Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.09.2014 19:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Tieto krásky majú módu v malíčku: Predstavujeme vám najlepšie oblečené celebrity za rok 2014!

Pred ich štýlom sa ostatné osobnosti úctivo skláňajú! Desiatku najlepšie oblečených slávnych žien vymenoval magazín People.

Taylor Swift

 

Či už to bolo na červenom koberci alebo počas voľného času, country hviezda svojimi outfitmi počas posledných dvanástich mesiacov ohurovala. Vkus jej závidí aj najlepšia kamarátka, ktorou je supermodelka Karlie Kloss: ,,Má skvelý štýl! Musím si od nej vypýtať nejaké rady.“

Blake Lively

Manželka Ryana Reynoldsa je celebrita z hollywoodskeho A-listu, no narozdiel od ostatných hviezd stylistu nepotrebuje! Blake všetko zvláda sama, od šiat až po šperky, ktoré ju na červenom koberci robia ešte pôsobivejšou. ,,Myslím, že najlepšia vec, čo môžete urobiť, je vybrať si to, v čom sa cítite najviac pohodlne a najviac sebavedomo,“ radí Blake.

Diane Kruger

Kto je zodpovedný sa módny úspech tejto herečky? Ona sama! Áno, ďalšia hviezda, ktorá dala stylistom košom. Maximálne zavolá svojim kamarátom dizajnérom a vypýta si radu. V obliekaní jej pomáha aj jej rozhodnosť. ,,Nie som typ, čo si vyskúša tony oblečenia. Ak sa do niečoho zamilujem a aj my to sadne, tak to beriem,“ povedala Diane.

Jennifer Lopez

 

Štyridsaťpäťročná speváčka má stále dokonalé telo a v outfitoch ho vie dráždivo, ale pritom vkusne predviesť. ,,Vyzerá fenomenálne vo všetkom, takže keď ju obliekame užijeme si zábavu pri zdokonaľovaní outfitu namiesto toho, aby sme museli niečo zakrývať,“ tvrdia svorne jej stylisti Rob Zangardi a Mariel Haenn.

Emma Stone

Je otvorená novým nápadom a vypláca sa jej to! Na červenom koberci vždy prekvapí, ale v pozitívnom zmysle. Napríklad jej róba od Valentina s hlbokým výstrihom (na fotke) je jedným z najlepšie vnímaných outfitov v tomto roku. ,,Je skutočne pozitívna osoba a čo sa týka módy, je vždy ochotná robiť veci inak,“ povedala Emmina stylistka Petra Flannery.

Lupita Nyong´o

Na hollywoodskom výslní sa pohybuje len o čosi dlhšie ako rok, no už má na konte viac módnych úspechov ako iné hviezdy počas celej kariéry. Nie je žiadna farba, ktorej by sa vyhýbala a vystriedala ich naozaj množstvo. Nepozná ani strih, ktorý by jej nelichotil. Stylistkou Lupity je Micaela Erlanger.

Jessica Alba

Herečka si často vyslúžila obdiv za svoj mestský štýl obliekania, no počas roka 2014 ohurovala aj v spoločenských róbach. Jej stylisti Emily Current a Meritt Elliot prezradili, že je to jej záľuba vo vysokej móde, čo jej štýlu pomáha. Jessica tiež boduje voľbou doplnkov.

Rihanna

Zo všetkých dám na zozname, je práve barbadoská speváčka tou, ktorá má odvahu najviac riskovať! Stačí sa pozrieť na jej priehľadný outfit, ktorý zvolila na odovzdávanie módnych cien. Ani novinári netušia, v čom sa hviezda na červenom koberci objaví a preto ju vždy vzrušene očakávajú. ,,Je to o tom, byť sexy. A tiež baviť sa a experimentovať s módou,“ hovorí jej stylista Mel Ottenberg.

Emma Watson

Počas módnych prehliadok sedí v prvých radoch a pozerá priamo na mólo. Pravdepodobne nasáva inšpiráciu, lebo jej štýl obliekania je nadčasový a sofistikovaný. Ale Emma tvrdí, že obliekanie neberie príliš vážne. ,,Móda je obrovský priemysel, ku ktorému som síce pričuchla, ale nie je to môj obor,“ tvrdí.

Chloë Grace Moretz

Má len 17 rokov a hrdo nosí róby od Chanelu, Valentina či Dioru. ,,Nikdy by si neobliekla niečo, čo sa jej nepáči len preto, že jej to niekto prikázal... Ale nebojí sa v obliekaní zariskovať,“ prezradil o herečke jej stylistka Nell Kalonji. Neplnoletá hviezdička má však na obliekanie obmedzený rozpočet, ktorý určuje jej mama. ,,Je taká nadšená keď jej darujú kabelku či topánky. To je na nej výnimočné,“ teší sa z prominentnej klientky Nell.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému
(ilustračné foto)
Chráňte svojich psíkov! Šíri sa NÁKAZA srdcovým červom: Desivé, čo parazit spôsobuje
(ilustračné foto)
Tínedžerka na východe mala chlapcovi zaplatiť za sex: Láska za 3 eurá so šokujúcim záverom!
Magda Šebestová (38).
FotoVáš Tip
Desivá NEHODA missky Šebestovej: Chvíľa nepozornosti ju stála veľa! S TÝMTO sa môže rozlúčiť
(ilustračné foto).
Špecializovaný trestný v kauze Rapid Life: Oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho?
(ilustračné foto)
Ukrajine sa podarila veľká vec! Hlásia úspech: Rusi budú zúriť