Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.07.2014 08:28 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Búračka a požiar kamiónu na diaľnici D1, zrážka autobusu s osobným autom!

Na diaľnici pri Senci sa zrazil kamion a šesť osobnách áut. Diaľnica bola niekoľko hodín prejazdná len cez jeden pruh! V okrese Brezno sa zrazil autobus s osobným autom.

Hasiči a záchranári zasahovali vo štvrtok okolo 8. hodiny pri dopravnej nehode nákladiaka a štyroch osobných áut s požiarom na diaľnici D1 na 16,5 km v smere zo Senca do Bratislavy. Zasahovalo 15 hasičov s tromi kusmi techniky a sanitným vozidlom -  informovalo operačné stredisko hasičov bratislavského kraja. Podľa informácií, ktoré získal Čas.sk, kamión, ktorý sa pri nehode prevrátil a začal horieť,  prevážal sklo.

Čo sa na diaľnici stalo? Vodič poľského kamióna (33) idúci v pravom jazdnom pruhu sa s nákladiakom zo zatiaľ nezistených príčin dostal do šmyku, skrížil sa mu náves a narazil do osobného motorového auta Nissan Quashqai s evidenčným číslom okresu Trenčín idúcom v strednom jazdnom pruhu. Náves narazil do stredových zvodidiel, kde sa prevrátil. Kabína kamióna sa po náraze vznietila. Pri náraze sa posunuli stredové zvodidlá asi o meter do protismeru diaľnice, kde sa zrazilo 5 osobných áut značiek Peugeot 206 z okresu Galanta, Seat Ibiza, Renault Megane, Mercedes B a Mercedes Viano z Bratislavy. Na mieste ošetrili vodičku (29) zo Seatu Ibiza. Výška škody sa v súčasnosti vyčísľuje. "Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov  u vodičov, ktorí boli účastníkmi nehody, vylúčené," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. 


Pre odstraňovanie následkov dopravnej nehody pri odpočívadle Triblavina bola diaľnica D1 v smere do Bratislavy a z Bratislavy prejazdná len cez jeden jazdný pruh. Vodičom polícia odporúča, aby na cestu z Bratislavy využili starú Seneckú cestu a v smere do Bratislavy cestu cez Pezinok alebo cez Senec. 

Zrážka autobusu a osobného auta

 

V katastri obce Podbrezová (okres Brezno) sa vo štvrtok ráno zrazil linkový autobus s osobným autom Škoda Octavia, ktoré riadil vodič (23) z Liptovskej Tepličky  (okres Poprad). Vodič osobného auta sa pri nehode ťažko zranil. Podľa predbežných zistení dostal vodič osobného auta pravdepodobne mikrospánok, prešiel do protismeru a zrazil sa s autobusom.  V linkovom autobuse Revúca - Banská Bystrica, ktorý riadil vodič (37) z Banskej Bystrice, sa zranilo päť cestujúcich. Bol medzi nimi aj chlapec (5). "Alkohol u vodičov nezistili," uviedla  banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Janko dal zbohom svojej legendárnej ofine.
Foto
Vypadnutie Jána Tribulu z Let’s Dance: Redaktor prišiel o ofinu aj o všetky nervy!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!
(ilustračné foto)
Úplný zákaz fajčenia? Krajina plánuje zaviesť prelomovú vec! Pozrite sa, o čo ide