Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.07.2014 09:03 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Zo zabitia Radoslava († 25) obvinili troch mladých osadníkov

Zo zabitia Radoslava († 25) z Medzeva (okres Košice - okolie) vyšetrovateľ obvinil troch zatknutých podozrivých mladíkov (17, 16, 18).

Podľa polície obvinení Pavol B. (17), Zoltán P. (16) a Dávid B. (18) z Medzeva (okres Košice - okolie) minulý týždeň v noci zo štvrtka na piatok pred  pohostinstvom po hádke napadli Radoslava. Spôsobili mu zranenia, na následky ktorých v piatok zomrel. Obvinený  Pavol B. bol na základe príkazu na zatknutie daný do väzenia. Obvinení Zoltán P. a Dávid B. sú v cele policajného zaistenia s návrhom na ich väzobné stíhanie. "V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov, u mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu," uviedol v stredu košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

"Radko prišiel v noci sám domov, ale potom ho už nedokázali oživiť. Stalo sa niečo hrozné, dúfam, že vinníkov potrestajú," povedala pre Nový Čas jeho sestra Viktória (17), ktorej rodičia Milan (53) a Darina (49) teraz chystajú pohreb. Rado si ľahol spať okolo pol druhej v noci a spal do večera do pol šiestej. Keď otec zistil, že chrčí, zavolal záchranku a snažil sa ho oživiť. Radoslav bol otcom malého Dávidka.

 

K telu nebohého Radoslava († 25) privolali v piatok obhliadajúceho lekára, ktorý nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Polícia začala trestné stíhanie vo veci usmrtenia. Pitva nebohého ukázala, že príčinou smrti bol ťažký opuch mozgu pri vnútrolebečnom krvácaní v dôsledku zlomeniny lebečnej klenby, čo môže nasvedčovať zásahu inej osoby. Prípad prevzal vyšetrovateľ ako podozrenie zo zabitia.

"Rada našli mŕtveho doma, v rodinnom dome, kde býval s rodičmi. Bol to dobrý chlapec. Nepočuli sme, že by s ním niekedy boli problémy," povedala o Radovi suseda.  

Za mesiac už tretí mŕtvy!

Po bitke začiatkom júla prišiel v Oboríne (okr. Michalovce) o život Pavol († 31). Pribehol na pomoc sestre a s poraneným mozgom po pár dňoch zomrel v nemocnici. Obvineniam z výtržníctva čelia dve ženy (34 a 54) a muž (26) a zo zabitia 7-krát trestaný osadník (38) spolu s ďalším útočníkom (17).

O pár dní v Nálepkove (okr. Gelnica) pre cigarety napadli Jozefa († 56). Po surovej bitke podľahol zraneniam. Vo väzbe skončili recidivisti Roman (19) a Ľuboš (16) a na slobode pre lúpež vyšetrujú Borisa (15) a Mariána (14).

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo