Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.07.2014 07:00 | PR články

Šetríme vám čas a peniaze: Mať všetko od jedného sa oplatí

Určite sa všetci zhodneme na tom, že vybaviť viacero vecí na jednom mieste a pomocou jedného podpisu šetrí čas. Prináša ale spájanie služieb zákazníkom aj niečo navyše? Poďme to spoločne preskúmať.

Spájanie služieb je populárne

Určite ste sa s tým už stretli. Pokiaľ ste pri kúpe televízoru zvažovali prikúpiť aj DVD prehrávač tej istej značky, mohli ste ho získať výhodnejšie. Samozrejmosťouje dnes aj ponúknutie odvozu tovaru, kde prichádza k slovu i montáž výrobku. Vy ste tak získali nielen samotný tovar, ale aj ucelený balík služieb so zárukou na jednom mieste bez zbytočných starostí a iných vybavovačiek. Ďalším príkladom sú energetické spoločnosti, ktoré sa predbiehajú v tom, že núkajú plyn aj elektrinu od jedného dodávateľa, čo okrem zjednodušenej komunikácie a jednej faktúry v poštovej schránke sľubuje aj výhodnejšie ceny.

Program Orange pre rodinu – Mať všetko od jedného sa oplatí

Rovnako je to aj s telekomunikačnými službami.Je predsa zbytočné platiť jednému operátorovi za volania, druhému za internet a tretiemu za televíziu.Zoberte si k svojmu paušálu od Orangeu  aj internet alebo televíziu avybavte celú svoju domácnosť telekomunikačnými službami od jedného operátora. Vďaka tomu nielenže ušetríte na mesačných poplatkoch, ale navyše budete mať aj všetko prehľadnejšie. Už nemusíte sledovať rôzne fakturačné obdobia. V schránke vás nebudú viac čakať po uhradení jednej faktúry za telefón ďalšie dve za televíziu a internet. Okrem šetrenia peňazí vám tento ucelený balík prinesie ajvýhody komplexného servisu a všetky služby na jednom mieste. Jedinou návštevou operátora vybavíte všetko potrebné. Navyše, kakémukoľvek Ideálnemu paušáluv hodnote minimálne 10 € mesačne, s viazanosťou na 24 mesiacov, dostanete aj dodatočnú zľavu až 20% na všetky ďalšie služby Orangeu do vašej domácnosti.

Nekončiaca televízna zábava

Určite to poznáte – po rušných dňoch prídete večer domov a máte chuť v pokoji pozerať dobrý film alebo seriál. Pokiaľ ste však prišli pred televízor až po začiatku programu, prípadne ste nevideli predošlú reláciu, je správny čas zadovážiť do rodiny Orange TV. Vďaka jedinečnému 31-dňovému archívu nie je problém pozerať čokoľvek a kedykoľvek. Vravíte, že vy už televíziu máte? Žiadny problém. Ak nie ste spokojný so svojou súčasnou televíziou, môžete si ju vďaka Orange TV jednoducho vylepšiť. Stačí vám k tomu pripojenie na internet s rýchlosťou aspoň 2Mbit/s. Veľkou výhodou je, že nemusíte vôbec meniť existujúceho operátora. Digitálna Orange TV je dostupná prakticky na celom  Slovensku.

Internet pre rodinu zadarmo

Orange vám dá ešte niečonavyše. Ak sa totiž rozhodnetevyužiť výhodyprogramu Orange pre rodinuv akejkoľvek kombinácii,získate naviac ďalšíinternet pre rodinu s množstvomdát 1 GB mesačneautomaticky a úplne zadarmo až na 24 mesiacov.Tieto dáta môžete využívaťv mobile alebo tablete či PCa tiež určiť až 3 telefónnečísla, na ktorých budete vya vaša rodina tento internet aj v sieti 4Gvyužívať spoločne. Navyše okrem tohopríchodom rýchlej mobilnejdátovej siete 4G Orange lentak automaticky navýšil objemdátových balíkov svojimzákazníkom a sprístupnil dátovúsieť s maximálnou rýchlosťousťahovania 150 Mbit/spre všetkých, bez ohľadu nato, aký máte program a beztoho, aby ste si za vyššierýchlosti museli priplácať.Spočítajtesi, koľko môže vašarodina ušetriť vďaka Orangeu.Ak sa vám výslednásuma v rodinnom rozpočtezíde, neváhajte a začnitesi užívať výhody programuOrange pre rodinu čímskôr. Navyše ušetrený časa nervy môžete venovaťrodine, s ktorou odterazmôžete tráviť viac času akokedykoľvek predtým.

Letná súťaž Súboj rodín – ukážte čo doma máte

Rodinný operátor Orange, prináša v spolupráci s vydavateľstvom Ringier Axel Springer netradičný Súboj rodín o zaujímavé ceny. Zapriahnite do súťaže celú svoju rodinu a ukážte Slovensku čo doma máte! Talentom a výnimočnými schopnosťami vášho rodinného klanu v súboji nekompromisne porazte tie ostatné, a s hrdosťou si užívajte výhru od Orangeu. Dobrou správou je, že s Orangeom neprehrajú ani porazené rodiny. Vďaka ponuke „Orange pre rodinu“ sú víťazmi všetky tie, ktoré majú od Orangeu telefón, internet a televíziu so zľavou 20% a novým bonusom zdarma volaní v rámci piatich členov navzájom. V rodinách sa nachádza veľa skrytých talentov. Práve teraz nastal ten správny čas odhaliť ich. Aj takýmto spôsobom sa snaží Orange vyzdvihnúť jedinečnosť rodín a prispieť k rodinnej komunikácii.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce