Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.01.2014 14:00 | Správy | Domáce správy

Tragická smrť malej Jessicy: Zomrela kvôli hasičovej nenaplnenej láske?!

Anjelik s blond vláskami sa už nikdy neusmeje, nikdy sa nevyparádi do škôlky a nikdy sa nedočká svojho vytúženého koníka...

Krásne dievčatko Jessica ( 5) odišlo tak nepochopiteľne, že jeh rodina sa s hroznou tragédiou nikdy nevyrovná. V novoročnú noc mladej rodine skrížil cestu hasič Roland ( 32), ktorý nečakane prešiel do protismeru a vrazil do nich. Rolandov otec prehovoril o nešťastnej láske svojho syna, ktorá bola podľa neho dôvodom tragickej nehody.

Obrovská tragédia, ktorá sa stala len pár hodín po Novom roku, nešťastne zasiahla dve rodiny. Anton (52) prišiel o svojho milovaného syna Rolanda ( 32), ktorý bol profesionálnym hasičom. „Mal toľko plánov, toľko chuti do života, že sa to nedá opísať. Desať rokov chodil s priateľkou a plánoval s ňou spoločný život. Práve na konci roka sa dozvedel, že priateľka ho podvádza. Bol z toho hotový, neuniesol to,“ plakal otec Anton, ktorý si myslí, že syn nechcel bez nej žiť. „Viete, keby aspoň to auto nešlo, keby strhol volant do poľa... Zabil aj nevinné malé dievčatko. Je mi to tak strašne ľúto,“ smútil nešťastný otec Anton.Rodina malej Jessicy ( 5) nedokáže vypovedať, aké prázdno zostalo po malom anjelikovi.Mala také šibalské očká, stále sa usmievala a tak veľmi sa tešila na svojho bračeka, ktorý sa má narodiť. Rozprávala o tom, ako pôjde do školy a aká je už veľká,“ spomínal na posledné chvíle s Jessicou rodinný príbuzný Štefan, ktorý s ňou bol tesne pred Vianocami. Rodičia Jessicy sú stále v nemocnici, pohreb preto vybavujú starí rodičia. Ani jeden však nedokázal pre obrovský žiaľ nič povedať.

 

V obci Borský Mikuláš o strašnej udalosti rozprávajú všetci len v slzách. Na Jessicu si spomínajú aj v škôlke, kde bola pre všetkých usmiatym anjelikom. „Jessica bola veľkou parádnicou, mala rada koníkov a túžila po nich. Aj jej najobľúbenejšou hračkou bol koník. Medzi deťmi bola veľmi obľúbená. Mala výrazný hlas, strhla ním aj ostatné deti a rada sa smiala,“ plakala pri spomienke na dievčatko riaditeľka škôlky Melánia Jankovičová. „Určite by nám teraz po sviatkoch rozprávala, čo všetko dostala pod stromček. Veľmi sa tešila do školy a bola nesmierne šikovná. Bola naším slniečkom a bude všetkým chýbať,“ dodala riaditeľka.


Každému, kto poznal malé dievčatko, zostala rana na duši, no rodičom zostane diera v srdci, ktorú sa už nikdy nezahojí. Obaja sú stále v nemocnici v zlom psychickom stave. Mamičkine bábätko, ktoré nosí pod srdcom, je našťastie v poriadku.

Nehoda sa stala štyri hodiny po polnoci, presne na Nový rok, keď sa rodina vracala z osláv. Pred obcou Borský Mikuláš prešiel hasič Roland ( 32) do protismeru a zrazil sa s autom, v ktorom sedela malá Jessica. Tá náraz neprežila. Jej rodičia utrpeli ľahké zranenia. Experti skúmajú, či bolo dievčatko pripútané, alebo nie. „Naďalej prebieha vyšetrovanie. V aute sa nachádzal podsedák a to, či bolo dievčatko pripútané, určia až ďalšie expertízy,“ povedala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Súd vzal do väzby ukrajinského ministra poľnohospodárstva: Znepokojivé obvinenia
(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Kolárovského prepustili po troch mesiacoch z psychiatrickej nemocnice v Hronovciach.
Nízlovej ex prepustili z liečenia: Najintímnejšia SPOVEĎ Kolárovského! Padli silné priznania
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Pre vdovu Majku bola rozlúčka s manželom veľmi bolestná.
Foto
Na Grúňovom († 81) pohrebe chýbala dcéra Renáta: Prečo sa neprišla rozlúčiť s otcom?!
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť