Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.12.2013 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Definitívny koniec Modrého z neba: Rozboril zo seba sype slová vďaky

Modré z neba, najväčší televízny ťahák Markízy, sa v budúcom roku na obrazovkách neobjaví. Relácia dostala od vedenia televízie stopku.

Je zjavné, že moderátor Vilo Rozboril (46) sa s kompetentnými nakoniec nedohodol, a tak relácii zazvonil umieračik. Továreň na plnenie snov je do odvolania zatvorená!

Od septembra 2013 bol osud Modrého z neba nejasný. Neustále dohady o tom, či bude, alebo nebude relácia pokračovať na televíznych obrazovkách, sa už skončili. Zo Záhorskej Bystrice totiž prišla správa, ktorá šokovala nielen priaznivcov srdcervúceho programu, ale celú divácku obec. Relácia Modré z neba sa skončila. Zaskočená zostala aj samotná tvár programu Vilo Rozboril, pre ktorého bola srdcovkou. Vedenie televízie deklarovalo, že mu dalo priestor na to, aby sám rozhodol o osude Modrého z neba.

„Pán Rozboril dostal ponuku a záleží na ňom, či ju prijme a zostane,“ povedal nedávno nový riaditeľ Markízy Matthias Settele. Dnes je jasné, že Rozboril ponuku neprijal a obe strany sa rozhodli spoluprácu nateraz ukončiť. „Modré z neba bude mať minimálne pol roka prestávku. Či sa objaví na obrazovkách na jeseň, je otázne. Mali by sa totiž uskutočniť ďalšie rokovania, ktoré rozhodnú o osude tejto relácie,“ prezradil Novému Času zdroj z televízie. Zrušenie relácie zrejme urýchlilo aj odvolanie exriaditeľky Zuzany Ťapákovej, ktorá bola dlhoročnou priateľkou moderátora. Už vtedy sa totiž Rozboril vyjadril, že pokiaľ sa za ňou zatvoria dvere v Markíze, aj jeho osud bude ohrozený.

Napriek radikálnemu riešeniu si kompetentní nechávajú otvorené zadné dvierka a s moderátorom chcú v budúcnosti spolupracovať. „Ďakujem pánovi Rozborilovi a tímu Modrého z neba za skvelú prácu. Podarilo sa im nielen priniesť na obrazovky mimoriadne úspešný formát, ale aj pomôcť množstvu ľudí. Tým bolo Modré z neba naozaj výnimočné. Navrhli sme pánovi Rozborilovi, aby pre Markízu pripravil novú veľkú šou,“ prezradil Settele. Či však Rozboril v Markíze zotrvá, alebo jeho kroky povedú inam, sa ukáže v najbližšom čase.

Čo hovorí na svoj koniec Rozboril?„Som vďačný za to, že sme mohli za päť a pol roka pomôcť mnohým rodinám, že sme mnohým vniesli nádej. Ďakujem Vašovi a Zuzane, že ako riaditelia Markízy o Modrom z neba neuvažovali len ako o obchodnom projekte, ale tiež ako o priestore pomoci ľuďom v núdzi. Určite to bolo doteraz mojich päť najzmysluplnejších televíznych rokov práce s jedným z najlepších televíznych tímov na Slovensku. K ponuke pána Setteleho je zatiaľ ťažké a predčasné sa vyjadriť. Ďakujem za ňu, určite o nej budem uvažovať,“ povedal pre Nový Čas Rozboril.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Foto
Najdivokejšie predpovede brazílskeho Nostradama pre rok 2024: 3. svetová, nový kráľ a... Jedna sa už mala naplniť!
(ilustračné foto)
Francúzsko je zdesené: Riaditeľovi školy sa vyhrážajú smrťou po hádke o hidžábe!
Foto
Černák prepisoval klubové štatistiky: TOTO dokázal iba ako štvrtý hráč Tampy
Foto
Kapitán hokejovej repre sa zranil: Je ohrozená jeho účasť na MS?!
Pád mosta v americkom Baltimore
Foto
Najhoršie správy sa potvrdili: Tragická dohra zrúteného mosta! Z vody vytiahli...
Novou šéfkou Bibiany sa stala Petra Flach.
Foto
Ďalší prešľap Šimkovičovej: Dosadila za riaditeľku Bibiany kamošku z Kittsee?! Reaguje aj Smatanová
Tibor Vargapál na súťaži Apimondia, ktorá sa uskutočnila v Čile, získal 15 medailí!
Obrovský úspech: Tiborov med patrí medzi NAJLEPŠIE na svete! Aha, koľko ocenení získal
Potápači majú za úlohu nájsť telá nezvestných robotníkov
Foto
Novinky o páde mosta v Baltimore: Odvolali záchrannú akciu! Hrozivý dôvod
Michal Teplica, generáln riaditeľ NMH
Naše vydavateľstvo oslovuje veľkú časť populácie, napriek tomu nás kádruje kričiaca menšina
Február 2024. Benova brada bola jeho poznávacím znamením.
Foto
Šokujúca PREMENA amerického herca: Omladol najmenej o 10 rokov! Spoznali by ste ho?
Plavky Davida Hasselhoffa
Foto
Legendárne plavky Hasselhoffa z Baywatchu predali! Uf, z tej sumy sa vám zatočí hlava
Slávna scéna s DiCapriom a Kate Winslet vyvolala diskusiu o veľkosti plávajúcej dosky.
Foto
Ikonickú rekvizitu z filmu Titanic predali za 664-tisíc! Za čo zaplatili tak mastnú sumičku?