Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.01.2014 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Celebritné vzostupy a pády 2013: Komu sa tento rok darilo a komu ostali oči pre plač?!

Niektoré známe tváre si v roku 2013 prešli doslova peklom.

Niekto má veľa dôvodov na úsmev, keďže sa mu podarilo vrátiť na výslnie či poskočiť o stupienok vyššie, inému pri bilancovaní uplynulých dvanástich mesiacov ostali oči pre plač. Tu sú celebritní víťazi a porazení roka 2013!

VZOSTUPY

Marek Majeský (41)

Je stabilnou súčasťou momentálne najpopulárnejšieho seriálu Búrlivé víno, no zároveň sa mu podarilo aj niečo, o čom väčšina kolegov len sníva. Zahral si hlavnú rolu v novom slovenskom filme Kandidát, z ktorého sú všetci nadšení.

 

Milan Junior Zimnýkoval (35) a Marcel Forgáč (42)

Ide im karta! Po Adele a Sajfovi nastúpili v Rannej šou Fun Rádia a po Oliverovi Andrásym a Elene Vacvalovej zdedili kreslá v programe Nikto nie je dokonalý. Blahoželáme! Koniec koncov, nie sú to žiadne rýchlokvasené hviezdičky, ale profesionáli, ktorí už niečo dokázali.


Celeste Buckingham (18)

Už vlani sme na tomto mieste písali o Celeste Buckingham, ktorá zaujala svojím účinkovaním v SuperStar a najmä hitom Run Run Run. Čo je však oveľa dôležitejšie, v nasledujúcich dvanástich mesiacoch svoje kvality potvrdila, prišla s ďalšími dobrými piesňami a zvíťazila v kategórii Best Czech and Slovak Act v rámci MTV Europe Music Awards 2013. Aby toho nebolo málo, na spoluprácu si tľapla so samotným Pitbullom!

Gabriela Marcinková (25)

Najskôr k nám začiatkom minulého roka dorazila správa, že Gabika sa dostala do rebríčka najkrajších tvárí roka 2012 nezávislých kritikov pod značkou TC Candler, a potom získala rolu v seriáli Panelák. Sympatickej herečke sa darilo.

 Kristína Turjanová (34)

Kým Alexander Bárta po prestupe do Markízy musel opustiť jojkársky Panelák, Kristína Turjanová je pečená-varená v oboch televíziách. V Paneláku si ju ponechali a stala sa novou hviezdou – primárkou Ritou – v Búrlivom víne.


Mária Pietrová (29)

Dlhé roky hrala moderátorskú druhú ligu v STV, no prešla do Markízy a zakrátko si dokonca vyskúšala hlavné správy. No a úspešný rok má určite aj preto, že sa stala zákonitou manželkou syna miliardára Tomáša Chreneka mladšieho.


Hex

O pánoch z Hexu nebolo posledné roky veľmi počuť, i keď vidieť ste ich mohli kade-tade vždy počas letnej festivalovej sezóny. Dobré nové piesne však akosi neprichádzali... Teraz je všetko inak, skladba Keď sme sami posledného pol roka okupuje rozhlasový rebríček hranosti a ako sa zdá, páči sa stále viac.


René Štúr (37) a Sväťo Malachovský (41)

Pôvodný plán bol, že Panelák na chvíľu oživia, postavia, čo majú a pôjdu. No už sú jeho súčasťou rok a pol a ako sa zdá, ešte nejaký čas nám v úlohe robotníkov Imreho a Gejzu budú spríjemňovať večery. Diváci ich majú radi.


 PÁDY

Nora Mojsejová (55)

Z dažďa po odkvap, taký je životný príbeh podnikateľky a bývalej televíznej hviezdy Nory Mojsejovej za posledný rok. Azda už ani ona sama sa nevyzná vo všetkých možných žalobách, ktoré sa na ňu valia, takže vás podrobnosťami na tomto mieste ani nebudeme zaťažovať. V každom prípade, jej nový domov je za mrežami.

Kristína Svarinská (24)

Dávno nehrala v žiadnom seriáli a jej veľkým návratom mala byť hlavná úloha v jojkárskom Klane. Ten však pre divácky nezáujem skončil predčasne a hoci čoskoro sa na obrazovkách objaví opäť, vraj by tam práve rola Kristíny Svarinskej mala byť osekaná.


Peter Čambor (38)

V Markíze strávil dlhých 17 rokov, no všetkému je raz koniec. Na športe bolo jednoducho priveľa moderátorov a Čierny Peter zostal v rukách práve najskúsenejšiemu Petrovi Čamborovi. Azda mu v roku 2014 bude priať šťastena viac.


Ľubomír Karásek (55)

Vždy môže byť aj horšie, o tom sa v roku 2013 presvedčil bývalý elitný moderátor Markízy. Po autonehode z roku 2005 vypadol z pracovného kolotoča, nezvládal splácať hypotéku, a tak prijal pomocnú ruku svojho niekdajšieho zamestnávateľa Pavla Ruska. Tej sa však musel pustiť, keďže Rusko má vlastné problémy a tak zrazu vysvitlo, že Ľubomír Karásek má bydlisko na mestskom úrade v Seredi a aby toho nebolo málo, v jeho rodine sa údajne začalo skloňovať slovo rozvod.

Martinka z Turca (31)

Najprv svadba, údajné tehotenstvo a možná účasť v reality show Farma na Markíze, potom zásah sociálky, umiestnenie jej troch detí do detského domova a odchod z prenajatého domu do stanu. A ako všetci vieme, ani z Farmy nakoniec nič nebolo. Ej, Martinka Zuzaniaková veru nemala dobrý rok.


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Podľa dopravného analytika Cyklokoalícia neprediskutovala nápad s odbornou verejnosťou, ani nespravila osvetu.
Foto
Nová križovatka v Bratislave: Z 11 ostrovčekov sa vodičom krúti hlava! Čo na to analytik?
V poslednom čase sa kvôli svojmu najnovšiemu albumu často oblieka do western štýlu.
Foto
Sexica Beyoncé po 40-ke vystrkuje rožky: Celému svetu ukázala holú... Uf, neprehnala to?
Obyvateľov mesta sužujú viaceré choroby a hlad.
Izrael chystá ÚDER: Posledná rana Hamasu či skôr finále genocídy?
(ilustračná foto)
V Rusku zadržali amerického vojaka: Spojené štáty reagujú! Čoho sa mal dopustiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Otáčajú sa mu chrbtom? Veľvyslanec EÚ sa nezúčastní na Putinovej inaugurácii: Nie je jediný
Generálny tajomník Organizácie Spojených národov (OSN) António Guterres
Šéf OSN je hlboko znepokojený: Vyzýva Izrael aj Hamas! Urobte niečo navyše, tvrdí
Dym stúpa po izraelskom leteckom útoku východne od Rafahu v pásme Gazy v pondelok 6. mája 2024.
Mesto Rafah je pod paľbou! Izrael letecky zaútočil na ciele Hamasu: Drsný odkaz
Ruský prezident Vladimir Putin.
Poliaci majú čo robiť: S Rusmi vedú kybernetickú studenú vojnu, drsné obvinenia
Adrián podľa spoluhráčov zomrel nečakane.
Nečakane zomrel mladý športovec z Považskej Bystrice! Zronení spoluhráči: Aďo, budeš nám chýbať
Diaľnica D1 smerom na Brno pod vodou.
Foto
Česko je na nohách! Prívalové dažde im komplikujú život: Pripravujú sa na najhoršie
Ruský prezident Vladimir Putin a francúzsky prezidenta Emmanuel Macron.
Rusko si zavolalo na koberček francúzskeho veľvyslanca: Slová Macrona ich pobúrili
Ryan († 25) zomrel iba pár hodín po svadbe s Rosie.
Foto
Plánovali spolu veľkú budúcnosť, osud to videl inak: Posledné želanie snúbenca († 25) vám zlomí srdce