Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.07.2014 09:00 | Šport | Hokej

Marián Gáborík o programe Stanley Cupu: Prečo uprednostnil Pohodu pred námestím?

Už dnes zažije mesto pod hradom Matúša Čáka ďalší veľký hokejový deň.

Odchovanec miestnej Dukly Marián Gáborík (32) prinesie rodákom ukázať najslávnejšiu hokejovú trofej, ktorú získal s tímom Los Angeles Kings. Čo nám prezradil o prípravách, programe a dražbe, ktorú pripravil pre fanúšikov v spolupráci s Novým Časom?

Mali ste veľa práce s prípravou oslavy?

- Aj ja sa zapájam do organizačných prác, ale chalani, čo mi akciu zabezpečujú, odviedli dobrú robotu. Nebolo na prípravu veľa času, ale všetko by malo byť pripravené a program oslavy zodpovedal tomu, čo pre mňa pohár znamená.

 

Váš koncept akcie sa líši od toho, aký mal Marián Hossa či Zdeno Chára...

- V Trenčíne už Stanley Cup viackrát bol, preto sme upustili od veľkej akcie na námestí s koncertmi a kompletným programom. Prioritou je, aby čo najviac ľudí malo možnosť odfotiť sa s trofejou. Na mojom zimnom štadióne je na to všetko pripravené.

Bol to váš nápad priviezť ho na Pohodu?

- Najskôr ma zamrzelo, že Stanley Cup príde v rovnakom termíne, ako je festival. Potom sme si však povedali, že by bolo fajn využiť to. Telefonoval som s Mišom Kaščákom, ktorému sa tá myšlienka priviezť pohár na Pohodu páčila a dohodli sme sa. Verím, že to bude zaujímavé. Pôjde o akýsi sprievod trofeje na akcii s 30-tisíc návštevníkmi. Trofej si plánujem priviezť na aute sám ako súčasť väčšej kolóny áut.

Nočná párty na hrade bude už bez prítomnosti verejnosti?

- Bude to priestor užiť si úspech s mojimi najbližšími, rodinou, kamarátmi a bývalými spoluhráčmi. Počet hostí je asi ako na väčšej svadbe, prídu aj nejakí priatelia z Ameriky. Anžeho Kopitara som nevolal, pohár bude mať deň po mne a k tomu mal aj nejaké narodeninové oslavy. Z Trenčína poletí pohár v prípade priaznivého počasia vrtuľníkom priamo do Slovinska. Ak by sa letieť nedalo, je pripravený aj záložný plán.

Dnes o polnoci sa končí dražba vašich spomienkových predmetov. Čo o nich záujemcom poviete?

- Hokejka aj dres sú originál použité kúsky z mojej kolekcie. Hokejka bola v hre aj počas play off! Som presvedčený, že každá vec má zberateľskú hodnotu a budem rád, ak výťažok z dražby pomôže dobrej veci.

Aukcia: Dres, čiapka, hokejka víťaza!

Najvzácnejšie kúsky z kolekcie víťaza môžete mať vo svojej zbierke! Marián Gáborík ponúka fanúšikom možnosť získať unikátne spomienkové predmety z finále a zároveň pomôcť dobrej veci!

Zo svojej zbierky venuje do aukcie ako hlavnú cenu originál podpísaný dres Kings, druhá cena je použitá hokejka Easton a tretia šiltovka Stanley Cup Champions.

Všetky s podpisom a osobným stretnutím pri odovzdaní! Najvyššia zverejnená cena, ktorá včera dosiahla 500 eur, sa týka prvej ceny (dresu). Druhú a tretiu cenu môžu získať oveľa nižšie ponuky! Stojí za to zapojiť sa do aukcie, končí sa dnes o polnoci.

Ako sa zapojiť do aukcie?

  • Pošlite SMS vtvare NC(medzera)SP(medzera)ponúknutá suma veurách (napr. NC SP 120 €) na číslo 6664. Vyvolávacia cena je 100 €, min. suma na prihodenie je 20 €, max. suma na prihodenie 200 €. Maximálna cena spätnej SMS je 0,50 €. Aukcia prebieha od 9. 7. 2014 do piatka 11. 7. 2014 do 23.59 hod. Text súhlasu so spracovaním osobných údajov nájdete na strane označenej Zábava.
  • Troch dražiteľov snajvyššími ponukami budeme kontaktovať telefonicky aich mená uverejníme vdenníku Nový Čas vutorok 15. 7. 2014. Oprávnenie na prevzatie vydraženého predmetu vzniká uhradením sumy na oznámený bankový účet.

Súhlas so spracovaním údajov: Odoslaním SMS súhlasím so spracovaním osobných údajov zaslaných prostredníctvom SMS (meno, adresa, email, tel. číslo) na dobu neurčitú spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., výhradne na účely marketingu. Tento súhlas možno kedykoľvek písomne odvolať.

Flotila pre trofej

O prevoz pohára sa okrem vrtuľníka postará aj flotila nablýskaných vozidiel BMW, ktorú zostavili priamo na požiadanie fanúšika tejto značky Mariána Gaboríka. Tvorí ju 6 vozidiel rôznych modelov v celkovej hodnote 600-tisíc eur! Jediným červeným autom je model X4, ktorý je novinkou na európskom trhu. Na Pohodu privezie Gáborík pohár osobne v čiernom BMW 6 cabrio za 120-tisíc eur, ktoré bolo špeciálne vyrobené ako reprezentatívny kus pre nasadenie vo filmoch či seriáloch.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?