Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.06.2014 00:00 | PR články

Na mobilnom trhu je rozruch – je tu operátor, ktorý nerobí drahoty!

Ceny za volania, ktoré vám doteraz ponúkali operátori, už dávno nie sú také výhodné, ako sa zdajú. Rozruch na trhu spôsobil FunFón, mobilná značka pre mladých.

So svojou Férofkou teraz stlačil všetky základné ceny na doteraz nevídaných 7 centov, navyše prináša svojim zákazníkom volania po 1. minúte zadarmo a internet za najviac 40 centov na deň.

Žiadna viazanosť, žiadne faktúry, žiadne zbytočné návštevy predajní, ani „férových“ 13 centov za volania, či neuveriteľných 25 centov za ememesky alebo 2,05 eur za megabajt. S FunFónom sú minúty, správy v rámci SR aj megabajt prenesených dát za 7 centov automaticky,  bez ďalších podmienok, záväzkov či poplatkov za balíčkoy. Samozrejmosťou sú aj volania v sieti FunFón po prvej minúte zadarmo.  Jeho tvorcovia tvrdia, že s novým FunFónom, ktorý dostal prívlastok „Férofka“ , chcú osloviť mladých, ktorí chcú byť  stále online a hľadajú možnosť, ako komunikovať za čo  najvýhodnejšie ceny. S FunFónom môžu sufrovať na internete ľubovoľne dlho a bez mesačných poplatkov, pričom zaň nezaplatia viac ako 40 centov za celý deň.

Je dobré vedieť...

Férofka – nový profil FunFónu, ktorý prináša všetko podstatné v rámci SR za 7 centov bez ďalších podmienok. A volania po prvej minúte v sieti FunFón zadarmo.

Denná Webofka – 200 megabajtov dát, ktoré máte každý deň s FunFónom k dispozícii na dáta s maximálnou rýchlosťou 7,2 Mbit/sek. Nech už surfujte koľkokoľvek, za internet nezaplatíte viac ako 40 centov za deň.

Čo sa dá robiť s 200 MB dát?

  • Stiahnuť zhruba 80 pesničiek,
  • pozrieť alebo zavesiť cca 200 fotiek,
  • zahrať sa približne 100 online hier,
  • poslať asi 13 000 odkazov na sociálnej sieti

Nižšie ceny jednoducho,  bez rizík a záväzkov

Prenos mobilného čísla funguje na Slovensku už niekoľko rokov. FunFón je však jediná predplatená služba, ktorá umožňuje preniesť číslo cez internet. Rozlúčte sa so svojim operátorom, ktorý od vás pýta viac ako FunFón. Prejsť na FunFón je jednoduché, stačí jediné: prísť na www.funfon.sk a kliknúť si na „prenes si číslo“.  Čo sa vám zmení, budú nižšie ceny volaní aj správ a výhodnejší internet. A navyše získate aj bonus za prenos čísla vo forme internetu v mobile na pol roka zadarmo. Vyskúšajte, je to nielen jednoduché, ale predovšetkým výhodnejšie. Všetko vybavíte online a navyše zadarmo na stránke www.funfon.sk.U nás nerobíme drahotyFunFón nemá problém pomenovať veci také, aké sú. Aj preto ho podporuje obľúbená a najúprimnejšia internetová celebrita, prostoreký Pišta Lakatoš. Špecialista na „naj fasa“ telefonovania pre mladých, Pišta Lakatoš v rozhovore pre FunfóNoviny:Ak sa pozrieme na aktuálnu ponuku mobilných operátorov, ktorá z nich je podľa teba fér?Ak sa pozrieme na základné ponuky služieb predplatených kariet bez balíčkov či mesačných poplatkov, ktoré sú bez balíčkov a ďalších poplatkov, tu sa ceny sa hýbu od 9 do 13 centov za minútu a jeden operátor dokonca pýta 25 centov za ememesku. Ja som urobil tak lacné minúty, správy a megabajty že až 7 centov. Na čo platiť veľké love iným operátorom, keď s FunFónom môžeš volať, písať a surfovať na nete len za parádnych 7 centov jak kráľ?. Pozrite, sa čo s FunFónom získate!Čo chceš svojim fanúšikom odkázať ? Prečo sa oplatí prejsť do tvojho King Domu?Vo FunFón kingdome sa nerobia drahoty. U nás si každý môže otvoriť hubu a baviť sa bárskde, o bársčom a s bárskym. Od Ivanky pri Dunaji po Deprešov, tu si každý môže visieť na nete koľko len chce a kde len chce. Navyše až polroka zadarmo. Vyhlasujem koniec zlým správam a nariaďujem už len originál dobré správy!Ak vás bavia Pištove reklamy, lajknite jeho Facebook a bavte sa!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a ruský minister obrany Sergej Šojgu
Ľadové slová ruského ministra! Silný odkaz pre Západ: Takýto máme PLÁN
Pestovatelia zo sadu Dobrý ježko zachraňovali úrodu.
Abnormálne teploty zamávali s prírodou: Spozorované úkazy spravia farmárom vrásky na čele
Vo vozidle museli vysať zeminu, zvyšky jedla aj iné nečistoty
Foto
Veľký test vysávačov do auta! Ktorý sa najviac oplatí? Tu sú výsledky
Kréta je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov.
Na gréckom ostrove prebieha najväčšie cvičenie: Desivý scenár!
Aerial drone view of Ruoholahti area, summer, sunset in Helsinki city
Tento jav v Helsinkách už neočakávali: Hovoria tomu takatalvi
(ilustr. foto)
Debatu o konci hazardu sprevádzali emócie: Poslanci schválil úplný zákaz pôsobenia herní a kasín
Americký prezident Joe Biden.
Američania to spravili a nik si to ani nevšimol: Skladujú to v Poľsku a v Nemecku
(ilustračné foto).
V Trenčíne zasahovali hasiči: Havária dvoch áut si vyžiadala troch zranených
Bez výskumu bývalej profesorky z Newnham College Sally Waughovej by bol prínos študentiek zabudnutý.
Zistenie prepíše učebnice dejepisu: Takáto je PRAVDA o prelomení Enigmy!
Železničná výpravkyňa si zarobila na problém.
Kupujete si lístok na vlak cez internet? Poponáhľajte sa! V tieto dni to nepôjde
Legendárneho Vémolu stopli zdravotné komplikácie.
Karlos Vémola lieta v problémoch: Je to vážne, rieši to polícia!