Utorok 19. 3.
Jozef
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.02.2014 18:00 | Správy | Zahraničné správy

Poznáte samých seba skutočne dobre? Tieto dvere vám prezradia, čo ste možno ešte nevedeli!

Desať dverí, jedna voľba... Test osobnosti odhalí, aký v skutočnosti ste.

 Myslíte si, že o sebe viete naozaj všetko? Vyberte si jedny z dverí na obrázku a možno o sebe zistíte niečo, čo vám doteraz unikalo. Voľby, ktoré robíme podvedome, dokážu o ľudskej duši veľa napovedať. Tento test osobnosti priniesla stránka www.connectiontocreative.com a stal sa hitom na Facebooku. Svoje dvere si v teste vybrali ľudia po celom svete, teraz na to majú príležitosť Slováci.

Ktoré  sú tie vaše?

1 Ste zábavná osobnosť, máte radi všetko vzdušné a svetlé. Váš život je o starostlivosti o druhých a tiež o radosti z maličkostí, akú vo vás môže vyvolať vôňa obľúbenej sviečky či čerstvý chlieb z pekárne. Pravdepodobne máte záľubu v cestovaní a poznávaní cudzích kultúr. Chcete každému skutočne dopriať a vytvoriť srdečnú atmosféru sa vám darí veľmi ľahko. Dôležité pre vás je zapamätať si, že ak budete potrebovať pomoc vy, netreba sa báť o ňu požiadať.

 

2 Záležitosti máte radi jasné, čisté, priame, prekáža vám zbytočné prikrášľovanie reality či chodenie okolo horúcej kaše. Možno silou mocou zápasíte o to, aby bol váš život perfektný, ale... Nechýba vám niečo? V práci sa snažíte a na svoje zásluhy ste hrdý. Ale aj keď tvrdo pracujete, či už v zamestnaní alebo v škole, nemali by ste zabúdať na svoj osobný rozvoj, svoje skutočné JA. Život je o hľadaní rovnováhy, pestrosti a vytváraní nezabudnuteľných zážitkov. Ak máte pocit, že už dlho chodíte po vyšlapaných chodníčkoch, vyskúšajte inú cestu. Možno vás prekvapí!

 

3 Je zrejmé, že ste nepredvídateľná osobnosť a ľuďom, ktorých si pustíte do života, pripadáte veľmi zaujímavý. Ste všestranný a dobrý vo viacerých smeroch. Ste tiež umelecká duša a to sa môže prejaviť rôznym spôsobom. Dokážete vytvoriť z ničoho niečo, cudzie vám nemusia byť napríklad second-handy. Viete vdýchnuť život starým veciam. Môžno vám je dobre, keď ste zalezený doma, kde máte vlastný svet, ale pamätajte, že sem-tam z neho treba vyjsť von. Je čas zísť z oblakov späť na zem!

 

4 Ste sentimentálna duša a občas viete byť trošku dramatický. Máte v sebe osobnosť umelca, vďaka tomu sa radi prejavujete písaním, hudbou alebo v inom druhu umenia. Vaša povaha je dvojitá – raz ste otvorený a priateľský, inokedy uzavretý a užívate si samotu. Myšlienky a problémy si často nechávate pre seba. Aj keď si myslíte, že by ich nikto nepochopil, skúste sa otvoriť sa a zdielať ich s druhými. Budete sa potom cítiť oveľa lepšie. Hlboko v duši môžete byť nespokojný, no pred ostatnými sa budete tváriť, že ste v poriadku. Uvedomte si, že ostatní sa s vami chcú podeliť o svoje pocity a chcú, aby ste sa s nimi o tie vaše podelili tiež.

 

5 Je pre vás veľmi dôležité zapadnúť a mať pocit, že ste pánom každej situácie. Vo vašom živote sa stále niečo deje a až keď ste výkonný, cítite sa dobre. Vaša zaneprázdnenosť môže viesť k tomu, že pre vás bude potrebné nachvíľu sa zastaviť a zorientovať v situácii. Okrem toho, čo chce vaše telo? Nie je hriechom, ak sa zrelaxujete napríklad v pondelok a úplne vypnete. Doprajte si čas na to, aby ste zistili, čo vás vlastne baví. Vyskúšajte napríklad nové hobby, ktoré nepatrí do vašich každodenných kolají. Objavujte sami seba, aj keď to má byť prostredníctvom oddychu. Život nie je pretek.

 

6 Ste sebavedomá osoba, citlivá na detaily. Môžete pôsobiť ako pohodová osobnosť, čo má rada vzrušenie, avšak vo vnútri ste to stále VY. Na svojom vystupovaní si dávate záležať a zaujíma vás, ako vás vidia ostatní. No napríklad vnútri vášho auta alebo domu máte pravdepodobne neporiadok. Občas idete sami proti sebe, čo môže byť zničujúce... Život človeka, ktorý je plný protikladov asi nie je jednoduchý, že? Nezabúdajte zhlboka dýchať a relaxovať. Nie vždy musíte potešiť ostatných a vyhovieť všetkým. Snažte sa zistiť, akými v skutočnosti chcete byť a čo chcete naozaj robiť.

 

7 Ste priamy minimalista, ktorý má stále niečo na práci. Staráte sa o druhých a svoj čas venujete všetkému, len nie sebe. Ste trošku sentimentálny, takže sa radi obklopujete spomienkami a vecami, ktoré vám ich pripomínajú. Rodina a priatelia, tí sú pre vás dôležití, spravili by ste pre nich všetko. Sami seba v živote nekladiete na prvé miesto a to vás robí spokojnými a napĺňa pocitom bezpečia. Čo by však VÁS potešilo? Čo by VÁM spestrilo a spríjemnilo život? Aj keď vám život dáva úlohy – ste matka či otec, manželka či manžel, učiteľka alebo manažér, atď., stále je to VÁŠ život. Zastavte sa a zamyslite nad tým, ako chcete aby vyzerala vaša budúcnosť. Každý pochopí, že chcete, aby sa aj vám diali krásne veci. Carpe diem – uži život.

 

8 To, že ste zábavná a hravá povaha, vás udržuje večne mladým. Aj keď ste bezstarostný a ľahko sa s vami vychádza, predsalen sú oblasti vášho života, v ktorých ste menej sebavedomý a máte obavy. Máte problém sám seba zorganizovať, často neviete čo s problémom vo vašej hlave, kde ho začať riešiť. Možno ste hrdá osobnosť, avšak musíte sa naučiť mať sami seba ešte viacej radi. Dajte si čas a objavte svoje skryté ja prostredníctvom sebavyjadrenia. Ako sa práve teraz prejavujete svetu? Pamätajte, že vo vašom okolí su ľudia, čo vám radi pomôžu. Ale musíte im dať najavo, že ste ich snahu pomôcť schopní prijať. Život bude hneď ľahší, keď si ľudí pustíte bližšie k telu.

 

9 Ste nepredvídateľná osoba, ktorá vždy vie, ako dať veci do pohybu. Ste úžasný v riešení problémov a to vás robí na vašej úspešnej ceste životom šťastnými. Máte radi, ak sú veci nekomplikované a uspokojíte sa aj s priemerom. Veď prečo by ste mali chcieť niečo viac? Je jednoduché vás potešiť a vy radi tešíte iných. Oprava susedovej toalety, vtáčia búdka, čo poteší vašu mamu či pomoc priateľovi so zariaďovaním domu – ste vždy tu, aby ste podali pomocnú ruku. Pamätajte si, že život je výnimočný. Je v poriadku, ak si občas doprajete niečo špeciálne. Pretože aj vy ste špeciálny!

 

10 Ste osoba, ktorá dokáže úprimne oceniť stabilitu a istotu. Dá sa na vás spoľahnúť a ste pyšný na svoju záľubu v detailoch a kvalite. Vždy viete, čo dostane. Do ničoho totiž neinvestujete predtým, ako si overíte, že to stojí za to. Milujete bezpečnosť a ochranu v každej oblasti vášho života. Nepotrebujete mať nič navyše, ak v tom nevidíte zmysel alebo úžitok. Je možné, že vo vás drieme kreatívna duša, ktorú však z nejakých dôvodov nechcete nechať sa prejaviť. Možno je to písanie, hudba či iné umenie, zatiaľ ste si zo svojho nadania však neurobili zamestnanie. Máte pocit, že vaše problémy sú len vaše a ostatných nimi netreba zaťažovať. Majte na pamäti, že ukázať svoje pravé ja svetu, alebo dajme tomu aspoň susedom, nie je hriech. Sme všetci len ľudia.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Policajti udelili pri kontrole v Bratislave 14 cudzincom pokuty pre porušenie povinností vyplývajúcich zo zákona.
Foto
Policajná akcia v Bratislave: Neoprávnený pobyt cudzincov?! Aha, čo odhalili
Speváčka Lucie Bílá
Bolestivé PRIZNANIE Lucie Bílej: Bola som znásilnená! Strašné detaily otrasného činu
Ilustračné foto
Pripravte sa, príde to už čoskoro: Pocíti to rovnako celý svet! Všetko sa začne skoro ráno a...
Hniezda si stavajú na lampách, komínoch či iných vyvýšených plochách. Počet hniezdiacich bocianov v roku 2023: 1 456 ks
Váš Tip
Po desiatich rokoch sa na Slovensku deje medzinárodné sčítanie bocianov: Pomôcť vedcom môžete aj vy! Ako na to?
Ilustračné foto
Ničivý požiar rodinného domu: Strasie vás, čo ho malo spôsobiť! Možno to máte doma aj vy
Pohľad na stavbu zrútenej mostnej konštrukcie pri Iliašovciach.
Posun v prípade tragického pádu mosta na Spiši! Uznal súd statičku za vinnú?
Juraj Bača bol celý týždeň na antibiotikách.
Foto
Zdravie Juraja Baču v ohrození: Skončil v rukách zdravotníkov, infúzie počas Let's Dance!
S Jánom Kubišom sa v relácii Včas rozprávala Benita Feketeová.
Prezidentský kandidát Ján Kubiš v relácii Včas: Slovensko nie je v medzinárodnej izolácii
Withdraw cash from an ATM.
Technická porucha: Z bankomatov sa ťahali obrovské množstvá peňazí! Spoločnosť ich zúfalo žiada späť
Konstantin a Aryna prežíval radostné spoločné chvíle.
Foto
Obrovský smútok svetovej dvojky: Prišla o životnú lásku († 42), zomrel hokejový reprezentant
(Ilustračná foto)
V regióne stúpol počet ochorení: Pribudlo mnoho pacientov! Zatvárali aj školy
ilustračné foto
Napätie na mori narastá: USA však nepoľavuje, svojho spojenca bude brániť!