Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Šokujúca spoveď matky nadrogovaného mŕtveho Klaudiusa: Ako toto môže povedať?!

Rodičia Silvia a Miroslav (43), ktorým zomrel iba 4-mesačný synček Klaudius po páde z práčky a lekári mu našli v tele pervitín. 

Obaja sú podľa súdu závislí od pervitínu a Silvia otvorene priznáva, že túži po ďalšom synovi. O štyri deti sa im starajú starí rodičia a príbuzní. Rovnako aj o Matiasa (1), ktorý žil až do smrti Klaudiusa s nimi v prenajatom byte v Prievidzi. Otca Miroslava súd nevzal v piatok do väzby s upozornením, že bude pod dohľadom. Ak zistia, že stále berie drogy, skončí za mrežami. Pred senátom tvrdil, že drogy už neberie a chce sa starať o syna Matiasa.

 

Toho si však vzala k sebe babička a rodičia za ním chodia len na návštevy. Našli sme ich doma v prievidzskom byte.  „Tam mám jeho kučery, Klaudinko, ja ho stále vidím, čakám, že začne plakať,“ vraví so slzami v očiach Silvia a pokračuje: „Asi by nebolo dobré, keby som šla na jeho pohreb, asi by som to nezvládla. On bol krásne bábätko, narodil sa predčasne, bol mesiac v nemocnici, ale bol zdravý. Obetovala som mu všetko, aj fetovať som prestala, keď mal prísť na svet, a teraz ho nemám.“ 

Tvrdí, že nevie, ako sa Klaudiusovi dostali do tela drogy.  „Nedojčila som ho, chcela som, ale nemala som už mlieko. Ja som ho milovala, všetky svoje deti milujem,“ dodala Silvia. Tvrdí, že ona a Miro mali aj s Klaudiusom až päť detí. „Miro má ešte dcéru, tá je zverená matke. Syna Adamka mi zobrala svokra, vtedy sa to všetko pokašlalo. Keď som mala dieťa pri sebe, mala som dôvod žiť,“ tvrdí Silvia. 

O syna Matiasa sa stará jej mama a aj posledný syn bol podľa nej zverený príbuzným.  Silvia však tvrdí, že chce ďalšie deti. „Budeme mať ešte syna, ja to viem už teraz,“ dodala. Klaudius utrpel ťažké zranenie hlavičky po páde z práčky, kde ho otec prebaľoval. V jeho tele našli pervitín, od ktorého sú závislí obaja rodičia. Otec dieťaťa vzal vinu na seba a polícia ho obvinila zo zabitia. Do väzby ho súd nevzal s odôvodnením, že nešlo o typický prípad týrania dieťaťa.

Matiasa (1) pridelili babke

Matias (1) bol až do smrti Klaudiusa u rodičov. Teraz zostala detská izba oboch chlapčekov prázdna. Klaudius je už v nebi a Matiasa chodia rodičia navštevovať k babke. Súd totiž konal okamžite. „Chlapec bol predbežným opatrením okresného súdu umiestnený do starostlivosti starej matky. Až na základe ďalšieho dokazovania súd rozhodne, či sú dôvody na zverenie dieťaťa do náhradnej osobnej starostlivosti, alebo či bude ponechané v starostlivosti rodičov,“ vysvetlil hovorca trenčianskych súdov Roman Tarabus.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!