Keď prídete do nejakej reštaurácie ako hosť, čo vás odradí a otočíte sa na päte?
Nemám vo zvyku navštevovať reštaurácie u nás, deje sa tak iba výnimočne, napríklad v rámci rodinných osláv. Ak už niekam idem, tak väčšinou je to za zážitkom, do reštaurácie s nejakou tou hviezdou. Rád si aj takýmto spôsobom rozširujem obzory. A vtedy zvyknem byť spokojný.
Varíte aj doma, alebo to väčšinou nechávate na manželku?
Doma fungujeme tak, že kto môže, ten navarí. Nemáme to špeciálne zadelené. Tým, že aktuálne dotáčam Na nože, venujem sa chodu reštaurácie a zároveň trénujem na Let’s Dance, viac času v našej kuchyni momentálne trávi manželka. No keď som doma, veľmi rád sa toho chytím a niečo dobré uvarím.
Ak by ste jej nejakým jedlom mali spraviť radosť, čo by to bolo?
Určite by sa potešila cestovinám akéhokoľvek druhu alebo nejakému dobrému šalátu.
Varili ste už pre mnoho známych ľudí. Prekvapil vás niekto špeciálnou požiadavkou?
Zamýšľam sa, ale asi nie. Prednedávnom ma však prekvapil jeden zákazník, ktorý chcel vajíčkové cestoviny s kyslou uhorkou. Takmer mi ustrelilo dekel. (smiech)
Čo ho najviac prekvapilo na slovenských reštauráciách a bavilo ho natáčanie relácie Na nože? Je tak prísny, ako sa prezentuje v šou aj v súkromí a plánuje dať zbohom kariére šéfkuchára? Aj to sa dozviete v najnovšom čísle vydania Nový Čas Víkend!