Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.09.2014 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kvôli Kristíne kolabovala doprava: Týmto sexi kostýmom dostávala šoférov do vytrženia!

Málokto vie, že speváčka Kristína Peláková (27) je vyštudovaná herečka.

Možnosť zahrať si však doteraz mala iba vo svojich videoklipoch. To sa však zmenilo v lete, keď dostala prvú filmovú ponuku, a to nie hocijakú. Po boku známych českých hviezd sa ako krásna policajtka objaví v novej českej komédii Život je život, ktorá bude mať premiéru vo februári.

 

Kristínu sme sa preto rozhodli nafotiť v odvážnom kostýme policajtky priamo na rušnej ulici v Bratislave. Netušili sme však, že to takmer spôsobí dopravný kolaps. Autá zastavovali, vodiči sťahovali okná a na sexi Kristínu obdivne pokrikovali a fotografovali ju mobilnými telefónmi. Na svoju krásnu ,,kolegyňu“ dokonca zatrúbila aj policajná hliadka. Speváčka takéto búrlivé reakcie nečakala a bola z nich spočiatku nesvoja. ,,Bolo to celé veľmi vtipné. Fúkal vietor, takže som si musela strážiť tú ultra krátku mini,“ smeje sa Kristína.

Prvá herecká úloha

Mladej speváčke sa veľmi darí nielen doma na Slovensku, ale aj u našich západných susedov. Tam si ju dokonca vybrali do novej českej komédie Život je život. ,,Na základe môjho videoklipu Rozchodový reggaeton, v ktorom som hrala s Miroslavom Donutilom, mi zavolali z produkcie a pozvali ma na kasting. Do filmu hľadali policajtku a typ, aký si predstavovali, v Česku nenašli.“ opisuje Kristína. Spolu s ňou si v komédii pod režisérskou taktovkou Milana Cízlera zahrajú aj Ondřej Vetchý a Simona Stašová. ,,Ondřeja som poznala z rozprávok, kde hrával čertov, vždy mi bol veľmi sympatický. Som rada, že vďaka tomuto filmu som ho spoznala osobne. Je to vynikajúči človek a, samozrejme, herec, veľký profesionál, ktorý ma viedol, inšpiroval a pomáhal mi. Správal sa skoro otcovsky. Naozaj som sa pri ňom veľa naučila,“ hovorí mladá speváčka.


Bola nervózna

Film, ktorý sa do kín dostane vo februári, je voľným pokračovaním komédie Láska je láska. Pre Kristínu to bola prvá veľká herecká úloha. ,,Samozrejme som bola pred natáčaním dosť nervózna. Bola to pre mňa úplne nová skúsenosť. Všetci mi veľmi pomáhali.“ Dej filmu zatiaľ veľa prezrádzať nesmie, ale niečo sme sa predsa len dozvedeli. ,,Hrám polovičnú Slovenku a Španielku, takže som si vo filme vydupala slovenčinu,“ smeje sa Kristína a pokračuje. ,,Som začínajúca policajtka, ktorá príde na policajnú stanicu. Zapáčim sa kolegovi Ondřejovi Vetchému, ktorého dlhoročné manželstvo už nefunguje. Jeho ženu hrá vynikajúca Simona Stašová. Ondřejovi sa budem zjavovať v snoch, kde budem čosi ako Bond girl. Mám z nakrúcania obrovský zážitok, urobili sme kus práce.“

Bude sa biť

Komédia sa nakrúcala v lete v Česku, ale aj v Taliansku na pirátskej lodi La Grace. ,,Budem sa tam dokonca biť. Všetky akčné scény pripravoval svetoznámy koordinátor kaskadérov Martin Hub, ktorý spolupracoval na choreografiách pri filmoch Titanic, Gladiator alebo Trója. Pomáhal dokonca aj samotnej Angeline Jolie vo filme Wanted. Príprava bola naozaj ťažká, som len malé žieňa a šermovať bolo pre mňa dosť zložité,“ hovorí o svojej novej skúsenosti Kristína. Vedela by sa teraz už teda obrániť pred dotieravými mužmi? ,,Trošku, len nenosím pri sebe meč,“ smeje sa. Na lodi vraj takmer celý štáb trápili žalúdočné problémy. ,,A mne bolo neskutočne zle. Všetci sme boli žltozelení. Nikdy predtým mi na lodi zle nebývalo. Možno to ale bolo tým, že sme boli veľmi vyčerpaní, pretože sme pred odchodom do Talianska nakrúcali až do rána a hneď potom sadli do auta a vyrazili sme na dlhú cestu.“ Objavia sa v komédii aj horúce milostné scény? A bola by ochotná odhaliť sa pre úlohu vo filme? ,,Asi ťažko, neviem si to vôbec predstaviť. Človek si môže vyberať, robiť to, čo chce a na čo sa cíti, lebo má slobodnú vôľu. Myslím si, že je veľa dobrých filmov, ktoré nepotrebujú erotické scény.“ Fanúšikovia sa teda odhalených scén nedočkajú. Tešiť sa ale môžu na Kristínino česko-slovenské turné. ,,V Čechách máme naplánovaných 7 a na Slovensku 5 miest. Veľmi sa teším, začíname v novembri a končíme tesne pred Vianocami. Osemdesiat percent koncertov mám práve v Čechách, moje pesničky sa tam hrajú v rádiách. Slovenská hudba je tam dokonca viac podporovaná ako u nás. Vychádza mi ešte aj výberové CD, kde budú moje najznámejšie skladby a pár úplných noviniek.“


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA
Spiš: Okrem Spišského hradu návštevníci vyhľadávajú Slovenský raj, ktorý ponúka aj atraktívne jazdy na koňoch.
Váš Tip
Na Spišskom hrade čaká turistov tento rok viacero noviniek: Uvidíte doteraz skryté zákutia a zažijete aj TOTO!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Problémy v živote Putinovej exmanželky? Úrady zasiahli proti jej partnerovi! S týmto sa môžu rozlúčiť
Poľský prezident Andrzej Duda sa stretol s Donaldom Trumpom.
Foto
Súkromné stretnutie Trumpa a Dudu: Spoločná večera! O čom išlo?
Volodymyr Zelenskyj.
Slová, ktoré chcel Zelenskyj počuť: Ukrajina má dôvod na radosť! EÚ by im mala poskytnúť urgentnú pomoc
Ilustračné foto
Foto
Úrady vydali najvyššie varovanie: Tisíce ľudí evakuujú! Krajine hrozí NIČIVÝ jav
(ilustračné foto).
Izrael sa chystal zaútočiť na Irán: V tom sa stalo niečo nečakané! Krajina náhle otočila
Jozef († 61) sa zrútil z manipulačného chodníka na betón.
Foto
Jozef († 61) sa zrútil zo 6 metrov na betón: Po páde ešte komunikoval! Ako k tragédii došlo?