Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.09.2014 20:00 | Správy | Zahraničné správy

Dievčatko nútili spať s 1 800 mužmi: Bolestivý opis prvého znásilnenia a orgií s vlastnou mamou!

Dcéra matky zapletenej do satanistického sexuálneho kultu sa priznala, že ju mama ešte predtým, než dosiahla plnoletosť, nútila vyspať sa s 1 800 mužmi. 

Peniaze z nútených "akcií" mali ísť na miestny kostol kultu. Prvá otrasná skúsenosť Annabelle Forest (ako si sama hovorí) pritom siaha do čias, keď mala len sedem a musela sa prizerať na sex jej matky s vodcom kultu Colinom Batleyom. Keď mala 11, dvakrát ju znásilnili a o tri roky neskôr sa doma vo Walese zúčastnila skupinového sexu spolu so svojou mamou. Do "radovánok" sa pridali aj dve susedné domácnosti, píše DailyMail.co.uk.

Za systematické sexuálne zneužívanie dieťaťa napokon padli aj tresty: Colin Batley a Jacqueline Marling dostali 11 a 12 rokov väzenia. Annabelle má medzitým už vlastnú rodinu a chcela svet oboznámiť s hrôzami, ktoré prežila. "Nič mi nemôže ublížiť viac než moja matka a ten muž. Moja matka je diabolská žena a nikdy jej neodpustím," hovorí.

Na svoju prvú skúsenosť nikdy nezabudne: "Bolo to hrozné. Najbolestivejšia a najšokujúcejšia vec, aká sa mi stala. Ale tvrdil mi, že je to moja cesta a keď to nebudem robiť, pôjdem do Abyss, čo je naša verzia pekla. Coli vedel, ako s človekom manipulovať, aby uveril všetko, čo mu povie. Nemali sme dovolené ani len pozrieť sa mu do očí. Vládol našej komunite železnou rukou a všetci robili, čo chcel, aby nenahnevali Bohov."

 

Tým však hrozné zážitky dievčaťa nekončia. V 14-tich rokoch ju priviedli až na pokraj smrti. "Po TOM sa ma Colin opýtal, či sa mi to páčilo a ja som vedela, čo musím povedať - že áno. No vnútri som mala pocit, že zomieram. Cez deň som bola školáčka a v noci sexuálna otrokyňa. Došlo to do takého bodu, že som sa pokúsila vziať si život," spomína Annabelle na najhoršie obdobie jej života.

Ako 17-ročná otehotnela so svojím krutým nevlastným otcom. Rok po narodení dieťaťa ušla uprostred noci z domu a už sa nevrátila. Až do súdu v roku 2011. "Šla som tam, lebo som ju chcela ešte poslednýkrát vidieť. Chcela som, aby ku mne prišla a povedala, že to bola všetko jeho chyba a ona bola pod jeho vplyvom," vysvetľuje dievča svoje pohnútky. "Ale nestalo sa. Len spravila grimasu a opýtala sa, čo tam robím. Išla do väzenia zaťatá a myslím, že vtedy som si uvedomila, že to nebolo len o ňom. Ona bola posadnutá tiež."

Azda zázrakom sa však Annabelle zo svojho krutého detstva pozviechala. Tiež je matkou a o to ťažšie dokáže pochopiť chovanie tej svojej. ako však hovorí: "Nie je čas na depresie, musíte žiť pre budúcnosť. Nikdy sa nechcem obzrieť dozadu. Nič mi neublížilo viac než to, čo mi spravili, ale urobilo ma to silnou."

O svojom detstve napísala aj knihu. Chce ostatných upozorniť, aby sa viac zaujímali o spoločenstvo, v ktorom žijú. Všade sú deti, ktoré niekto zneužíva. Stačí jediný človek, ktorý si to všimne a nevinný život tým môže byť zachránený.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?
An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!
Drone no copyright in a soybean field,
Ministerstvo obrany vyzýva ľudí: TOTO s dronmi neskúšajte! Hrozí vám mastná pokuta
2009. Dvojicu hercov milovali všetky deti.
Spomínate si na reláciu Elá hop? Takto vyzerá legendárne duo dnes! Čo po rokoch s hrdosťou priznali
Foto
Odišiel priskoro: V mladom veku zomrel majster Slovenska († 39)
Zrazenému cyklistovi letel na pomoc záchranársky vrtuľník (ilustračné foto).
Seniora zrazil v Kútoch autobus: Vážne zranenia! Na pomoc mu letel záchranársky vrtuľník
Domácim
násilím
trpia
častejšie
ženy.
Zažívate domáce násilie a neviete, ako ďalej? Odpoveď môžete nájsť na týchto miestach na Slovensku
Vysoké Tatry.
Aprílové počasie úraduje: Hory sa zahalia späť do zimy! Pre zvyšok krajiny to tiež nevyzerá ružovo
Schindlerová zapózovala v posilňovni. Na cvičenie zvolila pomerne netradičný spodný diel.
Foto
Schindlerová dráždi vo fitku: BUJNÝ dekolt natlačený v podprsenke a... Uff, pozrite sa DOLE!
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode