Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.09.2014 17:14 | Správy | Domáce správy

Rádio Expres mení riaditeľa: Eva Babitzová končí!

Dlhoročná generálna riaditeľka, štatutárna zástupkyňa a členka top manažmentu najpočúvanejšieho slovenského rádia, Rádia Expres Eva Babitzová končí svoje pôsobenie v Rádiu Expres. 

Po dohode s akcionármi rádia to oznámila dnes, uvádza sa to v dnešnom tlačovom vyhlásení Rádia Expres, ktoré agentúre SITA poskytol PR manažér rádia Igor Guttler. O svojom ďalšom pôsobení bude Babitzová informovať v najbližších dňoch. "S platnosťou od 19. septembra bol do tejto funkcie vymenovaný Ivan Antala, ktorý v súčasnosti pôsobí v rádiu ako programový riaditeľ," informovalo ďalej rádio. Nový generálny riaditeľ Rádia Expres Ivan Antala považuje prácu na poste generálneho riaditeľa za veľkú výzvu. "Rádio Expres je renomovaným médiom a silnou značkou a verím, že to tak ostane i naďalej," cituje jeho slová tlačové vyhlásenie.

"Po dlhých a zodpovedných úvahách som sa rozhodla urobiť zásadnú zmenu vo svojom profesijnom živote. O svojom ďalšom pôsobení poskytnem bližšie informácie v najbližších dňoch," cituje tlačové vyhlásenie Evu Babitzovú. Zástupcovia spoločnosti Bauer Media rozhodnutie Evy Babitzovej rešpektujú a na jej ďalšej profesijnej ceste jej želajú veľa úspechov. "Chceme sa Eve poďakovať za energiu, ktorú svojej práci dávala, a nasadenie, ktorým dodávala rádiu silu. Aj vďaka nej vznikol tím ľudí, ktorí dokázali profesionálne rásť a dosahovať výsledky. Jej prácu a prínos si veľmi vážime," uviedli v tlačovom vyhlásení zástupcovia spoločnosti Bauer Media, do portfólia ktorej rádio patrí.

Eva Babitzová svoje pôsobenie v médiách začínala v Slovenskom rozhlase. Pôsobila tiež v Rádiu Twist, ako marketingová riaditeľka SME a redaktorka týždenníka Trend. Pôsobila ako členka prezídia, členka arbitrážnej komisie a výkonná riaditeľka Rady pre reklamu, viceprezidentka a prezidentka Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc Slovenska. Ivan Antala začal pôsobiť v médiách ako hudobný dramaturg a moderátor v rádiu Ragtime. Od roku 2000 do 2006 pôsobil v Rádiu Expres ako hudobný dramaturg a v roku 2006 sa stal programovým riaditeľom stanice.

 

Rádio Expres vzniklo v roku 2000, od roku 2005 je najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Svojím signálom pokrýva 88 % Slovenska a má 865-tisíc denných a viac ako 1,5 milióna týždenných poslucháčov.

Bauer Media Group je jedna z najväčších mediálnych spoločností vo svete, ktorá vydáva viac ako 600 časopisov, 400 digitálnych produktov a vysiela pre milióny ľudí cez svojich 50 rádio a televíznych staníc. Do portfólia spoločnosti patria aj vydavateľstvá, poštové a distribučné služby, marketing a mediálny predaj. Spoločnosť má viac ako 11-tisíc zamestnancov v 16 krajinách.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Philipovi sa Harryho manželka nepozdávala už od začiatku.
Foto
Princ Philip pred Meghan už od začiatku VAROVAL! Dal jej PREZÝVKU, z ktorej musela peniť
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Obyvateľ čelil medveďovi neďaleko cintorína! Po Tatrami zasadal krízový štáb: Dôjde aj na krajné riešenie?
(ilustračné foto).
Rusko varuje Európu pred ODVETOU: Ak sa to stane, príde veľmi tvrdá reakcia!
(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a ruský minister obrany Sergej Šojgu
Ľadové slová ruského ministra! Silný odkaz pre Západ: Takýto máme PLÁN
Vo vozidle museli vysať zeminu, zvyšky jedla aj iné nečistoty
Foto
Veľký test vysávačov do auta! Ktorý sa najviac oplatí? Tu sú výsledky
Kréta je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov.
Na gréckom ostrove prebieha najväčšie cvičenie: Desivý scenár!
Aerial drone view of Ruoholahti area, summer, sunset in Helsinki city
Tento jav v Helsinkách už neočakávali: Hovoria tomu takatalvi
(ilustr. foto)
Debatu o konci hazardu sprevádzali emócie: Poslanci schválil úplný zákaz pôsobenia herní a kasín
Americký prezident Joe Biden.
Američania to spravili a nik si to ani nevšimol: Skladujú to v Poľsku a v Nemecku
(ilustračné foto).
V Trenčíne zasahovali hasiči: Havária dvoch áut si vyžiadala troch zranených
Bez výskumu bývalej profesorky z Newnham College Sally Waughovej by bol prínos študentiek zabudnutý.
Zistenie prepíše učebnice dejepisu: Takáto je PRAVDA o prelomení Enigmy!