Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.09.2013 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vilo Rozboril v otvorenej spovedi: Odchod z Markízy?!

Už dlhé roky patrí k najobľúbenejším tváram TV Markíza a relácia Modré z neba je jeho srdcovkou.

Vilo Rozboril pre Nový Čas Nedeľa poskytol rozhovor, v ktorom poodhalil zákulisie obľúbenej relácie, ako aj to, čo môže zmeniť jeho vzťah k Markíze.

Modré z neba čelí v poslednom čase viacerým útokom na internete, čo Rozborila nenechalo chladným. „Myslím si, že motivácie pisateľov sú rôzne. Niekomu možno naozaj nevyhovuje tento typ relácie a potrebuje to dať na papier. Iný nie je ochotný uveriť tomu, že televízia, ktorá je nastavená na sledovanosť, môže robiť charitatívny typ relácie...“ myslí si moderátor. Pre neho aj pre ľudí z tvorivého tímu je však Modré z neba poslanie.

Rozborilovi niektorí vyčítajú, že jeho relácia je len priživovanie sa na nešťastí druhých. On tvrdí, že pomoc aktérom príbehov a ich ochrana je preňho na prvom mieste. „Tí ľudia mnohokrát pod vplyvom vlastnej emócie povedia veci, ktoré sú v rovine aj istého útočenia na iné osoby. Nerobia to z nenávisti, ale zo zúfalstva. Vtedy cítime, že by mohli mať po odvysielaní problém a radšej túto časť ich výpovede, po dohovore s nimi, nepoužijeme. Máme jednu zásadu a tou sa riadime: Vysiela sa len to, čo ľuďom nepoškodí, ale pomôže.“

Príbehy pokračujú

Veľký pozor si dáva najmä pri kontakte s deťmi. „Pri komunikácii s deťmi som oveľa opatrnejší ako na začiatku. Vždy si pýtam súhlas rodičov na rozhovor s dieťaťom.“ Mnohé osudy sa snaží sledovať aj po odvysielaní. „Ak sa dá, pomáham im a musím povedať, že v pomoci, najmä finan­čnej, týmto ľuďom je veľmi aktívna aj moja Zuzana. Veľmi som jej za to vďačný.“ Rozboril tvrdí, že Modré z neba by nemenil za iný projekt. Lenže, čo ak sa situácia v TV Markíza zmení?

Budú zmeny v televízii?

Pred časom médiami prebehla správa, že generálna riaditeľka televízie a zároveň Rozborilova partnerka Zuzana Ťapáková má skončiť. Vedel by si vtedy predstaviť zotrvanie v Markíze?Ak Zuzana z Markízy odíde, bude to predovšetkým stratou pre Markízu. Pretože Zuzanu považujem za jedného z najväčších profesionálov na slovenskom televíznom trhu, schopných uchopiť riadenie televízie v celej jeho komplexnosti. A verte, že toto viem posúdiť dosť objektívne. O ňu samotnú nemám najmenšie obavy. Myslím si, že ponúk by v takom prípade mala dosť. Zatiaľ ale, pokiaľ viem, je stále generálnou riaditeľkou Markízy,“ vysvetľuje Rozboril.

„Ak sa to zmení, veľmi otvorene, viem si predstaviť také personálne nastavenie - lebo človek počúva všelijaké nočné mory - kvôli ktorému by som s Markízou, ktorú, mimochodom, stále ľúbim, nechcel mať nič spoločné. Byť konkrétnejším by, uznajte, bolo predčasné,“ dodáva.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo