Utorok 19. 3.
Jozef
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.04.2014 06:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Legendárny seriál Krok za krokom: Takto vyzerajú jeho hviezdy po rokoch!

Rodičia sa milujú, no nevlastní súrodenci si nevedia prísť na meno!

Najmilší rodinný sitkom 90. rokov je aj o komplikovanom spolužití Fostrovcov a Lambertovcov, ktorí sa ocitli pod jednou strechou. Srdcia divákov si naoko rozhádaní súrodenci získali aj tým, že v núdzi si vždy dokázali podať pomocnú ruku.

Mama Carol Foster - Suzanne Somers (67)

Sexi mama, ktorá pútala pozornosť oslnivou krásou, sa nedokázala zmieriť so starobou. Aj preto sa Suzanne niekoľkokrát zverila do rúk chirurgov. Plastiky a botox zmenili herečkinu tvár na nepoznanie. V roku 2000 si prešla osobným peklom, keď jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Postavila si však hlavu a začala sa zaujímať o alternatívnu medicínu. Nad zákernou chorobou napokon vyhrala.

Brendan Lambert - Josh Byrne (30)

Malý Brendon sa stiahol do úzadia. Známy detský herec poriadne pribral a herectvo zavesil na klinec. Naposledy bol na verejnosti odfotený v dobovom kostýme na festivale historického šermu, ktorému sa nadšene venuje.

 

Al Lambert - Christine Lakin (35)

Sympatickej blondínke, ktorá mala vždy bližšie k chlapcom ako k hraniu s bábikami, sa herecká kariéra podarila. Na rozdiel od svojich kolegov si Christine Lakin zahrala v desiatkach filmov a svojimi šteklivými fotkami zaplnila aj titulky magazínov.

J. T. Lambert - Brandon Call (37)

V dvanástich rokoch zabodoval ako Hobie v seriáli Baywatch. Neskôr sme ho spoznali ako ušatého a podrývačného výrastka J. T.-ho, ktorý vždy dokázal rozosmiať. Z jeho života sa však úsmev postupne vytratil. Po odvysielaní seriálu nové úlohy neprichádzali a peniaze prehajdákal. Navyše, po nakrúcaní jedného z dielov ho náhodne postrelili. Call sa z toho, našťastie, dostal a dnes mu na živobytie zarába benzínová pumpa.

Mark Foster - Christopher Castile (33)

Kto by si nepamätal útleho šprta v okuliaroch? Zaujímavé je, že Christopher alias Mark zostal verný svojej povesti bifľoša aj po nakrúcaní. Po štúdiu na vysokej škole sa opäť ocitol medzi lavicami - ako učiteľ. A tak dnes mladí Američania môžu zažiť seriálovú hviezdu ako vyučujúceho ekonómie.

Karen Foster - Angela Watson (38)

Krásna a trošku spomalená Karen mala podobný osud ako jej seriálová sestra Dana. Aby z nej rodičia vychovali hviezdu, ťahali Angelu na kastingy a súťaže krásy. Dcéra farmárov tak získala 60 koruniek a zozbierala 200 trofejí. Hoci samotná herečka nápor slávy uniesla, jej peniaze si privlastnila rodina a Angela sa musela s rodičmi súdiť. V súčasnosti s herectvom skončila a zadarmo radí ľuďom v tom, ako sa majú starať o majetok, aby nedopadli ako ona sama.

Dana Foster - Staci Keanan (39)

Herečka má ruské korene a jej pravé meno je Anastasia Sagorsky. Seriálová intelektuálka, ktorá má na všetko svoju odpoveď, to v živote nemala ľahké. Nálepka premúdrenej Dany sa s ňou ťahá po celý život a výraznejšiu rolu už nedostala. Navyše už ako malá sa stala otrokyňou predstáv vlastnej matky, ktorá z nej chcela mať hviezdu. A tak sa Staci už ako štvorročná objavila na obálke časopisu a detstvo trávila najmä chodením po kastingoch.

Strýko Cody Lambert - Sasha Mitchell (46)

Bláznivý „Kouďák“ s obmedzenou slovnou zásobou a bývajúci v karavane na dvore, začínal v skutočnosti ako model u Calvina Kleina. Rovnako ako Patrick Duffy aj Sasha Mitchell zahviezdil v kultovom Dallase, kde počas dvoch rokov hral Džejárovho nemanželského syna. Po tom, čo ho v roku 1995 manželka obvinila z domáceho násilia, vyhodili ho aj zo seriálu Krok za krokom. Manželstvo so Jeannette Denise, s ktorou mal štyri deti, sa nakoniec skončilo rozvodom.

Otec Frank Lambert - Patrick Duffy (65)

Herec, ktorý si zahral dobráckeho otca Franka a majiteľa stavebnej firmy, bol už ostrieľanou tvárou. V tom čase mal Duffy za sebou postavu ropného magnáta Bobbyho Ewinga z legendárneho Dallasu. A rovnako pestré to mal aj v súkromnom živote. V 25 rokoch sa pri budhistickom obrade oženil s Carlyn Rosser, ktorá bola o desať rokov staršia, spolu majú dvoch synov. Hoci k sympatickému Američanovi patrí úsmev, skrýva za ním veľa bolesti. V roku 1986 počas prestrelky v rodinnom podniku v Montane prišiel o oboch rodičov.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Matka nechala svoje batoľa († 16 mes.) zomierať krutou smrťou! Mrazivé detaily prípadu
(ilustračné foto)
Ničivý jav odrezal stovky ľudí od zvyšku krajiny! Pokusy o evakuáciu zlyhali
Porota ho označila za najlepšieho tanečného športovca v histórii šou.
Foto
Vytočení diváci po vypadnutí Ďuricu z Let's Dance: Sklamanie, sú tam oveľa slabší!
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Šimkovičovej návrh zákona zasypala kritika: Prichádza zmena! Čo žiadajú zamestnanci RTVS?
Čo bývalému policajtovi na Filme Vojna policajtov prekážalo najviac?
Foto
Nespokojný expolicajt Michal o filme, kde sa blysol aj Rytmus: Z mužov zákona spravili opilcov!
Žiaci doniesli vlastnoručne zdobené kraslice, ktoré nalepili na veľký podklad.
Foto
Školáci vo Svidníku dozdobili veľkonočnú maxikraslicu: Pôjde o rekord? Takú krásu uvidíte už z diaľky!
Putin si zaistil prezidentské kreslo na ďalších šesť rokov
Foto
Z Putina sa opäť stal šéf Kremľa: Vrúcne gratulácie z Číny! Desivé, kto každý je na jeho strane
30,4 km. Ide o výšku, pri ktorej sa balón vznáša nad zemským povrchom.
Foto
Večera vo vesmíre pre vyvolených: Michelinské pochúťky a pohľad na našu Zem! Závratná cena za lístok
Predlohou bol elektrický pickup Elona Muska.
Mobil, ktorý priláka všetky pohľady: Imidžovka pre zberateľov! Inšpiráciou je Muskov tátoš
(ilustračné foto)
Bratislavčania, pozor: Na známej ulici začnú stavebné práce, opravy potrvajú niekoľko mesiacov
Nemecký minister obrany Boris Pistorius (vpravo) na zasadnutí parlamentu v Berlíne.
Poľsko a Nemecko aktivujú tankovú koalíciu: Preberajú zodpovednosť za sily rýchlej reakcie
Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona počas tlačovej konferencie v Senci.
Foto
Veľké komplikácie na repre zraze: TOTO vyšetrenie poslalo domov 4 hráčov!