Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.11.2013 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herečka Zuzana Fialová: Vojna s finančníkmi! Príde o lukratívny flek v Jojke?

Zuzana Fialová (39) poriadne pritvrdila! Kým v seriáli Panelák hrá jednu z obľúbených postáv, v Slovenskom národnom divadle sa predstavila v hlavnej úlohe novinárky.

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby v predstavení Karpatský thriller ostro nekritizovala finančné skupiny. Paradoxom je, že práve jedna z takýchto skupín vlastní televíziu, v ktorej herečka hviezdi a veľmi slušne zarába.

Herci spoločne s Fialovou šokujú, keď prednesú modlitbu za najväčšie spoločnosti na Slovensku. „Vy finančné skupiny, ktoré vlastníte tento štát, buďte k nám milostivé. Prosíme vás, kradnite iba toľko, aby sme mohli aj my dýchať a žiť. Vy finančné skupiny, ktoré vlastníte tento štát, odpustite nám, že chceme žiť a dýchať vzduch, ktorý patrí vám. Prosíme vás, múdro nám vyberajte poslancov, ministrov, premiérov a prezidentov, ktorých budeme voliť, aby sme sa nemuseli hanbiť za ich smrad,“ znejú tvrdé slová od protagonistov. V závere prídu vyhrážky.

 

Vy finančné skupiny, ktoré rozkrádate tento štát, kradnite s mierou, lebo inak vstaneme z kolien, vezmeme kamene, železné tyče a nože, zbúrame vaše múry, zabijeme vaše ženy a deti, ich krvou postriekame vaše mercedesy, rozbijeme sklá vašich úradov a všade nastolíme chaos, krutosť a strach.“ Práve záver modlitby naštartoval Patrika Tkáča, spolumajiteľa jednej z najväčších finančných skupín, ako ich v hre nazývajú.

„Pani Fialová, pán Polák, predstavte si aspoň na chvíľu, že sa mýlite. Nedá sa to dokázať. Ale právo vás zjavne nezaujíma, lebo odsudzujete bez súdu napriek prezumpcii neviny. Aj keď uznávam, do určitej miery v duchu spoločenskej objednávky. Takže, ak sa mýlite, mám právo verejne žiadať lynčovanie vašich rodín? Je toto cesta? Zabíjať bez súdu, z neznalosti, z povrchnosti?“ pýta sa na facebooku. Je paradoxné, že práve Fialová dobre zarába v seriáli Panelák televízie JOJ, ktorú vlastní finančná skupina J&T. Herečka tak nepriamo, ale zostra kydá do vlastného hniezda.

Monológ anonymného davu na záver je skôr prosbou o to, aby sa váhy v spoločnosti nevychyľovali príliš na jednu alebo druhú stranu, lebo z histórie vieme, že sa to nemusí skončiť dobre. Moja postava tento radikalizmus popiera mlčaním a výrazom tváre, ale to by pán Tkáč musel hru vidieť, nie len sa k nej vyjadrovať. Radi ho privítame v SND. O spoločnosti J&T nepadlo v hre ani slovo. Ja odsudzujem radikálne a anarchistické riešenia situácie v spoločnosti,“ bráni sa Fialová. Nový Čas oslovil aj Jojku, či to podľa nich nie je až príliš zo strany herečky. „Pracovné aktivity Zuzany Fialovej netýkajúce sa formátov JOJ Group nekomentujeme,“ povedal PR manažér Michal Pilip.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Marek Madro, psychológ z online poradne IPčko
Psychológ Madro o atentáte na premiéra: Toto teraz zažíva Ficova rodina
Colored plastic straws under plastic bag close up for plastic background
Foto
Po slamkách má ZMIZNÚŤ ďalšia obľúbená vec! Boj s plastami ju vyženie z obchodov
ilustračné foto
Rusi odrážajú ukrajinskú protivzdušnú obranu: Na Kryme došlo k poškodeniu dôležitej inštitúcie!
ideal for websites and magazines layouts
Historický okamih: Odsúdili bývalého ministra! Strašné zločiny sa nedali ďalej prehliadať
Foto
Slafkovský stále na MS nedal gól! Rady hokejových kanonierov: Ako zlomí strelecké prekliatie?
Peter Hámor
Himalájista Hámor náhle ukončil expedíciu: Čo sa dialo posledné dni neveštilo nič dobré!
Roberta Fica postrelili v Handlovej!
Foto
Roberta Fica operovali 5 hodín: Aké zranenia mu spôsobili guľky? Hrozí ďalšia operácia
V oddychovej zóne Tajovka v Banskej Bystrici je aj prvé mestské oficiálne ohnisko.
FotoVáš Tip
Banskobystričania už môžu využívať oddychovú zónu Tajovka: TAKTO vyzerá! Je tam niečo, čo v meste nemá obdobu
Foto
Dúbravka absolvoval emotívnu rozlúčku spolu s rodinou: Chytal v Newcastli naposledy?
Okresné mesto Tachov sa nachádza na západe Česka.
Obyvatelia sa búria: OMYLOM im zmenili NÁZOV obce! Ako je to možné?
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (vľavo) odmieta, že by pri tomto útoku zlyhali bezpečnostné zložky.
Chcel strelec na premiéra útočiť už skôr? Minister chyby odmieta, postup preverí inšpekcia
V Pásme Gazy vládne napätie už dlhé roky (ilustračné foto).
Sankcie na extrémistických židovských osadníkov: Strašné, čo mali spraviť Palestínčanom