Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.08.2014 00:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend

Takto sa sobášia celebrity: Ženích v teniskách, obrad v kameňolome, veľký vekový rozdiel

Zo všetkých síl sa snažili užiť si tento dôležitý životný krok v súkromí, no nakoniec sa ich svadby stali mediálnymi udalosťami posledných týždňov. 

Koniec koncov, ženil sa jeden z našich najpopulárnejších hercov, bývalá úspešná fitneska a spisovateľka zo známej rodiny. Nech sa páči, ich sobáše rozobrané na drobné...

 

Tamara Heribanová (29) a Branislav Šimončík (36)

Zoznámili sa pri práci a napriek tomu, že spoločné pracovisko veľmi vzťahom nepraje, im to zjavne neprekáža. Známy fotograf si pred novinárku a spisovateľku, dcéru moderátorky Aleny Heribanovej a spisovateľa Jozefa Heribana, pokľakol vlani – deň pred Vianocami. No a celkom prirodzene bola do roka a do dňa svadba.

Koľko boli spolu: 5 rokov

 

Kedy sa zobrali: 9. augusta

 

Kde prebehol obrad: v Dóme sv. Martina v Bratislave

 

Veselica: Asi 60 hostí sa zabávalo vo Wiegerovej vile vo Svätom Jure, pričom im zaspieval aj raper Rytmus, blízky kamarát mladomanželov.

 

Nevestine šaty: Tamarina róba bola neprehliadnuteľná – aj vďaka netradičnému závoju. Ušil jej ju za štyri dni známy návrhár Lukáš Kimlička.

 

Zaujímavý ex: Tamara tvorila necelé dva roky pár s dlhoročným markizákom Henrichom Krejčom, no dvojica sa začiatkom roka 2009 rozišla. Mimochodom, Krejča sa oženil pred dvomi rokmi a už sa stihol stať aj otcom.

 

Čo ich spája: Obaja pracujú s módou, Tamara o nej píše, Braňo ju fotí.

 

Aby nebola nuda: Všetko by bolo až suchársky dokonalé a nablýskané, nebyť ženícha, ktorý harmóniu rebelantsky narušil bielymi teniskami a vyhrnutými nohavicami.

 

Jozef Vajda (59) a Júlia Čikorová

Sobáš audítorky a súdnej znalkyne so známym hercom nebol práve spontánnym rozhodnutím, veď obrúčky si dali urobiť už pred rokom. Obaja majú za sebou rozvod a v ich životoch hrajú dôležitú úlohu deti z predchádzajúcich manželstiev (Jozef má dcéru, Júlia dvoch synov).

Koľko boli spolu: 12 rokov

 

Kedy sa zobrali: 31. júla, netradične vo štvrtok

 

Kde prebehol obrad: Pod holým nebom kameňolomu v bratislavskom Devíne a zúčastnili sa na ňom približne dve desiatky hostí.

 

Veselica: Konala sa v hostinci v Devíne a zúčastnilo sa na nej viac ako 80 hostí, vrátane hercovho kolegu a kamaráta Maroša Kramára, jeho netere Petry Vajdovej, akademického maliara Daniela Bidelnicu, modelky Denisy Dvončovej a Zdeny Studenkovej s Braňom Kostkom.

 

Nevestine šaty: Žiadne bombastické informácie ani cifry nečakajte, nevesta si totiž zvolila jednoduché šaty farby slonoviny a žiaril skôr ženích celý v bielom.

 

Zaujímavá ex: J. Vajda priznal, že v živote prešlo jeho posteľou veľa žien, pričom sa medzi nimi objavila napríklad moderátorka Zuzana Belohorcová.

 

Čo ich spája: Záľuba v ezoterike a zdravom životnom štýle.

 

Aby nebola nuda: Okrem toho, že sa obrad uskutočnil na lúke, svadbu spestril aj dvojnásobný zásah polície kvôli rušeniu nočného pokoja. Herec sa navyše ženil presne v deň svojich 59. narodenín, pričom práve narodeninová oslava slúžila ako kamufláž, keďže svadbu sa snažili do posledných chvíľ utajiť. Vraj aby si hostia nerobili starosti so svadobnými darmi.

 

Zora Czoborová (47) a Peter Illiáš (33)

Keď pred rokmi prišiel mladý IT-čkár do Zorinej firmy, aby jej pomohol s počítačom, okamžite medzi nimi preskočila iskra. Veľa času však prešlo, kým mu Zora dala šancu, aby sa z kamaráta stal milenec a neskôr aj životný partner.

Koľko boli spolu: Napriek tomu, že sa poznali desať rokov, zasnúbili sa len približne pred rokom a pol.

Kedy sa zobrali: 7. augusta, rovnako ako Vajdovci, netradične vo štvrtok.

 

Kde prebehol obrad: Pod holým nebom na Zochovej chate pri Modre, hoci pôvodne sa plánovali vziať v exotike. Riadne ďaleko preto pôjdu aspoň na svadobnú cestu – vraj ich čaká Ázia.

 

Veselica: Približne tri desiatky hostí sa zabávali v rovnakom hoteli, ako bol obrad, zaspieval im Martin Malachovský a medzi prítomnými sa objavil aj jeden z najbohatších Slovákov, podnikateľ Anton Siekel.

 

Nevestine šaty: Vybrala si ich za 20 minút na internete a pochádzajú od španielskeho návrhára Jesusa Peira – ich cena je približne 3 000 eur.

 

Zaujímavý ex: Po Zorinom boku sa vystriedalo niekoľko známych mužov, vrátane hokejistu Žigmunda Pálffyho, s ktorým bola dokonca zasnúbená, no ich vzťah sa nakoniec škandalózne rozpadol po tom, čo Zora na Žiga v USA zavolala políciu pre údajné napadnutie.

 

Čo ich spája: Jednoznačne láska k športu – konkrétne k fitnes – a veľmi pozitívny vzťah k cestovaniu.

 

Aby nebola nuda: Zora s Petrom si dali špeciálne priniesť biele holubice, ktoré krátko po novomanželskom bozku spoločne vypustili.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?