Utorok 19. 3.
Jozef
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.12.2013 08:00 | Správy | Domáce správy

Veštkyňa Zana exkluzívne pre Nový Čas: Čo hovoria čísla o prezidentských kandidátoch?

Čaká nás supervolebný rok! Prvýkrát sa Slováci vyberú k urnám už 15. marca, keď sa po piatich rokoch volí prezident republiky.

Veštkyňa Zana sa preto exkluzívne pre Nový Čas pozrela na numerologické predpoklady niektorých kandidátov. Kto sa podľa nej stane prezidentom?

Čo je numerológia

Numerológia sa nedá oklamať, je pravdivá, jej základom sú čísla, a teda presne stanovuje možnosti a danosti predmetného jedinca. Sú tu však aj náležitosti ovplyvniteľné a teda zmeniteľné, či už samotným jedincom, alebo vplyvom vonkajších udalostí.

V kontexte prezidentských volieb vzniká priestor na vplyv vonkajších okolností, v tomto prípade voličov a to znamená, že hoci by sa Robert Fico podľa osobnej numerológie mal stať prezidentom republiky, vonkajší vplyv – voliči, môžu túto situáciu zmeniť.

 

Radoslav Procházka (41) 31. 3. 1972

Hoci je jeho životným číslom silná 8, to, že sa narodil na tesnom rozhraní dvoch mesiacov, jej silu karmicky zoslabuje a triešti. Má mierne slabšiu povahu, má nutkanie spoliehať sa na druhých, čo môže prinášať do jeho života fatálne chyby. Má dobré predispozície stať sa prezidentom štátu, avšak niesť toto bremeno na svojich pleciach bude pripravený až v 49. roku.

Robert Fico (49) 15. 9. 1964

Má veľmi dobré predispozície stať sa novou hlavou nášho štátu. Je výborným stratégom, má zmysel pre detail a poriadok. Životné číslo 8, ktoré radíme k číslam karmickým, vypovedá o vnútornej sile a múdrosti, ktorá je napriek mladšiemu veku vysoká. Fico sa vie veľmi rýchlo prispôsobiť novým situáciám a vyťažiť z nich maximum, čo však často nekorešponduje so záujmami bežných ľudí.

Andrej Kiska (50) 2. 2. 1963

Má dobré predispozície stať sa novým prezidentom, tie sú však umelo vytvorené. Jeho životným číslom je 5, pod jej vibráciami má prehľad o situáciách. Ale – vládne mu planéta Urán, pod jej vplyvom síce volí dobré rozhodnutia, najmä finančného charakteru, avšak často neberie do úvahy druhých.Mnohé veci v Kiskovom živote zostávajú dobre skryté pred zvedavým zrakom ľudí, a tak hrozí riziko škandálu.


Pavol Hrušovský (61) 9. 6. 1952

Má dobré predispozície stať sa prezidentom, a hoci môže mať vysokú podporu voličov sympatizujúcich s KDH, práve tento aspekt môže byť pre neho v rozhodujúcom okamihu negatívny. Narodil sa v znamení blížencov, ktorí do jeho života vnášajú dvojtvárnosť, do popredia pod vplyvom znamenia vystupuje aj sklon byť od niečoho/niekoho závislý. Môže ísť o človeka, ale aj drogy. Ak sa chce stať prezidentom, bolo by vhodné ubrať z kŕčovitosti, hlava štátu je tiež len človek.

Helena Mezenská (40) 3. 10. 1973

Má horšie šance stať sa prezidentkou Slovenska. Ako hlava štátu by bola slabým článkom v politickej reťazi, pretože v tvrdej politickej sfére by mala malú šancu vydržať tlak. Nutne by musela zachovávať a dodržiavať ohľad na mocenské skupiny. A Slovensko rozhodne nie je dostatočne silné, a ani pripravené mať za prezidentku ženu!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Dojemné odkazy po smrti Sabalenkovej partnera: Ďalšia tragédia v rodine!
Donald Trump
Krušné časy pre Donalda Trumpa: Považuje to za hon na čarodejnice! Čaká ho ponižujúci úder?
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken zdôrazňuje humanitárnu pomoc pre Gazu: Životy berie vojna aj katastrofický hlad
Speváčka Lucie Bílá
Bolestivé PRIZNANIE Lucie Bílej: Bola som znásilnená! Strašné detaily otrasného činu
Hacker standing alone in dark room
Profesor je nezvestný už šesť mesiacov! Odkedy odcestoval do vlasti, zľahla sa po ňom zem
Close up of insurance agent and a couple going through terms of an agreement on a meeting in the office.
Centrálna banka po 17 rokoch zvýšila kľúčový úrok: Môže za to inflácia?
Elon Musk
Elon Musk opäť perlil: Obhajoval užívanie drogy, obavy investorov zmietol zo stola!
Ilustračné foto
Ničivý požiar rodinného domu: Strasie vás, čo ho malo spôsobiť! Možno to máte doma aj vy
Pohľad na stavbu zrútenej mostnej konštrukcie pri Iliašovciach.
Posun v prípade tragického pádu mosta na Spiši! Uznal súd statičku za vinnú?
Silhouettes of soldiers during Military Mission at dusk
Hranice zažívali boje znepriatelených skupín: Nálety a ťažké zbrane! Aká je situácia?
Juraj Bača bol celý týždeň na antibiotikách.
Foto
Zdravie Juraja Baču v ohrození: Skončil v rukách zdravotníkov, infúzie počas Let's Dance!
S Jánom Kubišom sa v relácii Včas rozprávala Benita Feketeová.
Prezidentský kandidát Ján Kubiš v relácii Včas: Slovensko nie je v medzinárodnej izolácii