Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.03.2014 18:00 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Tragický víkend motoristov: Zahynuli štyria muži a jedna žena!

Pri havárii štvorkolky zahynul podnikateľ Vincent († 52). Počas víkendu pri nehodách na Slovensku prišli o život ďalší traja muži a jedna žena.

V lese za obcou Hrabkov (okres Prešov) v nedeľu popoludní havaroval podnikateľ Vincent G. († 52) z obce v okrese Prešov. Podľa doterajších zistení sa štvorkolka prevrátila, podnikateľ utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. "Na mieste zasahovali záchranári, na pomoc prešiel aj vrtuľník," povedal pre Čas.sk Andrej Hirjak z operačného strediska záchranárov. 

  "Bude mnohým chýbať. Bol ženatý, mal dve deti. Podnikal v poskytovaní pohostinských služieb. O niekoľko dní mal mať narodeniny. Je to veľmi smutné," povedal Vincentov kamarát.   

Auto šoféroval mladík (18)

V nedeľu popoludní na ceste pri obci Prečín (okres Považská Bystrica) havarovalo osobné auto BMW so štyrmi osobami. Martin K. (†21) z Praznova (mestská časť Považskej Bystrice), ktorý sedal na zadnom sedadle, zraneniam podľahol. Zranili sa aj ďalší traja. Nie je vylúčené, že príčinou dopravnej nehody bola vysoká rýchlosť. Auto vyletelo z cesty v pravotočivej zákrute. Za volantom sedel mladík (18), ktorý mal vodičský preukaz veľmi krátky čas.

"Chodievali sa voziť, partia mladíkov. Na tom mieste už bolo viacero havárií, hoci tam policajti často merajú rýchlosť. Martin chodieval robiť s jedným mladíkom z našej dediny do mesta na severnom Slovensku," povedal sused nebohého mladíka.

Zahynula vodička osobného auta

V katastri obce Veľká Čausa (okres Prievidza) sa v sobotu podvečer zrazili dve osobné autá Honda Civic a Seat Ibiza. Vodička hondy Tatiana Š. († 47) z Prievidze zraneniam na mieste podľahla, spolujazdkyňu (68) previezli do nemocnice. Ťažko sa zranila aj vodička (37) druhého auta.

"Na mieste obidvoch nehôd boli aj súdni znalci z odboru dopravy. Príčiny nehôd vyšetruje dopravná polícia," povedala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

Motorkár sa zrazil s traktorom

Ján D. († 22) z obce Kálnište (okres Svidník) sa podľa dostupných informácií na ceste medzi obcami Hlinné a Hanušovce (okres Vranov nad Topľou) v sobotu popoludní zrazil s traktorom. Smrteľnú nehodu pre Čas.sk potvrdila prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Záchranárom sa mladého motorkára nepodarilo oživiť. Na mieste nehody, ktorej príčiny vyšetruje polícia, bol aj znalec z odboru dopravy. Traktoristovi alkohol v dychu nezistili. "Otec toho mladého muža robí v Košiciach, mama v zahraničí. Deti boli doma samé... To je veľké nešťastie..." povedala suseda

Posledné zakývanie starostovi

Na ceste medzi obcami Kolta a Čaka (okres Nové Zámky) sa v sobotu krátko po 13. hodine Viktor V. († 54) zo Semerova (okres Nové Zámky) na motorke Harley Davidson prešiel v ostrej ľavotočivej zákrute na pravý okraj cesty a preletel cez viac ako desať metrov široký potok.

 

Stroj potom tvrdo narazil na zem a jazdca vyhodilo zo sedadla. Viktor letel približne 15 metrov a dopadol na pole. Privolaným záchranárom sa motorkára nepodarilo oživiť. ,,Príčinou smrteľnej dopravnej nehody bolo pravdepodobne nedostatočné venovanie sa riadeniu motocykla a rýchlosť," povedala pre Čas.sk nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

"Bol to obrovský chlap, veselý. Zapájal so do mnohých aktivít v obci. Veľmi pekne fotografoval. Stretol som sa ním na ceste v sobotu popoludní krátko pred jeho tragickou nehodou. Ešte sme sa pozdravili. Bolo to jeho posledné zakývanie..." povedal pre  Čas.sk starosta Semerova Imrich Hrabovský.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému
(ilustračné foto)
Chráňte svojich psíkov! Šíri sa NÁKAZA srdcovým červom: Desivé, čo parazit spôsobuje
Magda Šebestová (38).
FotoVáš Tip
Desivá NEHODA missky Šebestovej: Chvíľa nepozornosti ju stála veľa! S TÝMTO sa môže rozlúčiť
(ilustračné foto).
Špecializovaný trestný v kauze Rapid Life: Oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho?
(ilustračné foto)
Ukrajine sa podarila veľká vec! Hlásia úspech: Rusi budú zúriť
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.
Šutaj Eštok o novom riaditeľovi ÚIS: Táto vec mu od jeho nástupu robí radosť