Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.01.2014 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Záťah na opitého Luknára nebola náhoda: Udal niekto herca polícii?

Herec Roman Luknár (48) si pitím za volantom poriadne zavaril.

Podľa informácií Nového Času policajná kontrola nebola náhodná a známeho herca zrejme niekto udal. Jeho kolegov táto kauza zaskočila, pretože ho považujú za zarytého abstinenta. Luknárovi sa vypomstilo, že po vypití niekoľkých pohárikov si sadol za volant. Zastavila ho hliadka a začal sa kolotoč nepríjemností. „Nemal som pocit, že pôjde o takýto problém. Bol som predsa v blízkosti domova v čase, keď nebolo v okolí ani živej duše,“ povedal o svojom neuváženom konaní Luknár.

Podľa informácií Nového Času však v hercovom prípade nešlo o náhodné zastavenie hliadkou. Niekto totiž polícii oznámil, že Luknár si sadá za volant opitý. „Polícia dostala tip, že pán Luknár si vypil a potom odišiel autom. Na miesto bola preto vyslaná policajná hliadka,“ prezradil zdroj. Nový Čas oslovil samotného herca, či tuší, kto ho mohol udať, no do uzávierky sa k tejto otázke nevyjadril rovnako ako aj polícia.

Ešte v stredu dopoludnia Luknár nakrúcal Panelák a podľa vyjadrení štábu sa tešil na pár dní voľna. „Hovoril, že je unavený a že potrebuje trochu vypnúť,“ opísal chvíle pár hodín pred udalosťou jeden z členov štábu. Zrejme si tak herec chcel po namáhavom kolotoči nakrúcania dopriať trochu relaxu.

Je však prinajmenšom zvláštne, že po rokoch abstinovania opäť siahol po poháriku. Od roku 1998 bol totiž zarytým abstinentom a nedoprial si ani dúšok. „Nič sa nezmenilo. Nepijem. Bola to jednorazová a, žiaľ, z mojej strany neuvážená záležitosť,“ zdôraznil po vytriezvení Luknár.


Kolegovia nič netušili

 

Luknárovi kolegovia si rozhodne nemyslia, že by sa často pozeral na dno pohárika. „Keď sme sa stretli, nemal som pocit, že by pil. Nebývam s ním večer, ale keď sme boli spolu v práci, tak určite nepil,“ uviedol Robo Jakab. Rovnaký názor má aj Štefan Skrúcaný: „Neviem o tom, že by mal Roman nejaké problémy s alkoholom.


Tá správa ma zaskočila, podľa mňa bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.“ Prekvapenie neskrývala ani jeho kolegyňa Zuzana Vačková. „Roman bol vždy v stopercentnej pohode, kondícii, nikdy s ním nebol problém, ani s alkoholom, ani s ničím. Neviem si vysvetliť, aký skrat musel nastať, keď sa mu prihodilo to, čo sa mu prihodilo,“ povedala herečka.

Mal v krvi 1,73 promile

Herca skontrolovala policajná hliadka 16. januára 2014 o druhej ráno. Po vykonaní dychovej skúšky mu v dychu namerali 0,83 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,73 promile alkoholu. V superrýchlom konaní mu súd vymeral pokutu 500 eur a zákaz šoférovania na 14 mesiacov.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Ostré slová Hamasu: Hovorí o nebezpečnej eskalácii! Situácia nevyzerá dobre
Ilustračné foto
Traja mladíci sa tragicky utopili v rieke na Ukrajine: Snažili sa utiecť pred vojnou?
V Bratislave sa zrazil kamión s električkou.
Foto
V centre Bratislavy sa zrazil kamión s električkou: Hlásia zranených! Tvoria sa kolóny
Mirka zdokumentovala svoju prechádzku popri Váhu.
FotoVáš Tip
Zábery ako z rozprávky: Mirka šla na prechádzku pri rieku Váh, AHA, ako dokonalo zachytila rôznofarebnosť jari!
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.
Rázne slová Šutaja Eštoka v súvislosti s vyhrážkami o výbušninách: Avizoval prísnejšie tresty!
(ilustračné foto)
Krajina v strachu: Zaznamenali nebezpečný VÍRUS! Spôsobuje krvácanie z očí aj uší
(ilustračné foto)
Obrovský podvod! Polícia zhabala falošné bankovky v hodnote 50 miliónov eur
Varovanie pred búrkami
Vážne varovanie meteorológov: Slováci, pripravte sa na NEBEZPEČNÝ jav! Tu si dávajte pozor
ilustračné foto
Dodáva KĽDR balistické strely Rusku?! Situácia je vážna, Ukrajina musí konať
Priebeh dychovej skúšky (ilustračná foto)
Opitý vodič skončil v cele: Sila, koľko promile nafúkal v ranných hodinách!
Ilustračné foto
Vandali vyčíňali na detskom ihrisku: Strašné, čo tam urobili! Mesto po nich pátra
Babišoví sú spolu od roku 1992.
Foto
Monika Babišová už za manželom nesmúti: Po rozchode sa pochválila NOVÝM JA!