Utorok 19. 3.
Jozef
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.04.2014 16:30 | Správy | Domáce správy

Slovenka obvinená z vraždy britského milionára: Prvé FOTKY po zatknutí!

Tri dni utekala zo Španielska krásna Slovenka Mária Kukučová (24) z Novej Bošáce.

Podľa španielskych médií, ktoré sa odvolávajú na políciu, bola totiž hlavnou podozrivou v súvislosti s usmrtením britského milionára Andrewa Busha († 48). V súčasnosti je už obvinená z vraždy. Britského milionára Andrewa Busha († 48) zavraždili v sobotu v jeho luxusnej rezidencii v Španielsku.

Miestne médiá označujú v tejto súvislosti ako podozrivú Bushovu expriateľku Slovenku Máriu Kukučovú (24). Mladá žena a príležitostná modelka tvorila s obchodníkom pár tri roky. Potom sa vzťah skončil. Po smrti boháča poslala Mária údajne najbližším správu, že všetko, čo spravila, bolo v sebaobrane. Potom prerušila s rodinou akýkoľvek kontakt. Novému Času sa však podarilo zistiť, že za ňou do Španielska priletel jej súčasný priateľ Peter, aby sa spolu mohli vydať na Slovensko.

Krásnej Márii sa zo Španielska skutočne podarilo utiecť. „Prišla sa sama prihlásiť na políciu v Novom Meste nad Váhom, odkiaľ ju kriminalisti predviedli na Obvodné oddelenie PZ do Trenčína. Tam ju policajti vypočúvali na základe medzinárodného zatykača, ktorý už bol vydaný a obvinili ju z vraždy. Sudca rozhodne, či podozrivá Mária pôjde na slobodu alebo do väzby. Isté je, že najbližšie noci strávi v cele predbežného zadržania v Trenčíne,“ povedal náš zdroj.

Informácie Nového Času potvrdila aj Bushova exmanželka Sam. Práve s ňou má boháč 19-ročnú dcéru. „Celá rodina je absolútne nadšená, že Máriu chytili. Moja dcéra teraz môže pokojne spať a trúchliť,“ napísala exmanželka na sociálnu sieť. „Vedela som, že nevzdelaná slovenská modelka sa nemôže skrývať príliš dlho bez pasu alebo peňazí. Nemala, kam ísť,“ dodala neskôr s tým, že od zaćiatku veľkého pátrania po Slovenke ju nazývala monštrom, ktorý ju pripravil o exmanžela.

 

Naša polícia sa k prípadu nevyjadruje, pretože nedostala povolenie od španielskych kolegov. Ak ju budú Španieli chcieť, je možné, že Máriu vydáme do zahraničia.

 

Ako sa to stalo?

Nová milenka Andrewa Busha je podľa médií presvedčená, že smrť milionára má na svedomí krásna Slovenka. Ruska Mária Korotaeva opísala detaily z osudného dňa, po ktorom skončil obchodník so zlatom s prestrelenou hlavou. Keď sa podľa jej slov s Bushom vracali do honosnej vily, objavila sa jeho exmilenka v spoločnej spálni. „Zišla som dole a povedala mu, aby si to s bývalou vybavil a ja ho zatiaľ počkám vonku v aute,“ povedala Korotaeva. Kým však čakala v Bushovom Hummeri, začula z vily krik a buchot. „Jeho bývalá potom vybehla z domu a kričala, aby som vystúpila z toho auta,“ dodáva Korotaeva. Potom podľa nej slovenská kráska aj s Hummerom zmizla. Blízki pripúšťajú, že ak Mária Kukučová skutočne strieľala, tak jedine v sebaobrane.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Withdraw cash from an ATM.
Technická porucha: Z bankomatov sa ťahali obrovské množstvá peňazí! Spoločnosť ich zúfalo žiada späť
Konstantin a Aryna prežíval radostné spoločné chvíle.
Foto
Obrovský smútok svetovej dvojky: Prišla o životnú lásku († 42), zomrel hokejový reprezentant
ilustračné foto
Napätie na mori narastá: USA však nepoľavuje, svojho spojenca bude brániť!
Severokórejský vodca Kim Čong-un dohliadal na sériu palebných cvičení delostreleckých jednotiek.
Foto
Kim Čong-un sa zúčastnil veľkého cvičenia: Svetu zovrie krv v žilách! Hrozivé manévre
Foto
Bývalí tréneri o Čavričovom odmietnutí repre: Nech si uvedomí, prečo dostal občianstvo!
Na snímke sprava prezidentka SR Zuzana Čaputová a český prezident Petr Pavel
Čaputová po schôdzke s českým prezidentom: Dôležitý odkaz oboch hláv štátu!
Ilustračné foto
Hrozí Európe kolaps?! Meteorológ vydal desivé varovanie: TOTO je mapa mŕtvych zón
Foto
Legendy Košíc Lukáč a Slovana Rusnák sa stavili: O čo ide?!
Americký prezident a prezidentská kandidát Joe Biden
USA sa pripravujú: Bidena čaká dôležité stretnutie! Aha, kto navštívi ich krajinu
Marec. Teraz je most v havarijnom stave, preto sa ho rozhodli vymeniť.
Najvyťaženejší most v Prešove vymenia: Pripravte si pevné nervy! Bude to stáť riadny balík
Ilustračné foto
Matka nechala svoje batoľa († 16 mes.) zomierať krutou smrťou! Mrazivé detaily prípadu
(ilustračné foto)
Ničivý jav odrezal stovky ľudí od zvyšku krajiny! Pokusy o evakuáciu zlyhali