Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.04.2014 14:00 | Správy | Domáce správy

Luxusná dovolenka nášho budúceho prezidenta: Kiska rozprávkovo odškodnil svoju manželku!

Po náročnej kampani náročný oddych. Andrej Kiska (51) sa len dva mesiace pred nástupom do prezidentského úradu vybral na utajovanú dovolenku s manželkou Martinou (38) a dvoma deťmi.

Rodinka si užíva chvíle vo svetoznámom letovisku, kde nie je núdza o celebrity z Hollywoodu a megalomanské obchodné centrá. Dovolenka v dubajskom raji určite potešila práve Kiskovu manželku, ktorá len ťažko znášala zaneprázdnenosť budúceho prezidenta počas búrlivej kampane. Kiska preto neváhal ani chvíľu a rodine doprial dovolenku, na ktorú tak skoro nezabudnú.

Vypočul jej želanie! Martina Kisková sa počas prezidentskej kampane zdržiavala v ústraní v Českej republike. Až po oznámení konečných výsledkov sa exkluzívne pre Nový Čas rozhodla prehovoriť o svojich pocitoch.


Jej úprimná spoveď o tom, ako si musela zvyknúť na časté okamihy bez manžela, pravdepodobne zapôsobila na samotného Kisku, ktorý ju o pár týždňov zobral na luxusnú dovolenku do Dubaja. Mal hlavne oveľa menej času na rodinu, čo sa teraz trochu zlepšilo. Verím, že budeme spolu viac ako posledné mesiace,“ povedala Martina Kisková v rozhovore po voľbách.

Oddych v raji

Andrej Kiska neváhal a pred niekoľkými dňami odcestoval s rodinou do jedného z najluxusnejších letovísk na svete do Dubaja. Kiskovci sa ubytovali v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli Jumeirah Beach, ktorý svojim hosťom poskytuje servis v podobe 13 reštaurácií, vodného parku a súkromnej pláže. Cena za týždňový pobyt v raji sa podľa slovenských cestovných kancelárií môže pritom pohybovať na hranici až 10 000 eur.

 

Posledné chvíle súkromia

Dovolenku hlavne Kiskova manželka s dvoma deťmi, ktorí budú musieť o dva mesiace akceptovať fakt, že hlava rodiny bude mať na nich menej času pre nové povinnosti. Výlet do exotickej krajiny môže byť ich poslednou spoločnou dovolenkou v živote bez prítomnosti ochranky a špeciálnych opatrení. Napriek veľkej zmene životného štýlu sa Martina Kisková cez všetko preniesla a na manžela je hrdá. Nebudem sa tváriť, že od začiatku som bola nadšená. Mala som na to inú optiku ako väčšina národa, keďže je to otec našich malých detí a môj partner. S odstupom času som to akceptovala a dnes som rada, že sa mu to podarilo,“ uzavrela v povolebnom rozhovore pre Nový Čas.


Dovolenkový raj

Letovisko Jumeirah v Dubaji, kde sa Kiskovci nachádzajú, patrí k najluxusnejším na svete. Okrem nespočetného množstva reštaurácií a najnáročnejších hotelových služieb sa blízko neho nachádza najväčšie nákupné centrum na svete The Dubai Mall a najvyššia budova sveta Burj Dubai. Rodina budúceho prezidenta sa môže pochváliť aj susedstvom s luxusným palmovým súostrovím, ktoré bolo vybudované umelo pre boháčov z celého sveta. Vily v stredisku Palm Jumeirah majú hviezdy ako David Beckham, Brad Pitt či Robert De Niro.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Expla si podali Junior a Marcel.
Foto
Expla si zobrali do parády Junior a Marcel: Chceš byť moderátor Fun rádia? Natri mu chrbátik!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA
Ruský prezident Vladimir Putin.
Problémy v živote Putinovej exmanželky? Úrady zasiahli proti jej partnerovi! S týmto sa môžu rozlúčiť
Poľský prezident Andrzej Duda sa stretol s Donaldom Trumpom.
Foto
Súkromné stretnutie Trumpa a Dudu: Spoločná večera! O čom išlo?
Volodymyr Zelenskyj.
Slová, ktoré chcel Zelenskyj počuť: Ukrajina má dôvod na radosť! EÚ by im mala poskytnúť urgentnú pomoc
Ilustračné foto
Foto
Úrady vydali najvyššie varovanie: Tisíce ľudí evakuujú! Krajine hrozí NIČIVÝ jav
(ilustračné foto).
Izrael sa chystal zaútočiť na Irán: V tom sa stalo niečo nečakané! Krajina náhle otočila