Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.09.2014 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Janka Kovalčíková alias Romana z Paneláka má tajomné tetovanie: Čo tým chcela povedať?

Do voza aj do koča! Taká je mladá herečka Janka Kovalčíková (23) z jojkárskeho Paneláka.

Hoci v seriáli, kde sa stále niečo deje, tvorí už pomaly inventár, ešte vždy dokáže prekvapiť. A napriek tomu, že neznáša fotenia, ako správna herečka po celý čas hrdinsky predstierala spontánnosť. Nakoniec nám Janka ukázala aj tetovanie, ktoré má na zápästí, a poodhalila jeho záhadné tajomstvo.

Usmievavá sympaťáčka, ktorú diváci poznajú ako Romanu z Paneláka, sa pred kamery dostala už počas školy. Dopomohlo jej k tomu aj jedno náhodné nočné stretnutie. „Snažila som sa seriálom vyhýbať... No raz v noci, asi o jednej nadránom, som stretla režiséra, ktorý ma zavolal na konkurz do Paneláka,“ spomína si Janka. Keďže predtým mala skúšku zo šermu, na konkurz meškala takmer hodinu a nijako špeciálne sa nepripravovala. No zaujala po svojom.

„Prišla som tam upachtená, strapatá, spotená a nenamaľovaná,“ smeje sa pri spomienke na osudný deň. „Asi o hodinu nato mi zavolali, či do toho idem,“ hovorí o vlastnom úspechu. A dnes už patrí skoro dva roky k seriálovým stáliciam. Pokiaľ nenakrúca od piatej ráno, na kolegov - Romana Luknára a Sama Spišáka, sa vždy teší. „Mali sme aj také obdobie, že každú nedeľu sme nakrúcali o pol siedmej. Bolo mi do plaču, keď som si predstavila, že moji rodičia už obedujú vývar a klepú rezne a ja som celý deň na pľaci.“

 

Paradoxom je, že sa pozná aj s reálnou frajerkou svojho seriálového partnera Paťa - Samuela Spišáka. „Samova mama ma učila v škole a jeho frajerka Miška je moja kamarátka.“ A takisto si nevie vynachváliť ani Romana Luknára, ktorý hrá jej chlipného a potenciálneho svokra Dudka. „Rozumieme si a zabávame sa. Nakrúca sa mi s ním super a na našu spoluprácu budem spomínať v dobrom,“ dodáva.

Bez chlapa

Za Jankou sa často otáčajú aj muži na ulici. Majú na to hneď dva dôvody. Jednak je to atraktívna baba a navyše - často v nej spoznávajú seriálovú Romanu. „Raz som stretla jedného pána, ktorý ma pozdravil ,Dobrý večer, Romanka! Bolo to strašne smiešne, lebo vyznelo to, akoby sme sa poznali,“ smeje sa herečka. A hoci z obrazovky ju poznáme ako zadanú, v realite je sama. „Teraz frajera nemám. Povedala som si, že treba sa rozlúčiť v dobrom, a tak sme sa aj rozlúčili,“ hovorí Janka o známosti, ktorá trvala rok a pol. O chlapoch si však myslí svoje. „Povedala som si, že ma tí muži nebudú energeticky vysávať, a preto mám úplnú pau­zu. Kto ma chce, nech si ma nájde, a kto ma nechce, nech sa so mnou nerozpráva!“

No predsa len, nápadníci ju môžu nájsť aj v bratislavskej kaviarni Doska, kde často obsluhuje. „Veľmi ma to baví, a keďže mám zdravé ruky a nohy, nebudem predsa celé leto pozerať do plafóna,“ dodáva.

Tetovanie

Už od osemnástky túžila po tetovaní. Nakoniec sa jej to splnilo. A keďže Janka pôsobí ako nežné žieňa, drsniacke tetovanie by sme na nej hľadali len márne. „Dlho som premýšľala, ktorú časť tela si dám potetovať, a takisto o tom, čo,“ prezrádza mladá herečka. „Potom som však našla doma detský obrázok a moja mama Iveta mi povedala, že tak som ju nakreslila, keď som mala tri roky. Ten nápad mi vnukol aj bývalý frajer, až som sa v jeden deň vybrala s tým obrázkom pod pazuchou do tetovacieho štúdia,“ odhaľuje tajomstvo svojho tetovania. Svoju mamu tak nosí na zápästí všade so sebou.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?