Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.07.2014 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Paľo Habera zošalel: Výsmech z českého prezidentského páru!

Paľo Habera (52) sa obul do českého prezidenta Miloša Zemana (69) a jeho manželky Ivany (49).

Podľa Mladej fronty Dnes mal totiž prirovnať ich outfity k štýlu osadníkov z východoslovenských chatrčí! Tieto jeho drzé slová, ktoré povedal priamo na pódiu počas hudobného festivalu, zaváňali medzinárodným škandálom a tak neskôr spevák, známy ako porotcovský kat z rôznych talentových šou, zmiernil tón. Z Hradu mu však aj tak adresovali poriadne štipľavú odpoveď!

Známy porotcovský kat, ktorý vystúpil v Česku na festivale Benátská! pred  množstvom fanúšikov, kritizoval módny  štýl  českého  prezidenta Miloša Zemana a jeho ženy. Podľa  Mladej  fronty Dnes  mal  spevák  o prezidentskom páre vyhlásiť: „Obliekajú sa ako prostoduchí východoslovenskí  obyvatelia z  tamojších slumov.“

Tieto slová pobúrili jedného z návštevníkov podujatia a ten si to chcel „vydebatovať“ s Haberom priamo na mieste, zasiahla však ochranka. Fanúšik  teraz  žiada  od  speváka verejné ospravedlnenie. „Cudzinec, ktorý je na návšteve našej krajiny, hovorí z pódia jeho obyvateľom za jeho peniaze  neúctivé  a  pohŕdavé bláboly,“ píše sa v liste, ktorý dotknutý návštevník festivalu  zaslal  prezidentskej kancelárii.  „Myslím, že som nikoho neurazil. Moje presné slová boli nasledovné: ,Hocijaký  starosta  z  východoslovenskej obce je oblečený ako český  prezident.  Mal  by  si najať  módneho  poradcu.‘ Slumy som vôbec nespomínal,“ vysvetľoval Habera pre Nový Čas. „Keď reprezentujete nejaký národ, tak nemôžete ignorovať svoj vzhľad. Všimnite si napríklad nášho prezidenta  Kisku.  Ten,  pokiaľ ide o módu, je v dobrých rukách,“ dodal spevák.

Pali, drž sa gitary!

V Kancelárii prezidenta Českej republiky nenechali Haberov výrok bez ohlasu. „Pán Habera by sa mal venovať najmä svojej umeleckej činnosti a nepúšťať sa na tenký ľad ,módnej polície, uviedol Zemanov tlačový hovorca Jiří Ovčáček. „Pred mesiacom som čítal v Mladej fronte článok, kde sa autor vyjadruje k inkriminovanej fotografii pána prezidenta a jeho manželky. Boli tam oveľa tvrdšie slová a článok mal názov Sedlákovo, celý čas ich prirovnával k sedliakom, pritom to bol ich dopisovateľ. Verím, že na Hrade vzali môj postreh s humorom. Veď aj pán Zeman sa v minulosti vyjadril, že popradské pivo je dobré akurát tak na vypláchnutie zubných protéz a všetci sme sa na tom zasmiali, dodal spevák, ktorý už zrejme zabudol, že v minulosti tiež nosil mnohé komické outfity.

Paľo, na seba si už zabudol?

Habera (52) je na scéne už niekoľko desaťročí. Za ten čas prešiel jeho výzor naozaj výraznými zmenami. Kedysi spevák inklinoval k rockerskej vizáži a na hlave nosil dlhé vlnité vlasy, ktoré mali podtrhnúť jeho drsný imidž. V 80. rokoch to bol najväčší módny trend. Všetci americkí rockeri nosili práve takéto oblečenie.

Paľo Habera sa vtedy štylizoval do úlohy sloveského Johna Bon Joviho, ktorý nosil rovnako dlhé vlasy, rifľové šortky a tielka. Zlákal na to davy fanúšičiek rovnako ako Habera. V súčasnosti sa už na tom môžeme len z chuti zasmiať. Spevák v tej dobe totiž o stylistovi ani nechyroval, ale dnes je z neho, našťastie, elegán, ktorý žiari po boku svetovej topmodelky Daniely Peštovej a módnym výstrelkom sa vôbec vyhýba.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej