápisom Pozor, bomba! a s výhražným listom zhabala pred jeho domom.

Výzva: Dámy, spĺňate kritériá starostu Hrčku? Máte chuť sa s ním zoznámiť? Ak áno, píšte na tip@novycas.sk. Nezabudnite priložiť svoju aktuálnu fotografiu.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Peklo v domove dôchodcov: Požiar si vyžiadal jednu obeť! Ďalší sa priotrávili
(ilustračné foto)
Ochromená doprava! Tisíce vodičov autobusov vstúpili do štrajku: V metropole zavládol chaos
(ilustračná foto)
Čaká nás druhé kolo volieb: Ministerstvo vnútra zriadilo infolinku! Čo všetko sa tam dozviete?
(ilustračné foto).
Aké sú ceny benzínu a nafty pred Veľkou nocou? Vodiči, na toto sa pripravte!
Lucid skončila v nemocnici s veľkými bolesťami.
Foto
KOMÁR dokaličil známu Slovenku: Vnútorné krvácanie, extrémne BOLESTI a... PREBOHA!
(ilustračné foto)
Horor v meste! Útočník nožom pobodal ľudí: Hlásia obete aj zranených
Ilustračné foto
Desivý incident vo Svidníku: Muž chcel podpáliť ženu, zapol všetky horáky v kuchyni! Hrôza, čo nasledovalo
Po Evke zostali tri deti a manžel.
Foto
Eva († 35) sa z bábätka tešila len mesiac: Čelná zrážka pripravila rodinu o mamu! Srdcervúce slová známych
(ilustračné foto)
Vyslať vojakov na Ukrajinu? Názor Poliakov vás prekvapí: Také výsledky nikto nečakal!
Ilustračné foto
Úmrtnosť vlani na Slovensku klesla: Toto bola najčastejšia príčina smrti!
Filipa aj Denisu napadla medvedica.
Foto
Obete zastrelenej medvedice majú stále strach: Denisa od incidentu nebola vonku! Poznačilo to aj Filipovho synčeka
Spoznávate tohto muža?
Foto
Krádež v obchodnom centre v Bratislave: Muža zachytili kamery! Spoznávate ho?