Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.08.2014 11:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Martinka z Turca ako iný človek: Pozrite sa, ako ju zničil rok bez detí a bez domova!

Poriadne schudnutá a stále v maringotke! Martina Chovancová (32), pre všetkých nezabudnuteľná a neprehliadnuteľná Martinka z Turca, trie opäť biedu.

Niekdajšej hviezde reality show svitalo na lepšie časy, keď získala prácu čašníčky a nové bývanie. Všetko sa však vrátilo do starých koľají. Martinka za rok bez strechy nad hlavou viditeľne schudla a v skromnom príbytku v lese každý deň plače za svojimi deťmi! Kleopatra z Turca už nie je trblietavou divou, ako to bolo počas jej najväčšej slávy.

 

S manželom Martinom Chovancom žije opäť v obci Kolačín, či skôr v lese v malej maringotke. Ešte nedávno mala prácu čašníčky aj bývanie v obci Kotešová. „Podmienky mi tam nevyhovovali. Obchod nebol blízko a reštaurácia, kde som robila, bola pre mňa drahá. Dali mi také ubytovanie, že sme nemali ani ako kúriť, všetko bolo zlé,“ tvrdí Martinka. To, ako dlho v Kotešovej vydržala, prezradiť nechcela.

K ich maringotke vedie iba cestička rozmočená po dažďoch. „Kde máme bývať? Snažíme sa nájsť si tu robotu, ale nedarí sa. Na dverách potravín majú vycapené, že príjmú predavačku, idem sa spýtať a oni na to, že nepotrebujú, že zabudli inzerát strhnúť,“ povzdychla si Kleopatra. Ani jej manželovi sa nedarí zamestnať. „Robil dva dni. Potom pri maringotke zle stúpil a dolámal si nohu. Má tam drôty, už bol na dvoch operáciách, pôjde na tretiu, tak sme bez peňazí. Ja sa nesťažujem, mám dobrého chlapa, len peniaze chýbajú.“

Za rok, čo žije v zlých podmienkach, Martina výrazne schudla a trápi sa pre deti - Barborku (15), Vladka (11) a Kamilka (6). „Strašne mi chýbajú, snažím sa byť stále s nimi. Naposledy som za nimi bola pred týždňom. To by mi ani srdce nedalo, keby som im nezavolala,“ povie so slzami v očiach. S mamou boli nerozlučná dvojica, všetkému je však koniec. „Nezdvíha mi telefón, nechodím k nej.“ Dôvodom konfliktu bolo, že Martinka chcela, aby si jej mama vzala deti na tri dni z domova k sebe.

Ona by tam prišla za nimi. Aj prišla, mama ju však za deťmi, ako povedala, nepustila. „Vyhodila ma. Odvtedy s ňou nie som v kontakte. Kvôli čomu mi deti zobrali, aj byt? Kvôli nej. Veď to všetko ona spískala!“ povedala rozhorčene Kleopatra, ktorá túži nielen po tom, aby mala deti z detského domova pri sebe, ale aj po ďalšom potomkovi. „Aj by som chcela ďalšie dieťa, ale takto sa nedá,“ dodala smutným hlasom. Jej matka Anna na telefonáty Nového Času do uzávierky neodpovedala.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Izraelská armáda pri nálete na Gazu zabila lídra teroristov: Čo má na svedomí?
Veštkyňa Zana.
HOROSKOP od veštkyne Zany: Koho čaká kríza v láske a kto bude mať problém v práci?
Laura si musela pred smrťou prežil peklo.
Laura († 66) záhadne zmizla z domu: Jej telo našli ZOHAVENÉ! Toto ostáva NEVYRIEŠENÉ
Český moderátor Honza Musil s partnerom Jakubom.
Foto
Známy moderátor po 8 rokoch lásky s mužom šokoval: Dojemné vyznanie ŽENE!
Preslávil ho film Borat.
Foto
Pamätáte si na Borata v ikonických žltých plavkách? Ten už je minulosťou! FOTO, ako vyzerá teraz
(Ilustračné foto)
Nový liek na Alzheimera? Výskum priniesol prekvapivé výsledky! TOTO môže pomôcť
Ilustračné foto
Trpia ženy nespavosťou častejšie ako muži? Zlé správy vedcov! Problémov je viac
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Vojna v Gaze trvá už takmer sedem mesiacov: Izraelský činiteľ o tom, aké sú šance na prímerie
Pri pobreží Kanárskych ostrovov sa utopili najmenej traja migranti
V Tunise sa búria proti prílevu migrantov: Sila, čo sa v posledných týždňoch deje
Britský premiér Rishi Sunak.
Londýnčania si volili starostu, Sunak neskrýva sklamanie: Víťazovi sa podarilo čosi nevídané
V lotérii Powerball sa hrá o rozprávkový jackpot.
Stala sa milionárkou NÁHODOU! Pri kúpe žrebu si dajte pozor: TAKTO prídete o majland
Joop mal skočiť z lode a odvtedy ho nik nevidel.
Foto
V Prahe ZÁHADNE zmizol Brit: Súkromný detektív a kritika polície! Naozaj nikto nič nevidel?