Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.07.2014 10:11 | PR články

Známe krásky prezradili recept na večnú mladosť!

Nasledujúce dámy majú minimálne tri veci spoločné. Sú šarmantné, mediálne známe, vo svojej profesii patria k tým najlepším a rozhodne i k najkrajším. Čomu vďačia za svoj dokonalý vzhľad?

Modelka Andrea Verešová, herečka Michaela Čobejová, Zuzana Haasová a moderátorka Adriana Kmotríková. To je štvorica žien, ktorú pravidelne vídať na stránkach časopisov i televíznych obrazovkách. Každá z nich má už dávno po tridsiatke a napriek tomu im postavu a bezchybnú tvár môžu závidieť aj o generáciu mladšie kolegyne. Nás preto zaujímalo, čomu, respektíve komu, za oslnivú vizáž vďačia.

Krása je pre všetkých

Andrea Verešová, ktorá býva už dlhé roky v Čechách, je ako modelka doslova na roztrhanie. Pri pohľade na jej dokonalé krivky ťažko uveriť, že Andrea je už dvojnásobnou mamičkou. Nás preto zaujímalo, ako to len robí. Zverila som sa do starostlivosti výbornej odborníčky MUDr. Aleny Pallovej, vďaka ktorej som v tých najlepších rukách, odpovedala na zvedavé otázky novinárov po nedávnej módnej prehliadke úspešná Slovenka, ktorá je jednou z hlavných tvárí IEM už druhý rok.

S jej slovami súhlasí i ďalšia známa kráska, moderátorka hlavných večerných správ Adriana Kmotríková. Tá na renomovaný Inštitút estetickej medicíny v Pezinku a odbornosť dermatologičky Aleny Pallovej taktiež nedá dopustiť. Existuje vôbec niečo, čo je možné na tak krásnej žene ešte vylepšiť? Určite áno,“ tvrdí známa moderátorka a zároveň dodáva: Hlavne s blížiacim sa letom vyhľadávam služby IEM čoraz častejšie. Éra dovoleniek sa blíži a tak práve v tomto období absolvujem pravidelné ošetrenie prístrojom LPG. Okrem iného je výbornou prevenciou proti celulitíde a  zreteľne spevňuje pokožku.

Recept na večnú mladosť

Medicína tretieho tisícročia ponúka široké portfólio estetických zákrokov pre všetky ženy, ktoré túžia vyzerať mlado, sviežo a cítiť sa krajšie ako nikdy predtým. Tieto slová potvrdzuje i doktorka Alena Pallová, ktorá spomínanú kliniku krásy vlastní a pre všetky ženy má jeden výstižný odkaz. Krása je relatívny pojem a v prvom rade veľmi subjektívna záležitosť. Hoci sa celkom oprávnene vraví sto ľudí, sto chutí, jedno máme všetky ženy spoločné. Náš vek, to je iba zopár číslic v rodnom liste. Starostlivosť o svoj zovňajšok máme výlučne vo svojich rukách a nemali by sme na to zabúdať.

O tom vie svoje aj herečka Michaela Čobejová, ktorá za posledné roky prešla výraznou zmenou a je živým dôkazom toho, že aj v štyridsiatke môže žena vyzerať sexi a mladistvo. Dermatológia sa časom posunula na úplne inú úroveň, čo vidím nielen na sebe, ale aj na tom, ako sa zrazu tabuizovaná téma estetických zákrokov stala úplne bežnou a rozpráva sa o nej bez akýchkoľvek predsudkov. Logicky, každý z nás túži po večnej mladosti. Tak sa snažíme udržiavať v kondícii a pomáhame si každý podľa svojich kritérií a možností. Keď sa to robí s mierou, je to spojenie príjemného s užitočným,” priznáva otvorene herečka. Miška patrí k stálym a verným klientkám IEM, čoho dôkazom je jej už v poradí štvrtá kampaň pre tento inštitút. Nuž, ako sa zdá, vek je naozaj len číslo.

Kampaň, ktorá pohltila Slovensko

Inštitút estetickej medicíny v Pezinku sa stal bezkonkurečne najvyhľadávanejšou klinikou krásy. Nielen Čobejová, Verešová a Kmotríková sa stali súčasťou najväčšej bilbordovej kampane svojho druhu. Viac ako 160 bilbordov, 17 vizuálov, a hlavne viac ako stovka známých tvárí z oblasti módy, kultúry a společenského života rovnako ako verných klientiek IEM sa zapojili do letnej kampane s mottom „Krása je pre všetkých“. Svojimi slovami to potvrzuje aj známa herečka Zuzana Haaasová: “Každý človek sa musí o svoju tvár a telo starať. A ja ako diabetička dbám o svoju starostlivosť dvojnásobne. Teším sa z tak obrovskej kampane, ktorá pohltila celé Slovensko.”

Chcete vedieť aké ďalšie krásne ženy a šarmantní muži sa zapojili do kampane IEM? Viac sa dozviete na www.krasajeprevsetkych.sk Čo si (nielen) o kampani, ale aj o estetickej medicíne myslí módny návrhár Lukáš Kimlička sa dočítate na www.vekjelencislo.sk A ak stále premýšľate ako rýchlo schudnúť do plaviek, ale neviete ako na to, vyberte si jednu z efektívnych procedúr na www.iem.sk Na stránke www.facebook.com/InstitutEstetickejMediciny sa môžete zapojiť do zaujímavej súťaže, kde sa 12 z vás vďaka zdieľaniu vizuálov bilbordovej kampane IEM stane hviezdou nového kalendára IEM už túto jeseň!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Nájdete všetkých psíkov, ktorí majú zatvorené aspoň jedno oko?
Slováci, potrápte si hlavičky: Koľko psíkov má na obrázku zatvorené aspoň jedno oko?
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
3 znamenia, za ktorými sa skrývajú falošní SEBCI: Keď pôjde do tuhého, PODRAZIA vás!
Kate diagnostikovali rakovinu začiatkom roka.
William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí
A elongated white toilet with the seat lid in the up position. The toilet is highlighted with a spot light coming from above. This sparse room has blue-green walls and a dark hardwood floor.
Foto
Viete, čo sa deje po spláchnutí WC? Budete v šoku! Po tomto si dáte dobrý pozor na to, ako to urobíte
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Pátranie so smutným záverom: Mladučká Ukrajinka († 14) si mala siahnuť na život