Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.08.2014 22:11 | Šport | Futbal

Jendrišek neveril vlastným očiam: Jeho Trnava prehrala a on mal na chrbte takýto TRAPAS!

Futbalisti Spartaka Trnava prehrali vo štvrtok v prvom zápase play off Európskej ligy UEFA.

Futbalisti Spartaka Trnava prehrali vo štvrtok v prvom zápase play off Európskej ligy UEFA 2014/2015 so švajčiarskym FC Zürich 1:3.

Hetrikom sa v drese hostí na štadióne v Zlatých Moravciach blysol Armine Chermiti, domáci Spartak dokázal skórovať len raz po jedenástke Jána Vlaska. Odveta je na programe vo štvrtok 28. augusta v St. Gallene, víťaz si zaistí účasť v skupinovej fáze európskeho pohára číslo dva.

Schválne, otázka na vás, milí čitatelia. Postrehol niekto z vás počas zápasu toto faux pas? Hráč Spartaka Erik Jendrišek dostal na svoj premiérový zápas tak trochu špeciálny dres...

Atmosféra na štadióne bola vyostrená. Švajčiarski fanúšikovia boli rozhodne oveľa viac roztopašnejší, ako tí škótski. Pred zápasom došlo k menším stretom, organizátori mali však všetko pod kontrolou a zamedzili väčším konfliktom.

e

Spartak Trnava - FC Zürich 1:3 (1:2)

 

Góly: 14. Vlasko (z 11 m) - 4., 45.+1 a 58. Chermiti. Rozhodovali: Trattou - Soteriou, Petrou (všetci Cyp.), ŽK: Casado, Vlasko - Chermiti, Chiumento, 3840 divákov.

Zostavy a striedania:

Spartak Trnava: Rusov - Janečka, Tóth, Bortel, Čonka - Schranz (72. Špalek), Kuzma, Casado, Cleber (76. Chovanec) - Vlasko (85. Vyskočil) - Jendrišek

FC Zürich: Da Costa - Koch, Kecojevič, Djimsiti - Buff, Yapi, Rikan (83. Rossini), Schönbächler - Chiumento - Chikhaoui, Chermiti (73. Etoundi)

Ján Vlasko, stredopoliar Spartaka Trnava (zdroj: RTVS): "Vstúpili sme zle do zápasu, dostali sme rýchly gól. Síce sa nám podarilo potom vyrovnať, ale na konci polčasu sme to opäť inkasovali. Škoda šancí v druhom polčase, Erik tam išiel dvakrát sám na brankára, ale nedal. Pri penalte som čakal do poslednej chvíle na jeho pohyb. Som sklamaný, že nemôžem ísť do odvety. Nechcel som to tak, bol to môj asi len prvý alebo druhý faul." 

Juraj Jarábek, tréner Spartaka Trnava (zdroj: RTVS): "Momentálne prevláda sklamanie, ale taký je futbal. Musíme uznať kvalitu súpera. Dostali sme lacné góly a proti takémuto súperovi sa to ťažko otáča. Dokázali sme vyrovnať a hral sa dobrý futbal, no inkasovali sme v nadstavenom čase prvého polčasu. Súper sa presadil kvalitou, hoci my sme sa naň pripravovali. Ďakujeme ViOn-u, našli sme tu skvelé prostredie. A samozrejme, ďakujeme našim fanúšikom, ktorí tu vytvorili vo všetkých zápasoch skvelú kulisu." 

Marek Janečka, kapitán Spartaka Trnava (zdroj: RTVS): "Do odvety nepôjdeme iba odohrať zápas. Škoda, potrestali nás za naše chyby, za našu nedôraznosť. Sme málo skúsení, Zürich nás vyškolil. Svet sa síce nezboril, my musíme ísť ďalej. Aj tak sú to výborné skúsenosti. Vedeli sme, že sú silní kombinačne, hoci sme vedeli, čo budú hrať, vyškolili nás. Nemáme tam čo stratiť, skúsime tam dosiahnuť nejaký lepší výsledok."

Tréner Meier po výhre nad Trnavou: Pred odvetou sme vo výhode!

Urs Meier, tréner FC Zürich: "Bol to zaujímavý zápas, tímy si od úvodu nič nedarovali. Hralo sa vo výbornej atmosfére. Strelili sme tri góly, všetky boli z hľadiska prípadného postupu veľmi dôležité. Pred odvetou sme samozrejme vo výhode, ale nič ešte nie je rozhodnuté. Trnava je silný súper, musíme sa zodpovedne pripraviť aj na stretnutie na budúci týždeň na domácej pôde."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Tunisia. Djerba island. Guellala village
Mrazivý objav: Pri pobreží obľúbenej dovolenkovej krajiny našli mŕtve telá
Peter Pellegrini
Aktualizované
Zmeny vo fungovaní Fondu na podporu umenia: Hlas chce prísť v koalícii s návrhmi
(ilustračná foto)
Počasie sa zbláznilo, bude SNEŽIŤ: V týchto krajoch platí výstraha!
Do Slava na motorke narazilo auto, prežil zázrakom.
FotoVáš Tip
Desivá nehoda na Považí: Slavov prvý výjazd na motorke skončil takmer tragicky! Čo mu zachránilo život?
Ondrej Lunter.
V Banskobystrickom kraji končia dve ambulancie: Hrozí urgentný nedostatok lekárov!
(ilustračné foto)
Inšpekcia zobrala súkromníkovi 3 tigrov! Znepokojivé, čo je za tým
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Šimkovičová o detailoch STVR: Čo deklaruje nový názov a takto vznikne rada!
Zuzana Vačková ukázala svojho chlapa.
Foto
TRAPAS ako hrom: Vačkovej nového chlapa si ľudia mýlila s jej OTCOM! Naozaj sa podobajú?
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Pri zmene RTVS skončí aj šéf Machaj: Premiér tvrdí, že návrh schválil i prakticky bez pripomienok
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Rozbili česko-ukrajinský gang! Narobil obrovské škody: Neuveriteľné zárobky
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!