Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.03.2024 00:00 | PR články
PR článok

Bez udržiavaných koľají a bezpečne riadenej železničnej cesty vlak do cieľa nedorazí

Železnice Slovenskej republiky sú najväčší zamestnávateľ na Slovensku a v súčasnosti zamestnávajú približne 12700 zamestnancov.

ŽSR sú stabilnou firmou so 175-ročnou tradíciou. Vybraným prevádzkovým typovým pozíciám poskytujeme zaujímavé finančné benefity. Medzi takéto zaraďujeme príspevok na ubytovanie v maximálnej výške 250 EUR mesačného nájomného alebo príspevok na bývanie v sume do 350 EUR mesačnej splátky hypotekárneho úveru. Novoprijatým zamestnancom v nedostatkových typových pozíciách poskytujeme aj náborový príspevok v sume 2000 EUR. Chýbajúca prax alebo vzdelanie v oblasti železničnej dopravy nie sú prekážkou, pretože získanie odbornej spôsobilosti zabezpečujeme bezplatne o vlastných vzdelávacích zariadeniach a zabezpečíme tiež overenie zdravotnej spôsobilosti. Získaním odbornej spôsobilosti si tak uchádzači môžu prehĺbiť svoje stredoškolské vzdelanie. Výhodu majú najmä záujemcovia so vzdelaním technického zamerania.

Otvoriť galériu
Zdroj: ŽSR

Sociálny dialóg ŽSR patrí medzi najkvalitnejšie na Slovensku. K jeho výsledkom patria aj benefity vo forme rekondičných pobytov, príspevky na rekreáciu, životné poistenie či sociálne výpomoci. Dlhodobo poskytujeme príspevky na doplnkové dôchodkové sporenie a na životné poistenie. Turnusová práca prináša osobitné rozdelenie pracovného času s primeraným časom na regeneráciu, ale aj mzdové zvýhodnenia za sviatky, soboty, nedele a nočné služby.

V súčasnosti je najväčší počet neobsadených miest v prevádzke, ŽSR hľadajú vhodných kandidátov pre tieto voľné pracovné pozície najmä pre Bratislavskú a Trnavskú oblasť. Všetky informácie k obsadzovaným pracovným miestam, videá, popisy pracovných pozícií a kontaktné údaje na zamestnancov náboru získate na stránke ŽSR - www.zsr.sk/kariera/volne-pracovne-pozicie/zoznam-volnych-pracovnych-pozicii. Ak sa chcete dozvedieť viac o práci na ŽSR môžete prísť na náborové dni, ktoré sa konajú každý mesiac v Bratislave na hlavnej železničnej stanici, kde Vám pri osobnom kontakte vieme poskytnúť bližšie informácie, ale pridať sa môžete aj do FB skupiny ŽSR - kariéra, kam denne pribúdajú informácie o možnosti zamestnania sa na ŽSR.

Otvoriť galériu
Zdroj: ŽSR

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Jana Kirschner o nepríjemnom zážitku: Obrovská HANBA! Krik a urážky kvôli... To vážne?
Novela robí v systéme povolení akúsi hrubú čiernu čiaru
Novela stavebného zákona umožňuje amnestiu: Chcete zlegalizovať čiernu stavbu? Návod ako na to
Profesionálna MMA bojovníčka Melissa Balic.
Chlapi slintajú, ženy závidia: Na scéne nová najkrajšia MMA bojovníčka!
Roman Michelko
Michelko avizuje zmeny: Týkať sa majú tohto návrhu novely zákona! Súvisí to s umením
(ilustračná foto)
Žralok brutálne zmasakroval muža na dovolenke: Uzavreli niekoľko pláží! Mrazivý opis útoku