Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.09.2014 14:19 | PR články

Obývaciu izbu môžete v Kika naplánovať na centimeter presne

Vyberáte vhodnú stenu pre vašu obývačku? Chcete do svojej novej pracovne úplne novú knižnicu, do ktorej by sa vám zmestili všetky knihy, ktorých rozhodne nie je málo?

Hľadáte vhodné úložné priestory do jedálne, ale súčasne kladiete dôraz tiež na zachovanie jednotného štýlu miestnosti? Navštívte najbližší obchodný dom kika, kde na vás čaká široký výber variabilných obývacích stien, ktoré možno naplánovať s presnosťou na centimeter. Navyše, ak si naplánujete výber tovaru na 18. septembra, získate jedinečnú 15% zľavu na celý nákup.

Najviac exponovaná je obývacia stena s televíziou

Na žiadnu zo stien obývačky nebude upretá taká pozornosť, ako práve na tú, kam zavesíte alebo postavíte televíziu. Televízia je ako obraz, preto by vaša obývacia stena okolo nej mala mať skôr čisté línie a jednoduché farby. Vynikajúcim príkladom je Obývacia stena "Magic", ktorá vyniká svojím kontrastným prevedením v bieločiernej farbe, ale zároveň neruší zážitok zo sledovania televíznych relácií. Veľkou výhodou umiestnenia televízie priamo do obývacej steny je možnosť "schovať" všetky neestetické káble za elegantne zakomponovanú spodnú skrinku. Moderný podstavec obývacej steny doplňuje tiež dostatok odkladacieho priestoru po stranách a samozrejme tiež otvorené police, do ktorých môžete umiestniť napríklad obľúbenú vázu alebo inú dekoráciu.

Obráťte sa priamo na odborníkov Kika

Nechajte si bezplatne poradiť ako zariadiť obývaciu stenu priamo v obchodných domoch kika, kde na vás čakajú špecializovaní odborníci. Tí vám veľmi radi pomôžu vybrať tú pravú obývaciu stenu a naplánovať celú zostavu na centimeter presne a úplne individuálne práve pre vašu obývaciu izbu, pracovňu či jedáleň.

Odborná poradňa

Dagmar Christovová, dizajnérka Kika Nábytok

Aký vybrať typ a veľkosť obývacej steny? V prípade, že bývate v panelovom dome alebo byte s bežnými priestorovými možnosťami, mali by ste zvoliť skôr ľahkú prevzdušnenú stenu, ideálne vo svetlejších farbách. Tiež sa radšej vyhnite optickému zmenšeniu miestnosti. S tým vám pomôžu jednotlivé kusy obývacej steny, ktoré sa dajú pri zariaďovaní vhodne variovať. Naopak pre obývaciu izbu väčších rozmerov je vhodný výber kompaktnej steny, ktorú prípadne môžete doplniť ešte o voľne stojace solitéry. Pri voľbe akejkoľvek veľkosti obývacej steny by ste mali zvážiť, čo všetko chcete dovnútra uložiť. Nie ste si istí, aké zvoliť farebné prevedenie obývacej steny? Dôležité bude, aby ste výber farebnej dekorácie neplánovali len v kontexte s veľkosťou obývačky, ale aj s farbou podlahy, okolitého nábytku a v neposlednom rade aj s farbou interiéru obývacej izby. V praxi to znamená, že ak máte v miestnosti svetlejšiu podlahu, mali by ste zvoliť skôr tmavšiu stenu a naopak. Farby podlahy a stien by sa mali navzájom dopĺňať a ladiť. Naopak nábytok vrátane obývacej steny by mal byť k podlahe a farbe stien izby v kontraste, aby dostatočne vynikol a nezapadol. Čo sa týka štýlu a materiálu obývacej steny, je dobré ich harmonizovať k ostatnému vybaveniu v miestnosti aj celom byte. Ideálne je zariadiť si interiér nábytkom od jedného výrobcu, prípadne z rovnakej dizajnovej rady. Pokiaľ si vyberiete tradičný drevený dekor, oplatí sa voliť nadčasový štýl, ktorý bude "trendy" aj za desať rokov. Ak sa rozhodnete pre veľmi obľúbenú bielu farbu napríklad vo vysokom lesku, atraktívnou voľbou môže byť kombinácia s kovom, sklom a ďalšími nadčasovými materiálmi. Pokiaľ si nebudete vedieť rady vo všetkých obchodných domoch kika na Slovensku, v Bratislave, Banskej Bystrici, Poprade a Košiciach vám špecialisti z odboru veľmi radi pomôžu naplánovať obývaciu stenu presne podľa vašich priestorových možností.

Viac informácií nájdete TU.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj žiada lídrov EÚ o pomoc: Vymenoval zoznam, toto by im pomohlo pri obrane krajiny
Pesničková súťaž Eurovízia bude prebiehať 7. až 11. mája.
Obľúbená Eurovízia je za dverami: Švédsko chce byť pripravené na najhoršie, drsné opatrenia
Predavčaka sedí v obchode počas výpadku elektrickej energie v ekvádorskej metropole Quito v utorok 16. apríla 2024.
Foto
V Ekvádore majú už víkend: Sú bez elektriny, z krajiny hlásia problém za problémom
Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. počas tlačovej konferencie.
Slovan má údajne záujem o slovinského zakončovateľa: O šikovného útočníka sa zaujíma aj Bazilej
Exsiskár Beňa priznáva odovzdanie 20 000 € Pčolinskému.
Aktualizované
V Afrike zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS: Odsúdený bol už aj v minulosti! Čo sa stalo tentokrát?
Švajčiarsky parlament zakázal používanie nacistických symbolov.
Tlak z Európy ich donútil konať: Švajčiarsko zakázalo používanie nacistických symbolov
Fedor Flašík
Foto
Podnikateľa Fedora Flašíka nečakane previezli do Prahy! Rodina poskytla stanovisko
(ilustračné foto)
Za pomoc Ukrajine mreže: Ruskí agenti zadržali štyroch ľudí, pozrite sa, čo mali urobiť
Všetky štyri deti sú Jennine biologické.
Foto
Jej dvaja synovia sa narodili iba 24 dní od seba: Ako je to možné? Toto dokáže napísať len život
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a prezident Ruska Vladimir Putin.
Napätie sa dá krájať: Ukrajina zaútočila dronmi a raketami na ciele v Rusku a na Kryme
Predseda Snemovne reprezentantov Kongresu USA Mike Johnson.
Aktualizované
Republikáni navrhli nové zákony o pomoci pre Ukrajinu a Izrael: Na stole je niekoľko noviniek
Mamička na prechádzke začula čudný zvuk: Keď sa pozrela do kočíka, zbledla od hrôzy