Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.09.2014 17:14 | Správy | Domáce správy

Rádio Expres mení riaditeľa: Eva Babitzová končí!

Dlhoročná generálna riaditeľka, štatutárna zástupkyňa a členka top manažmentu najpočúvanejšieho slovenského rádia, Rádia Expres Eva Babitzová končí svoje pôsobenie v Rádiu Expres. 

Po dohode s akcionármi rádia to oznámila dnes, uvádza sa to v dnešnom tlačovom vyhlásení Rádia Expres, ktoré agentúre SITA poskytol PR manažér rádia Igor Guttler. O svojom ďalšom pôsobení bude Babitzová informovať v najbližších dňoch. "S platnosťou od 19. septembra bol do tejto funkcie vymenovaný Ivan Antala, ktorý v súčasnosti pôsobí v rádiu ako programový riaditeľ," informovalo ďalej rádio. Nový generálny riaditeľ Rádia Expres Ivan Antala považuje prácu na poste generálneho riaditeľa za veľkú výzvu. "Rádio Expres je renomovaným médiom a silnou značkou a verím, že to tak ostane i naďalej," cituje jeho slová tlačové vyhlásenie.

"Po dlhých a zodpovedných úvahách som sa rozhodla urobiť zásadnú zmenu vo svojom profesijnom živote. O svojom ďalšom pôsobení poskytnem bližšie informácie v najbližších dňoch," cituje tlačové vyhlásenie Evu Babitzovú. Zástupcovia spoločnosti Bauer Media rozhodnutie Evy Babitzovej rešpektujú a na jej ďalšej profesijnej ceste jej želajú veľa úspechov. "Chceme sa Eve poďakovať za energiu, ktorú svojej práci dávala, a nasadenie, ktorým dodávala rádiu silu. Aj vďaka nej vznikol tím ľudí, ktorí dokázali profesionálne rásť a dosahovať výsledky. Jej prácu a prínos si veľmi vážime," uviedli v tlačovom vyhlásení zástupcovia spoločnosti Bauer Media, do portfólia ktorej rádio patrí.

Eva Babitzová svoje pôsobenie v médiách začínala v Slovenskom rozhlase. Pôsobila tiež v Rádiu Twist, ako marketingová riaditeľka SME a redaktorka týždenníka Trend. Pôsobila ako členka prezídia, členka arbitrážnej komisie a výkonná riaditeľka Rady pre reklamu, viceprezidentka a prezidentka Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc Slovenska. Ivan Antala začal pôsobiť v médiách ako hudobný dramaturg a moderátor v rádiu Ragtime. Od roku 2000 do 2006 pôsobil v Rádiu Expres ako hudobný dramaturg a v roku 2006 sa stal programovým riaditeľom stanice.

 

Rádio Expres vzniklo v roku 2000, od roku 2005 je najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Svojím signálom pokrýva 88 % Slovenska a má 865-tisíc denných a viac ako 1,5 milióna týždenných poslucháčov.

Bauer Media Group je jedna z najväčších mediálnych spoločností vo svete, ktorá vydáva viac ako 600 časopisov, 400 digitálnych produktov a vysiela pre milióny ľudí cez svojich 50 rádio a televíznych staníc. Do portfólia spoločnosti patria aj vydavateľstvá, poštové a distribučné služby, marketing a mediálny predaj. Spoločnosť má viac ako 11-tisíc zamestnancov v 16 krajinách.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej